This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Friday, April 30, 2010

Gagasan Yayasan Malam

ehem... salam2..

well, aku pasti ada antara tokrang tok pegi ke gym nak ow? hehehe.. nak madah tok.. ada sapa2 sik berminat nak join sigek gym tok?

LEVEL UP

erm... so far. gym ya nang terlampau lah ok..
mun ada sapa2 asa macam berminat nak. bleh padah ngn saya ow... area kch only. sebab gym ya d kch. ndak ku berani mun tokrang tek d kl pandey ndah g gym kch. eran.~~...

ehehe.. well.. kira ganti amik tmpt akulah... sebab aku bz ke benda lain lamak tok. sikpat nak ngenggon gym dolok....

Sebulan rm125.

Sapa2 berminat and asa yuran ya sik menyusahkan. Gym lain memang banyak gik yang murah2... so sikda paksaan k. incase ktk org berminat jak bah.
ktk org sik pelu bayar registration gik. just bayar adban 2 bulan.. Just Direct sambong bayar dari kmk. kedak nyambong bayar loan keta bah.. hishh.. susah gilak..
sebelum aku terminated terus. mun dah terminate, offer tok officially sikda gik dah...

so...erm... ya jaklah ow...

Here's a few of sneak peek pic of the gym


tok bilit persalinan rempuna, merah temanya. mun ronglak pun, rona biru... tok bilit mandik and toilet semua tok

ok.. tok sine tokrang nak ngesep kak peloh2 exercise tek nak


barang2 semua simpan dalam loker


mok timbang lok ? hehehe

beberapa thread mill dan exercise machine lain

cycling and.. erm.. apa nama sigek ya ow. yang bestnya. leh tengok tibi.. wuuhuu.. macam2 jak... kadang2 sik sedar dah ngayuh ka berekot ka dekat nak sejam duak... kotan layan nangga tibi


tok tmpt warm up.. or nak main apa2 lah..
pstt.. perasan sik sia da pole? heheheh

ya untuk org pektis pole dancing, sitok ada ngaja pole dancing, body jam, body combat, belly dancing (perempuan sahaja ok), pole dancing ya lelaki dan perempuan pun ada... erm. macam2 giklah... rugi juak asa nak melepas. tp ne lah gaya. dahlah jarang lok nak pegi sia time tok. dalam taun depan bok pat pegi ly. sikkan nak abis cmya jak nak baya bulan2? huhuh. jadi mun minat2.. sila jak padah sayang...
eh.. saya .. ngee... =D

p/s gambar2 rah ground floor mek sekda amik ow.. tok semua gambar rah 1st floor tok. mun d ground floor. tempat2 sidak main besi semua... waisehh.. cuci mata cuci mata... wow~ kmk sik lah.. ne tauk tokrang nak.. keh3

Lelong-Lelong~



ehem-ehem... sebelum intro gambar di atas. nak madah... SERABUT DA JAK BLOG AKU LOK.. hahahhaha

ok.. kemalasan gikmelanda tok.. and kebizian di opis. sekpat nak ngenggon main html lok... caiyok2.. grr..

oklah... 1st of all. gambar di atas. ada lah, owner2 telefon berkenaan, mintak tolong publishkan ok.

Dengan ini bahawasanya, hp2 di atas adalah untuk ditikam dijual.
Duak2 ya dalam RM 1k.
Untuk lbih lanjut sila kol 999. hehehehe.. sekpa... anda tauk la sapa mok d carik mun mok bertanya. mun da soklan2 lain yang sikberkenaan. kelak saya nanyak tuan punya hp tok setuju ka sik...
erk.. apa kata ku tok. eh dahlah.. yang penting.. ya lah.. gambar atas nun... ok.. dah

babaii~~~

Wednesday, April 28, 2010

mode pusing2

ARGGHH!!!!!
baby ku dilanggar!!.. oh tidak...

