Shamemi Wedding Pic

7:25 PM
Last week, aku attend wedding kawan aku. Sorang kat Taman Puteri, sorang kat bintawa nun . Yang kat taman puteri. kawan dari sekolah rendah. lamak dah tunang.. ya kot? hehe pandey jak aku. tapi nya dah selamat kawen dah. gmbrnya sik banyak. sebab aku aher sikit dtg umah nya time ya. nya dah begaut pegi ke umah laki nya ya. hmm..

then lepas ya. mek org pegi umah kawan ku sorang gik. yang kat bintawak tok. nya lamak tok keja di semenanjung. lakinya org semenanjung. keja sitok. tebalit la sidak duak tok. huhuhuhu..
anyway. enjoy the picture. cuma ada gmbr my fren dari bintawa ya..





































she looks very happy right??

Happy Wedding Day to Shamemi. Semoga bahagia ke anak cucu!!

5 comments:

  1. Wahhh...slamat pengantin baru. Kitak bila gik tek? ehehehe..

    ReplyDelete
  2. gago bang odio nanyak org mentang dah selamat berbini hehe

    hepi alu penganten eh mudahan bahagia sampei bila2
    mek gik suk hehe

    ReplyDelete
  3. fnf:
    errr.. kmk ka ? kmk ka ? ktk tya kmk ka ? err.. kmk... erm... bila oww... mun mok ka. kinek2 maok. yerrsehhhh....
    lambat gk kot. ehek

    fieza:
    yalh kan ? she look bery hepy ow? ska mek nangga nya time ya. heheh nang senyum jak2 lah...

    ReplyDelete
  4. kawen jati..kawenn..eehekkk!!

    ReplyDelete
  5. haha.benar ya jt..mun maok..kinek2 maok..tp ya la tek..

    happy eh..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.