hari ini....

10:23 PM









hey peeps.. i just got back... lalalala.. jam menunjukkan hampir pukul 10 tek bila jejakkan kaki d rumah.. bersih2 kan badan.. bilit jadi sik terurus lagik sejak balit dari KL marek.. hmmm... mok kemas lagik lak... tp gik malas tok.. nendak.. dtg2 opis... mula2 bukan main gik sekda keja dolok.. yeree... ileklah lok tek.. sempat gik men gem lok kjeap.. smpeylah bos nunggah mok amend itu amend itu... ubah itu ubah ini.. yg segi empat jadi bujur.. yang bulat jadi tegak... yang bengkok jadi ular.... lalalala ok.. hakikat... i choose this life... so.. YAY~ im happy... :D :D:D

ok
pas balit keja petang tadik, asa malas plang nak balit dolok koh. entah kenaper.. yerrr... so... pegi karaoke lah lok owwww... eheheheheh.. nang madah jak nak koke sia owww... apa tek minggu ya tek d KL nak jadi sikpat nak berjimba ria bersama2 kekawanan di ujong minggu. so.. ganti aritok... sik mustahil ujong minggu tok kelak ada lagik.. lalala.. sila tunggu dan lihat lah nanti...

dalam tengah koke d spring tek nak.. kan dalam setiap bilit nya ada design2 yang berlainan? oklah juak nak o... sik ku boring masok bilit semua sama.. so aritok tek .. tiba2 termasok bilit yg ada pasal recycle semua... TIBA2..... teringat lah tek

last week, before gi KL, aku tolong my besties polah sikit kerja. FYI, my besties nya training as a marketing person kat Damai. so nya banyak handle benda2 yang berkaitan on how to product erm.. DAMAI lah kot ? sik tentu juaklah... bukan product bilit jak. macam aktiviti2 yang sidak akan polah juaklah. so, nya di suruh molah poster. Pasal, erm... sigek pasal Earth Hour. sigek gik pasal recycle. Bila tertangga bilit koke teklah alu teringat pasal cita tok tke .

sebab ria bergaut nak pegi KL nak. so sikpat lah nak tolong nya plah semua. i just did a simple thing on the poster. kira just polah jaklah, sebab my besties tok nya lamak dah sik pegang dak illustrator potosop semua2 ntah k design yalah. jadi aku tolonglah skit. lagipun nya selalu juaklah tlg aku nak. macam polah resuma ka polalh surat ka.... aku nang sik pandey... so.. semua keja ya akan beraleh ke nya... ehehehehe jadi tanpa teragak2 aku sudilah mok nulong nya koh.. yereee....

jadi aku design pasal recycle ya tek lah.. just a simple one jak.. nak design yg earth hour ya... tp ngantok dah .. and plus esok nak fly.. so sik polah abis...
balit jak dari KL yesterday. berjumpa and hang out sekejap dengan my besties.
guess what she said? Her GM really loves the design!! hhahahaha.. ntah design macam budak kecik ka apa ya... so they took the design and berik kepada sidak inside pun designer to do more and print it out later as a poster. so guys, mun ada g damai, ada terjumpa poster2 ya.. hehehe tlg tgkp gmbr leh ??? AKU MOK TENGOK! hahah atapi belom siap lagiklah..
tapi siyesly lah.. mcm ne sidak leh amik design aku ow?? and Gm ya pun dah tauk bukan kawan aku yg plah. so nya pesan, anytime aku ada dtg sia, just mention to him, nya mok belanja lunch ka dinner ka... apa2 lah.. tp aku mok mintak share boleh sik oww ??
hahaha melampau.. baruk sigek kerja... ciss....

yajaklah nak ku cita tek .. heheheheh e

oh ya.. lepas koke tek nak... mek org g makan... yang menyebab kan aku memang kenyang la gilak2 time tok.. adoh.. menyesal pun ada .. dahlah masih tengah demam tok. kenak paksa makan gik.... nektok.. sik abis dengan batok, selesemaaa, datng gik senak perut... sakit gigi lom kira gik.. aduuuuu......
sekpalah... tanggalah pa makan mek org tek

Teppanyaki Chicken & Teppanyaki Salmon










p/s adalah org ngegeh tek oder nasik lebih.. last2 sik terabis... hahahaha padanmuka... eksen gilak padah mok nasik banyak...
Sik cukup banyak ka lauk ya ?? HO HO HO

2 comments:

  1. Yobihhh nakpa namaaa nasik sampei 3 mangkok ya? k makan naga ka? shiohhh.. tapi ujong2 sikjuak abis hoh ehek. Yalah tek, kira nak jadi naga.. tapi sikpat ehek XD

    ReplyDelete
  2. ahaahaha... jangan ktk aieh.. salu abis nya makan nasik lebih 3 mangkok.. cuma marek jak naga dah terlebih kenyang li. sekpat nak d padat2 ghik... haha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.