huhuhu.. gine tok? dahlah org ya sikmok bertanggung jawab..
nak madah SORRY pun sikda... iskhh.. apatah lagik nak nanggong perubatan nya... waaaaaa

sik suka nar aku dengan org gia eh. sudah terang lagi bersuluh... pandey gik madah ya salah org sebab laju.. ohh.. heloo!!!!! KORNER MASUK SIMPANG YA BAH.. sapa nak laju siaa???
kau ya undur sik pandey nangga belakang pahal ?????????? dahlah bukan simpang patut di masok. dah masok.. masok jaklah. boh nak undur2 gik.. mun nak undur... tanggalah belakangggggggg!! tok main radak jak.. ingt jeraya bapak ko pun ka ???
hishh.. emo emo.. saba3.. tarit nafas..

huuuu T_T.. neyda duit gik nak ngato bahh... iskhh.. ya nyuruh ku sikmok berharta.. mena.... aku sik suka baby ku cacat!!!!!!!
paloiI!!!!

*marah mode*

Tuesday, April 27, 2010

=(

cant wait for weekends!!!!!! having my fun times with my favourite babes of all times!!

sadly.. this will be our last weekend coz she will be transfer back to her hometown which is in bintulu.! seriously... SO SAD ok ?
mostly, everyday we chill, every weekend we have activities. Karaoke ? Swimming? SteamboT? Picnic? Modelling? Laser tag? Swee Kang ? U name it.. BE THERE DONE THAT... Everyweek, never miss! well, maybe one or two weeks missing...(got what i meant here) every weekend is a busy weekend and im always looking over it. After this? IDK.

im in a sad moody happy exciting mood now. So much for a mood swing huh?

Really. We started as a stranger, slowly bonding to be something more than we can imagine.
I am gonna miss you. I know i will..

Losing one by one by my side.. Is it ?

(iklan:
Sudahlah saya dan dia ada salah faham!! saya tidak suka.. sungguh tidak suka.. salah siapa? salah saya atau salah dia atau salah kami?
)

back to the story..

seriously..

i am gonna miss my LITTLE BIG SISTER

please dont go ? please dont transfer back ? 3 year or more... stay? plsS? pity pweety puhlees?

YeaY~

alhamdulillah. nisa dah ok. Doc dah molah CT scan madah brain nya sekda damage apa ndah. biarpun before tok sidak padah kemungkinan nisa ada memory loss sikit. erm.. sekpalah. as long as nya survive kan . memory loss pun.. bleh berkenalan balit. .he hehe..
cuma nisa perlu darah jak time tok. Nya berdarah AB so universal receiver. Time tok. biarpun dah macam2 aktiviti di plah. tapi ... masih ngenang nisa and the geng. idea jadi keruk.. (yerr alasan.. sak idea nang dah keruk lamak)..

erm... kelak la nambah gik apa2 yang patut...

Saturday, April 24, 2010

Kematian itu pasti

Doc said nothing that they can do. they said that They pull the plug and let her leave peacefully. But she's still there. Still fighting.. Cant bear to imagine the blood didnt stop bleeding from the head.
Doc dah clean sisa otak yang terkeluar dari kepala. If, the bloods drains. Then she will leave.
All they can say is, "Sorry, no chances. Pray for her"

Thats as much news as i concern.

As much as i want her to survive, there's still part of me want to let her go. She's hurting. Better let her leave peacefully.

Easier said than done.. huh?

Friday, April 23, 2010

Death is not something u can predict

kematian memang sik dapat di jangka. belom lepas gik ninggal guru mariam. aku terkejut dengar sigek gk berita.
adik kepada kawan aku mengalami kemalangan bersama 3 lagi rakan.

di sitok aku ingin sampaikan takziah ngn adik kepada kawan ku apis, atas pemergian adik nya pagi tok tek.

Al-Fatihah untuk Apai@Mohd Syafiq B. Abdul Razak.

