hari ini hari senin

2:52 PM
ok. keja ritok .. erm.. adalah tersangat.. sik banyak ilak.. ekekek.. setelah sebulan aku makan gaji buta dtg opis online jak keja.. ada lah keja sikit2.. tp sik smpy sengah jam molah nya.. and aritok baruklah ada keja tek.. dak KDN APK dak apa2 selagik ada initial lah k berik ngn sidak ... semua dtg.. since sidak admin sik ada.. semua cuti...
sine encarik?? bos ku approve semua sidak admin bercuti ok? ALL... sekda org pun d admin. now tinggal sorang.. tapi on the 16thdec lak nya pun akan bercuti.so no one tinggal d admin... can imagine? sapa nak jawab tipon? sapa nak fax? sapa nak taip surat? sapa nak filing? sapa nak potostet? sapa nak g meeting? sapa nak ..sapa .. sapa..sapa nak apa??? ehek.. ok.. tandahlah lok sia.. yg pasti bos mesti soh aku lak bah! yalah nak demand increment tok.. yerr....

ritok tek baruklah ada sikit keja k aku koh... ehek.. nendak bos sengih2 jak nangga aku.. di berik keja banyak2 bleh tetak2 senyum2 gk ya.. yahh.. HAPPY namanya!! biuk nyawa dok upish sekda plah keja ehs.. tp dah banyak ilak keja lak ngerepak juak nak ? yalah manusia tok nang sik penah puas dengan apa yang ada koh.... hohoho...

so. sebab sidak kontraktor semua mesti mok datang and collect dokumen and sain dikpun.. so.. bzlah ikit nemu dak kontektor tek.. erm..




ehehehe.. ya imbasan jak ya.. ukan meja saya k.. itu adalah meja d bilikmeeting.. meja bilit meeting besar gk.. senang k ngambor... meja saya udah ngambor ngan sigek pc sigek laptop ngn kertas2 gk ngn plan gk.. so sikpat nak ngambor sia gk dah.. huahuehuehe...


oh.. pasya ... marek makan tahlil atok ku.. erm... majlis bejalan dengan jayanya... dan ada sigek gk majlis lak ari jemat tok ... so cam beysa .. aku akan jadi bebisitter sekejap sekujip...






mereka adalah org2 yang berlainan k.. yang border pink untuk perempuan... biru untuk lelaki.. hurrmmm... KIUTT NAK OWW???? ehek...


oklah. nak nyambong molah keja lok ..
sekpat nak bercengkerama bercita panjang lok.. dah atang ngegeh nak btulis molah blog tok .. tauk ada keja nak dplah nak ow.. coba time sekda keja... merah utak banyak ne pun sekpat juak nak nulis blg ya

5 comments:

  1. kmk da abis meeting dah! lamak da jak..krem2 jak jarik..kotan sjok bahhhh!! ney tuju kitak? lom abis poret gik tek nengggg

    ReplyDelete
  2. kedak exam paper jak atas meja ya..kontraktor ada hensem2 sik? yoh, ke sia tuju..ahaha

    ReplyDelete
  3. willie :
    kmk org mun dah banyak.. banyak terus.. dah sekda tok .. smpy keboringan dah .. ehehe

    cokobi:
    ehek... kmk meeting.. ktk sik.. ktk meeting.. kmk abis meeting. ne nak poret oww.. ahahaha...

    fieza:
    yeapp... such a cutey kan ??? /

    fel :
    ahaha.. memang ketas a4 ya tek kedak exam paper. tauklah..cikgu.. ehehe
    kontraktor?
    so far sekda yang encem... erm.. tua2.. jak banyak.. mokka? ehek

    ReplyDelete

Powered by Blogger.