1:44 PM

bila tiba-tiba...

hai blog. lamak dah sik beblog.. baruk ingat nak mencoret something dalam tok tek .. btw, tajuk sekda kaitan... dengan nyawa sik nyaman, d...
1:06 AM

aku sayang beg aku

ok.. hai blog... mari kita tengok apa dalam beg... aku pernah kena tag. tapi aku lupak sapa yg tag aku. haha.. sapa ow ? well.. sebulan k...
1:35 AM

t.i.n.u.k = ?

selamat pagi semua.. pagi lah dah ow.. dekat nak kol 3 dah ari tok. ehehehe.. so aritok tek, plan, kira nak g koke koh.. ooo tedah.. ketula...
11:59 PM

movie, makan, movie, makan

salam.. jam time tok menunjukkan pukul 11.58pm. erm.. kira last keja lah aritok tek nak. org dah konghi konghi. ketang ketong dah nun.. da...
3:07 PM

F.L.o.R.a Rest.....

last week, mcm biasa dah borin2 kak pulang keja nak.. me and him g tga wayang. cita Legion mun sik silap time ya koh.. maseh ada sejam gk be...
2:43 PM

i HEART u :)

ehem.. ehem.. hari ini saya hendakjadi budak skema sikit. asyik2 cerita pasal saya, hari ini, saya nak cinta pasal my other half.. boleh ? ...
2:24 PM

siyes... kmk suka ktk :)

k.. tok adalah tag .. erkk..Berani ktk org masuk blog aku tk. Sebab sitok akan jadi tempat pengeluaran Tag yg byk di masa2 akan datang. :...
9:48 PM

untitled

salam sejahtera semua.. yer.. hari ini muka ada senyum.. mun org nanyak ... kenak ka ? sik kenak.. saja jak.. hohoho. apa ka reti ? well...
Powered by Blogger.