Tolong doakan juga untuk seorang lagik rakan kmk org, Nisa, kerana nya juak dalam keadaan koma time tok. Chances di berik 50-50. Aku doakan Tuhan yang Maha Esa berik nya peluang untuk survive. Biarpun tanpa apai di sisi. Aku harap nya selamat dan sedar. Kamek org rakan dan keluarga sentiasa mendoakan untuk nya selamat.

Baruk malam tadik apai bercerita dengan kawannya yg nya mimpi rumah nya banyak kereta. Ada maksud rupanya.. Banyak kereta rakan dan saudara yang datang ngabas. Status Last facebook nya pun 'bye2'... Mungkin kebetulan. tapi betul2 buat semua org tersentuh, termasuk aku. biarpun aku sik mengenali nya terlalu rapat.

Sidak empat, apai, nisa, ayu dan tasya, on the way nak pergi Mukah. Sebab cdak aada molah booth Herbalife sinun sempena pesta kaul juak. Malang sik berbau. sidak self accident. Semua gk ok time ya. Dengar2 cerita gik, apai, nisa and ayu keluar dari kereta. then at the same time ada sebuah kereta lain yg accident and terbang ke arah sidak. Kenak rah apai and nisa. Ayu time ya tengah duduk mencangkong so selamat. Tapi dapat dibayangkan kejadian di depan mata nya pun bah nak ow. Mun nya berdiri memang nya kenak sekali. And tasya time ya dalam kereta. I bet they're in trauma right now. I know i will..

I hope tasya and ayu will be better in time. Its not easy witnessing a tragic accident in front of their own eyes. .. And to nisa. Semoga cepat sembuh dan sedar. I bet many people praying for u and hoping u will awake soon.

To Dearest Mr Syafiq.
Semoga rohnya dicucuri rahmat.

dari ALLAH kita dtg,dan kepada-NYA kita kembali


Al-Fatihah

Thursday, April 22, 2010

update untuk hari ini

huhu... selamat malam blog.
lamak dah sik update ow.. well.. apdet sedikit lok malam tok..

aku baruk jak pulang dari majlis tahlil guru mariam. guru tua silat mek orang.
Innalillah...
mun ekot pernah permintaan nya dolok, nya maok d kebumikan di bumi kenyalang sarawak tok. tapi malangnya kmk org sikpat nak penuhi permintaan nya. memandangkan nya ninggal di kedah nun. mun sik silap aku.
aku terkilan juaklah sebab selamak aku belaja, aku sik pernah nemu nya. cuma pernah kelaka dengannya thru phone. dengar kata2 semangat jak..

semoga rohnya bersemadi dengan aman dan diberkati ... AMIN..

ok. ya sigek cerita.
second cerita.. time tok, mek org gago sebab nak molah friendly match rah serpan nun. anjuran persatuan kmk org lah. sepatutnya pada bulan 5 toklah. tapi di tangguh pergi bulan 6. guru dah suruh aku main lagik polah persembahan. aku macam biasalah dengan partner aku. tapi aku mencuba untuk mencari jalan untuk menolak dengan cara yang baik. sebab... berat badan aku terlalu lalu lalu lah nait semenjak duak tiga empat lima enam tujuh lapan sembilan soploh menjak aku sikda turun lok. ne gaya aku nak training within a month ?
adoh.. tp mun dah macam bunyi mendesak, and mun partner aku dah setuju. aku sikpat kata apalah nak. so far memang aku ada rindu juak nak molah persembahan. nak berjimba dengan member2 gik. haishh..

mun dikira kali tok besar juaklah event tok biarpun di plah rah kawasan yang jaoh. bukan apa. tok kira salah satu cara nak advertise juaklah. kinektok guru mek org lebih memajukan kawasan sebelah serpan nun memandangkan kampung nya juak. so senanglah nak. plus event tok dipalh besaran kali tok bukan apa.. untuk memberik surprise dengan guru mariam juak sebenarnya. Tapi kmk org dolok yang surprise dengan pemergiannya. Asa terkilan juaklah sebenarnya, tapi yalah nak ho... kita hanya mampu merancang, Tuhan yang menentukan.

