Yesterday wak ikit

1:55 PM
Yesterday,boring2. So aku, dia and my other friend, nysa plan kira nak pegi makan d spring since dia nak makan lamb kat sia. Bila amik nysa kat umah sewanya, nya terlupak resit hp nya yang nya anta kat spring.

blogger-emoticon.blogspot.com

alu lentok muka nya nak nait tangga 4 tingkat gik g umah nya. hahaha tapi memandangkan mek org nak makan kat spring nak, so aku sohlah nya pegi jak lah amik balit semua benda ya. Yalah. Sik lelah nya mala ulang alik gik pegi spring ya nak. Mula2 nya sikmok. Lelah jak aku soh tek. Pujok2 and then, oklah padahnya. So mek duak g naitlah rah atas.blogger-emoticon.blogspot.com Nak g amik resit hp nya. Tup tap tup tap bila dah keluar dari umah dah kunci segala. Tiba2 nya tergamam,
terdiam, terpana dan terkesima.

blogger-emoticon.blogspot.com

Hehehe Duhal tek nak. Nya lupak kunci nya rah dalam. Wawawawawa so kawan aku ya tek terkandang d luar umah . wawawaa o tedah. Kotan tek nak ngambik resit hp ya tek. Mek duak nak pecah masok umah sikpat coz umah ya d tingkat 3 ka 4 oww.. unless mek duak pandey terbang, ble masok k koridor. Hahahaa mok sik mok. Mek org terpaksa juak amik kunci sigek gik rah housematenya. Erm. Nama jak housemate tapi housemate nya tok sik diam dengannya. Erm... jangan soal pahal. Hehehehe.. rugi jak bayar. Tp diam pat lain. Haish. Ndak paham aku bah. Oklah. Btw, bila d kol housemate nya tek, nya tengah nak pegi ke boyan. Nak makan d boyan.Nysa pun gik asak ati sebab dapat nak nyeberang k perauk tambang ya nak.hehehe bila dah d boyan tek amik. Alulah sik jadi mek org g spring tek. O tedah beraie anak. Alu makan mee kolok pak lah jak lah marek. Lalallalalalalalalalal


Hp tek pun alu sik jadi mok d amik nak. Kotan tek. Ngambik resit hp di atas tek nak. Rumah terkunci, kensel plan makan d spring. Hahahaha.... Yalah, yang dikejar sik dapat, yang d kendong berciciran. Lelah berputit.. o ted.. hahahahah oklah. Yajak sesi ngerepak untuk aritok.

p/s aritok di opis. aku bena2 ngantok.. haishhh...

blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

  1. Mena kata kitak. Ermmm things happen for a reason ba (ada gik??..)
    Apapa pun, soh kawan kitak mbak bersabar la. Walaupun umah bekunci, masih juak nya bleh tido rah depan pintu umah. Walaupun kensel plan makan di spring, still nya bleh coba nelan spring uyut atau katil. Ada kemunkinan bleh tahan sedapnya la..

    ReplyDelete
  2. lawak juak..nsb ada spare..mun sik..berpecah pintu la jwbnya..hhahaha

    ReplyDelete
  3. fnf:
    aok eh. nang ndak alah2 jak ktk ya. hahahaa
    kmk dha soh nya tido d koridor jak. p nya sik mok. sejok padah nya. erm.. apa kata ktk lok test makan spring ya ?

    beautiful stranger:
    aok. ya pun spare d pgg housemate nya. housematenya sik diam sia. hahaha pelik sik?

    ReplyDelete
  4. aaa senang jwpnnya... nya diam dengan gerek nya.. time mak bapak datang, balit ke rumah kwn ktk ya gik..heeheheh cun sik jawapan?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.