Friday, August 14, 2009

erm erm .... pa tok ?

movies list.... erm.. aku dh tga G.I Joe ria.. boleh tahan.. grafik kacak, jalan cita pun sik membosankan.... kira sik rugilah mun nangga, mun cta2 cmtok mmg ku ska nga wayang, grafik and soundsystem nya lebeyh bez~ hahaha...
ok dah...



next tok bukan movie lam wayang or pa ndah tp mmg one of Japan series yang bez...
Hanazakari no Kimitachi e... penah dgr sik ? or shortform nya Hanakimi. cita tok ng bez, byasalah mun dah Japan or Korean movie tok, jalan cta nya ne da yg sik bez.. biarpun ada part yg sedeyh ... yg bodoh amat lagiklah byk.. part2 yg lucu gk.. erm.. tp nang bez lah ehss... ssh nk padah, syg jak ada one or two series of my collection ya corrupted, sekpat d tga, paksa skip... tp sekpalah... at least, bez.. hahah bapa banyak bez dah i mention dalam tok ?


series tok sbnrnya mengisahkan pasal one gurl tok yg menyamar jadi laki and masok skurah berasrama lelaki bcoz one of this guy~... not bcoz of love... well,at least, not yet, and thats not the main reason.. it is becoz, this oneguy tok penah nulong this gurl tok tek in an attack yg akhirnya telah mencederakan nya mpun yg telah menyebabkan nya sekpat melompat gk.. eh? melompat?

well this guy is an athlete, atlit lompat tgilah tek, kerana nya nulong mpuan tok tek daripasa sekumpulan samseng, nya d cederakanlah.. then start from that, nya dah sik jadi atlit gk biapun ya nang passion nya. so mpuan tok beysalah rasa bersalah, nya kira nak mujok lah laki tok tek soh mula melompat gk, tp laki tok byasalah STUBBORN + EGO.. bukan semua laki ng cmya ka ?
hehe ok2... jalan cerita nya nang menarik .. tga gambar rami2 miak kelas sidak atas nun ... ne sorang mpuan ya ? and dalam cerita tok ada macam2 watak.. ada watak gay, watak aauwww.... lawak ehss..... smpykan ada sorang clazmate nya tok bleh kata nya pandey fall in love with a guy (kononnya tek) tp nya sik tauk guy ya sbnrnya mmg mpuan. tedah nya lok, smpy nya accept yg nya gay sbnrnya... heheheh.....
ending nya ? tanggalah dikpun .... mun d cita sik bez.. sekda fil... tga bok bez.. dgn aksi2 sidak gk...

ermm....
next movie ? wait yachh..... later i find other movies again ... daaaaaaaa~~ mmuahhsss







Hanazakari no Kimitachi e @ Hanakimi

4 comments:

  1. ng bez ow.. ktk dah tga ? byk gk cta nk d tga mek

    ReplyDelete
  2. kmk tok suka juak nanggar wayang especially action thriller mcm transformers dan yg sewaktu dgnnya. Pas tok nok ngembak anak2 buah nanggar gi joe sebelum posa start...

    ReplyDelete
  3. transformer boh kata.. nang jak bez.. mbak lah tga G.i joe ya .. bez juak cta ya ... indok ati ada parent kedak ktk ..

    ReplyDelete