ahh. panjang gilak loya.. tunggu kelak bulan 6 bok ada gambar k..
sama ada aku main or sik? tunggu dah lihatlah.. mun main.. main.... mun sik.. aku jadi jurugambar jaklah. heuheueh.. macam sik biasa..


mun tokrang asa tokrang sekda polah papa time ya nak.. datang jaklah.. d alu2kan.. '
Lokasinya di Kampung Serpan. Tauk sik kitak org sine kampung ya ? Atas2 belah samarahan nunlah. boleh tahan jauh. tapi siklah jauh ne.. kira dalam sejam lebih juak.. tapi mun laju kurang sejam. ada 2 jalan.. mun mok k jln dekat k ferilah. mun aek sik nait. paksalah k jalan jaoh(jalan darat). tokrang semua tokkan suka nak nyukat jeraya nak? sukat jaoh2 gik... sambil2 ya mencuci mata .. heheehehe....

event diadakan pada bulan Jun... 4.6/5.6/6.6.2010. Jumaat Sabtu dan Ahad. Tapi mungkin sik semua ari aku adalah. sebab keja nak. tapi malam penutupan. malam pesta ya kompom aku adalah... malam last... sabtu malam ahad ya...
~~malam pesta muda mudi~~ ugi sekda... hueheuheuehue

erm.. apa juak d plah ku lamak tok bah.. aoklah ow.. gambar2 ria lom d post.. haishhh... sekpat lok... k lappy ayahanda tok. gambar semua dalam lappy dikpun. oklah guys.. goodnyte...
time to sleep~

Tuesday, April 20, 2010

SAPA??

cmne tok?
bos sik d soh pulang..
masih terkandas rah europe nun..
yalah.. mala nak kua malaysia jak..
coba duit lebih ya berik bonus ngn kmk org..
nakka berkat..
nakka sik terkandas..
taun ya p adah sik cukup duit.. tp g china..
taun tok tek g europe...
tok alulah kmk sikpat bonus lak ... (alasan: saya stuck sana woo expenses naik lagi sorry no bonus)
menambah reason bos jak..
tok aku lemah..
mena..

ne nak maya bil tipong..
ne nak maya bil api aek..
ne nak maya keta..
paling penting.. ne nak enjoy? (steambot, wayang, koke, simming)
paling paling penting.. abislah duit kawen ku tok. tanggoh giklah tok.. hish... ehh... ops..

btw

sapa nak sign cek ujong bulan tok ???????????

Saturday, April 17, 2010

Terima kAsih u'oL~

salam semua.. terima kasih ngn semua yang telah meninggalkan kata2 perangsang dan menggoda kepada aku before tok. I really appreaciate it. Biarpun kita sik pernah bersemuka mahupun berselingkuh apatah lagi bertinjak bayang masing2, tapi ktk org tetap ada di dunia alam maya tok. I lOike it de beri muaach la wa cakap sama lu. hehehe.. well... for now, semua dah ok. emosi dah stabil. Terima kasih juak kepada kawan2 yang bukan berada d alam maya kerana menemani biarpun sik semua. tapi bagi sesiapa yang sudi meluangkan masa ya. I love u guys. ecewah. asa molah speech jak lok.. eheheh e..
well, sapa2 yg kenal aku. mmg tauk aku tok jenis malas mok upload gmbr biarpun gmbr dari enchek google. amik gmbr aku minat. and simpan and edit. tp mok upload aku ada kemalasan sikit. so... banyak sbnrnya gmbr ku mok upload tok. tp simpan la dolok kejap k. esok lusak mun aku rajin aku upload. mun sik pun. ne tauk dalam 2 3 jam gik kaktok tiba2 asa boring sik tauk nak polah apa gik nak. alu tiba2 asa nak upload. heheeheh

ok.. btw... sejak post down to earth ria, aku pegi kursus dua hari. EHEM.. tauk sik tokrang kursus apa ? yersehhh... lak la tokrang nengok k...
dahya tek.. balit dari kursus.. mek org pegi swimming~ yihhaa.. aku paling suka.. aku liat mok masok .. tp mun dah sekali masok.. susah mok kua... tunggulah tokrang 3 4 5 6 jam sia... hahahah .. dahya tek mek org g makan steambot rah D11... port biasalah nak. neyda tmpt lain... hehehe .. ada pun paling2 rah ikan penyet salleh.. waisehh..

