2:18 AM

biziness

ehe.... hai blog.. erm. berapa lamak dahsik update tok.. sikdalah lamakne nak ow.. erm.. bizi kit lamak tok.. ada projeck ngn sekolah rendah...
3:53 AM

MASTER!

aku menunggu kedatangan hari esok dengan penuh sabar.. memunggu protege ku masuk under aku.. aku akan jadi MASTER kungfu!! semangat mesti ko...
9:25 PM

Apak dan abang

hello..hello.. hehehehe... ada kedey Pak Lah, ada kedey Pak Amit, ada kedey Bang Salleh... (heheh lom jadi apak kot nya.. yalah jadi abang ...
10:46 PM

fakta @ auta?

hai blog... baruk jak balit dari lepak ngn kawan tek, balit umah, bukak blog, bukak fb, bukak ym. Then one of my friend yang memang keja d...
7:19 PM

sik suka.. sik suka...

aku cukup sik suka bila org padah macam ya... CUKUP SIK SUKA!! Jadi.. JANGAN LAH PADAH macam ya ok... aku dah padah aku sik kisah...
12:17 AM

hai kawan2

hallo kawan2 sekalian aku bok jak sampey umah tok koh..erm.. kepak pun ada juak asa tok. haishh... entri before tok. abaikan ... hahaha....
2:44 PM

How would you like yourself to .....

I was talking with my friends yesterday while hang out and chilling around. There's one topic that come up. It is a common question but ...
1:05 AM

hhahaha

YES!!! SUKSES! ! ! tapi skrip aku banyak ilang. wahahahaha.. o ted...
Powered by Blogger.