Gagasan Yayasan Malam

2:08 PM
ehem... salam2..

well, aku pasti ada antara tokrang tok pegi ke gym nak ow? hehehe.. nak madah tok.. ada sapa2 sik berminat nak join sigek gym tok?

LEVEL UP

erm... so far. gym ya nang terlampau lah ok..
mun ada sapa2 asa macam berminat nak. bleh padah ngn saya ow... area kch only. sebab gym ya d kch. ndak ku berani mun tokrang tek d kl pandey ndah g gym kch. eran.~~...

ehehe.. well.. kira ganti amik tmpt akulah... sebab aku bz ke benda lain lamak tok. sikpat nak ngenggon gym dolok....

Sebulan rm125.

Sapa2 berminat and asa yuran ya sik menyusahkan. Gym lain memang banyak gik yang murah2... so sikda paksaan k. incase ktk org berminat jak bah.
ktk org sik pelu bayar registration gik. just bayar adban 2 bulan.. Just Direct sambong bayar dari kmk. kedak nyambong bayar loan keta bah.. hishh.. susah gilak..
sebelum aku terminated terus. mun dah terminate, offer tok officially sikda gik dah...

so...erm... ya jaklah ow...

Here's a few of sneak peek pic of the gym


tok bilit persalinan rempuna, merah temanya. mun ronglak pun, rona biru... tok bilit mandik and toilet semua tok

ok.. tok sine tokrang nak ngesep kak peloh2 exercise tek nak


barang2 semua simpan dalam loker


mok timbang lok ? hehehe

beberapa thread mill dan exercise machine lain

cycling and.. erm.. apa nama sigek ya ow. yang bestnya. leh tengok tibi.. wuuhuu.. macam2 jak... kadang2 sik sedar dah ngayuh ka berekot ka dekat nak sejam duak... kotan layan nangga tibi


tok tmpt warm up.. or nak main apa2 lah..
pstt.. perasan sik sia da pole? heheheh

ya untuk org pektis pole dancing, sitok ada ngaja pole dancing, body jam, body combat, belly dancing (perempuan sahaja ok), pole dancing ya lelaki dan perempuan pun ada... erm. macam2 giklah... rugi juak asa nak melepas. tp ne lah gaya. dahlah jarang lok nak pegi sia time tok. dalam taun depan bok pat pegi ly. sikkan nak abis cmya jak nak baya bulan2? huhuh. jadi mun minat2.. sila jak padah sayang...
eh.. saya .. ngee... =D

p/s gambar2 rah ground floor mek sekda amik ow.. tok semua gambar rah 1st floor tok. mun d ground floor. tempat2 sidak main besi semua... waisehh.. cuci mata cuci mata... wow~ kmk sik lah.. ne tauk tokrang nak.. keh3

6 comments:

  1. Aaa.. Kmk dah survey tmpt tok... Sik salah kmk ownernya KennySia.. Blogger juak....

    ReplyDelete
  2. aok amir kennysia pun nang kayyyy gil ada gym tok worth million juak
    eh kmk gik nyaut hehe

    nang kacak gym tok tp nya jaoh dari umah n opis yalah sayangnya
    p mun dekat pun sik juak mek pegi.mahal nadai mampu hhehe

    p nang kacak la tpt ngesep ya eh!

    ReplyDelete
  3. kmk nadai perlu ber exercise gilak koh deng.. dah kur.. hahaha.. cukup jogging/strolling dah ok..

    harap2 ada lah yang maok nyambong oo.. tauk sik apa yang menarik minat kmk sia? POLE dancing! oh oh mahu

    ReplyDelete
  4. tashadenatasha:
    yeap.. memang menarik dan terampil

    amir:
    aok.. kennysia lah pun gym ya. bloggers juak

    fieza:
    aok. nang kacak dan segala2nya.. yaka jaoh ? sekpa2. mek padah jak bah... hehehe
    tmpt ngesep jak d aim ka ? keh3

    felicia:
    ktk sikboh!! jadi tulang ktk lak... ktk carik laki jak sia.. cewahh.. hehehe

    mmg byk yg interested ngn pole dancing ya. hehehe.. sama itu belly dancing

    ReplyDelete
  5. kmk maok carik laki k menggemokkan kamek.erk.

    hahahaha.. skinny deep sik bagus..slim ok.. hehehe..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.