cam sik best jak sekda gmbr ow.. susah tokrang nak megin. nak nyuruh tokrang jeles pun susah. hahahah. ok... aku akan pergi bertapa jap gik lok untuk ngambik energy upload gambar...

btw....
terima kaseh semua ~~

Tuesday, April 13, 2010

pahal bah?

aku.. down gilak.. dua tiga ari tok koh. pahal bah?
aku perlukan kawan. bila aku perati2 status orang ka, blog org ka. macam semua ada org care kan. macam best jak asa kedak ya. tapi pahamkah orang dengan keadaan kita ? mwsti sik kan. biarpun gine2.. mmg sik. unless... some miracle happen that org ya berkemungkinan untuk hadapi apa yang kita hadapi ya. slightly different feelings maybe, but still, tetap sama.

sorry. sik pandey aku nak padah pahal aku down. mungkin efek org2 sekeliling juak kot. aku baruk2 jak asa nak hepi ada jak benda yang sik kenak. ada jak org nak runtuhkan aku. pahal bah?

aku nektok rindu bestfriend ku. tapi kerana nya single, aku triple, nya jadi kurang nak sama ngn aku. alasan, cintaku penting gk. ada ka sebab macam ya ? dahya aku tek sik pelu org lain selain lelaki ya? aku sik perlulakn seorang kawan perempuan? macam ya ka? pahal bah?

ok. selain ya. byk gik sebab lain. siyes.. aku asa DOWNNNN GILAK!!!!

tolonG!!

atau mungkin selamak tok aku mmg sik penah ok gik? aku belom cure gik? and semua ya ? adakah kerana aku tok jenis mendam rasa.. so apa2 pun yg ble plah aku sakit ati, kecewa, marah and so on ya. aku pendam jak and aku still bleh senyum? tetak2?
adakah semua ya dah terlalu lamak aku pendam yg plah aku tiba2 asa down lamak tok ? ya ka ??
pahal bah?

i need some time. so i wont be blogging for quite some time. Depends la... i miss blogging. but now i know why my ideas somehow lost. its been stuck somewhere in the drawer inside my brain in between of those things that make me feeling down.

aku masih asa nak menaip. tapi bila pk2.. menaip benda2 yang merapu... yang... mcm sik berguna jak.. and mostly becoz i was down. so whats the point ?

better la stop nak ow ?
pahal bah?

Monday, April 12, 2010

Things Happen For a Reason bah

people say i have gone crazy over my work. i wonder how far is the truth ?


tajuk.. sekda kaitan . ehehehe.. saya.. bizi sangat skrg. yersehh.. sekdalah gilakkk...
aritok tek...

erm...

pegi gagasan yayasan menawan
pasya g siming
pasya g mekdi

pasya.. balit nangga tb

pasya plah keja

pasya update blog kejap

pasya...

nak tido..

erm... boringkan ?


Thursday, April 8, 2010

sekda modal

hai blog, baruk jak balit tok koh.. erm.. tiba2 jak sakit perut gilak2 tok.. adeh. nakney nyuruh nya kah.. mok mintak mc seminggu tok. yersehh.. alu nak MC ...

semua org kaka hal jodoh eh.. aku ? sikmok lah... lejuk tokrang lak nak komen semua pasal jodoh nak ow. erm.. nak kelaka pasal apa pun aku sik pasti juak tok. memang ketandusan idea gilak lah lamak tok. nakney nyuruh nya kah..

aku ada bizi kit lamak tok lah.. ngn keja. and bercarik model. yersehh... erm.. mesti ada yg dah tauk model ya untuk apa nak? hehehe ok. abaikan kisah tok..

erm.. nak nangga wayanglah. nak nangga 3d.. INGGINN gilak mok nangga 3d.. hurmm... lom penah gik nengok 3d.

