siyes... kmk suka ktk :)

2:24 PM
k.. tok adalah tag.. erkk..Berani ktk org masuk blog aku tk. Sebab sitok akan jadi tempat pengeluaran Tag yg byk di masa2 akan datang. :P Lagikpun aku nangga blog geng2
sunyi jak sik ber apdet. Apalah salahnya aku merik ktk org keja.. Simple jak tag tk koh.. "Kmk suka ktk - versi sekolah rendah/menengah".


Hehehe.. kita suma akan balit ke zaman sekolah rendah/menengah. Cerita jak sapa org yg di suka ya.. apa nama nya.. giney ktk org pandey ter suka ngan nya.. mcmney strategi ktk org.. kakya ada sik ktk org meluah perasaan suka ya..apa2 jak la... kakya apa jadi ngan ktk org & org yg di suka ya.. :) Simple nak?? Jadi..sila polah...


Sila layan tag dari aku dolok... ehems..ehemss...
"Time form 1. Ehehe.. Time sik kenal apa itu cinta. Kelas kmk org cun2 la laluan utk kelas2 di tingkat atas. Org yg ku suka ya Form 2.. Aku mula2 nangga nya time nya melimpas kelak kmk org. Suka jak ku nangga muka nya. Naluri ingin tauk ya membuak2 jak. Perasaan mok tauk sapa nama nya. ..org ney..yg aku tauk nya diam hostel..yerrr... :) Syukur gilak.. sebab kedudukan kelas kmk org nang strategik gilak2. Bygkan hari2 aku menatap mukanya.. Nya ketua kelas... of coz la salu kuang kuit dari kelas ke bilit guru. Wahseh.. Sungguh lalalalalalala :P Nang syuk jak aku g sekolah. Penah sekali.. aku & kwn nait kelas sidaknya.. Yerrr.. aihhh..Syuk ku aihhhh..nangga nya dari jarak dekat. Wallaaweihhhhhhhhhhhh... :p. Suka ajak bah. lamak juak berlarutan kes suka kedirik tok. Sampe aku dpt tauk nya ada gerek.. erkkk.. alu stop lah aku suka ngan nya.. time aku dah stop kan perasaan suka dari menjalar terus ya... nya pun jarang dah ngecol depan aku. Mungkin sebab aku dah sik aim ngan nya gik..yerr..nya melimpas pun buat derk jak..hahaaha..."


Apa berlaku antara aku & nya? Sik tauk ku siney tuju nya. Konfem dah nikah kali ooooo. Nya sik pernah tauk aku suka ngan nya. & Geng2 keras aku pun sik pernah tauk suma tok. Erkkk.. "geng2 keras ku..mun ku mdh ngan ktk org konfem ktk org mdh aku sot...sbb suka ngan org gia..". Kira tok pendedahan berani mati lah.. :p



****


di atas ya tek adalah cerita rakan bloggers ku yg turut iaitu khairul antasha pateh pateh jak nya lok mengetag aku menurut dalam post nya...

untuk memudahkan cerita lah... senang cita..

wahai mereka2 d luar sana.. saya tidak ada crush/admire/jatuh cintan tangkap monyet time2 skurah rendah or menengah dolok... ekekekeke.. jgn tanya apahal. mengapa. bagaimana dan apa... sebab..
erm.. entah...
mari makcik bercerita sikit..

bukan nak padah luar biasa or kebanyakan org sama.. tapi... mmg kebanyakan nya adalah sama...
aku? disebabkan soklan tag ya d specifickan di antara time skurah rendah dan skurah menengah.. jawapan aku adalah tetap adil dan saksama (apa ndak kaitan)...
so, daripada persoalan nya tek.. yg aku pahamlah.. mestilah yg kita suka org ya.. and kita yg plah 1st step nak ?
hehehe... sik ada.. and sik penah.. time skurah.. eheh... patutkah di terangkan lebih lanjut ?
sik pelulah oww.. sebab tag ya tek takat ya jak bah.. ekekekek.. mun mok tauk lebih lanjut.. paksa carik tag yang lebih bersesuaian tok... erm...

oklahh... babai!


p/s siyes.. kmk suka ktk khairul antasha :D :D :D

2 comments:

  1. aih..sik paham perenggan last ya..apa maksud? aih ehh

    ReplyDelete
  2. part ne tek ? kmk pun asa macam pelik jak.. hahahahha
    adakah kerana kmk lamak dah sik beblog? ekkekekee

    ReplyDelete

Powered by Blogger.