1st choice nak nangga how to train your dragon.
2nd Clash of the titan
3rd Alice in wonderland

best ka ?
huhuhu.. bilalah aku nak nengok tok owww.. waaaa... abang!! mintak wiwit!

ok. apa sebenarnya d kereco ku tok bah.. masih dok melepak depan tibi tok. asa nak update tapi sekda idea mok update apa.. waaa.. tokrang molah apa tek bah?
tokrang nyukat jeraya sik mok mbak aku... aku membawa diri lak.. yersehh

erm... sik saba asanya nunggu bulan 6 koh.. nak beblogger serawak tok nak berkumpul. tapi yalah tekk. nunggu keputusan dak ahli2 orang kuat page ya jaklah gk nak molah keputusan bila. mun minggu ya aku sikpat pegi.. erm.. sungguh jeles nya aku kelak... tp sekpalah.. lak ku plah dikpun jak...

CTH:
tokrang gath g pantey.. ku pegi pantey juaklah sinun
tokrang g makan.. ku makan juak sinun..

yahh.. samalah kita gath jadi nak ? ber 3g jaklah ngn aku. hahahaha

aie.. dahlah eh..

sekda motif lalu jak update tok...

bai all... pergi bertapa carik ilham lok...

mun sik d update takut bersawang2 lak blog tok. yersehh... aku kenal ayat ya.. hahahaha

Wednesday, April 7, 2010

toinK..toiNkk

Masih dok rah opis.. pengo jak keja.. erm.. nak update apa hoh? siyes sekda idea lamak tok eh. nakney ka nyuruh nya owh..
erm... hari2 aku merasakan badanku semakin berat. adakah kerana aku banyak jalan2 nyukat jeraya so TERtelan banyak angin ? or sesungguhnya angin sungguh jeles dengan aku jadi menyumbatkan dirinya di mana2 saja bahagian diriku yang dapat d masuki nya? hohohh
udahlah... keja nak makan jak... erm.. sekda ehh..

aku .. lamak dah sik makan ikan penyet eh.. nahan ati ku lamak tok nak makan ikan penyet!!! waaaa... makan ikan.. mesti makan ngn nasik. ne nyaman makan ikan cmya jak..campor gik ngn sambal nya... perghhH!!!!!! menjilat napsu betul...



tapi sekpalah... 5 bulan gikku singgah makan rah ikan penyet gik.. ne tauk nak. sidak sik makey ikan tilapia gk.. ka talapia ? eh? cmne eja ikan ya bah.. .mana2lah.. sambong cita.. ne tauk sidak makey ikan jaws ka kelak nak ow.. kaa.. ikan paus ka... ?
nakka berbaloi juak makan isi nya banyak nak ow ?
k ira mcm toklah isik lam sigek tapak tek ow... erm.. dapat k plah kenduri terus ya..
psstt.. tokrang kenal sik sapa nangkap ikan tok??






well.. ritok kawan opisku baruk jak balit dari pilipin tek. so nya mbak biskut2 dari pilipin.... jangan risau.. di tanggong halal..

sila2 jak amik sigek sorang. banyak gik ya...



nok kalerpul ya.. tart... tart boat.. ka boat tart namanya... kira cmyalah...

oklah.. aku nak mulik lok. migrain dah palak i mikir sapa nak ngidang ikan paus or ikan jerung ngn aku kelak mun sekda tilapia...
tapi berdasarkan informasi yang aku terima... baruk jak tek. ada org send mms ngn aku..
org ya nang bekeja keras ncarik isik ikan ya koh .. terharu aku... tok mms d send kawan ku ..nya g turun ngail d laut tek bah. tetemu ngn org laki sorang tok bekeja keras ngepong ikan... n ya sempat nangga laki ya main lam mulut ikan jak..and bertegor sapa hai and salam2 jak kejap.kaawan ku sikpat lamak bah. nya alergik ngn jerong. tapi.. apapun.. aku t erharu ngn usaha org kedey ya untuk memuaskan hati pelanggan kedeynya..sanggup nya berjuang dan bertarung nyawa... kawan ku padah tek. org yg sama yg nangkap paus ria...





TabIk SpRIng~~ ToInk..tOinK.... :D
:

Tuesday, April 6, 2010

ada apa dengan tengahari ?

bila sudah tengahari. sya tidak dapat tidur lagi. tapi pagi tadi. kepala saya asyik2 terlentok ke meja. nasib bos sik ngentak palak saya ke meja .erm. saya bawa main gem. saya masih mengantok. saya bawa baca novel. saya ngantok juak. lelah saya nunggu nak teng ahari.. tp mata lalu segar apahal?

tadik saya asa lapa.. lelah juak saya mikir sine nak makan tengahari and makan apa. dah bila tengahari.. alu asa kenyang saya koh.. apahal?

ada apa dengan tengahari tok?


mungkin... saya tidak di takdirkan untuk bertemu dengan tengahari?atau ? adakah tengahari tidak sudi menemui saya?

apa2 sekali pun.. saya mok nuka juak theme blog tok. ne ndak alah vivian jak nuka.. erm..
lepas ya.. apa2 duak kali pun.. saya mok nuka nama belog tok. kenapa?
sebab dah tengahari.. ptt di tuka...

makey nama saya full? oh .. glam gilak lak.. ececehh..

k nama bulak? dah cukup bulak dah..

yeya!!
ofismate kudah balit ngmbak barang.. chw lok

babai!!

Thursday, April 1, 2010

bZ mode.. (sikijap jak okie)

guys.. sebelum saya menghilang sebentar...
saya nak cakap..

TERIMA KASIH!!

yersehh.. apa jak kenak mengenak ka ow.
oklah..mungkin jarang sikit nak update in this few days, sbb nak setel barang lok.. and bila siap.. i will let u guys know.... (maybe)

heheheh..

baii...

kinchi

kmk mok rabbit. sapa ada rabbit?
lelah dah ncarik d semua kedey tok..huhu mok rabbit ..
mok yg gik baby..
yg ...
baru sebulan ka.. 2 bulan ka.. 5 bulan ka..

ada sik ow??

:

Chica chica chica gOOOooOO!! oOOoooo... nomo 7



ok..quick update. balit keja ritok.. spend time ngnnya jap.. dok makan rah Chicago 7. tokrang penah makan sia sik? erm.. sik penah? sekpalah.. tangga jak gmbr tok k.









harganya... standard lah juak dengan rega nektok.. lebih kurang kedak mcd lah kot.. kfc cmya.. erm.. ada kadang2 rega brg makan kedey biasa pun dah melintang pukang dah nektok nak.. apa jakla RM10 ya.. sengah jam sik smpy alu abis..

taste.. not bad. beger nya nyamanlah. ayam nya sik penah rasa gk. macam2 lah ada sia. ada lasagna.. erm.. mcm2lah eh. bubur pun ada. hotdog..
yg pasti.. beger nya... besar gedabak ketapi.. hotdog nya pun panjang juak.. erm..
sekpat nak describe panjang2 gik tok. mata dah separuh jiwaku pergi.
ada kebizian sedikit buat masa tok..

lelah.. kepak.. penat.. semua ada.. smpy rah opis kadang2 asa nak tertido ndah ..

mena kata org. bukan senang nak senang. bukan susah nak susah. agik2 nak senang atas usaha dikpun nak. erm.. bos..mintak increment ngn bonus 6bulan lok bos.. bos kan baik... hensem....

p/s mun tkrg g makan..g nyukat jeraya. mbak amek ehs. yerseh
p/s/s selamat malam bloggers...