Terima kAsih u'oL~

11:35 PM
salam semua.. terima kasih ngn semua yang telah meninggalkan kata2 perangsang dan menggoda kepada aku before tok. I really appreaciate it. Biarpun kita sik pernah bersemuka mahupun berselingkuh apatah lagi bertinjak bayang masing2, tapi ktk org tetap ada di dunia alam maya tok. I lOike it de beri muaach la wa cakap sama lu. hehehe.. well... for now, semua dah ok. emosi dah stabil. Terima kasih juak kepada kawan2 yang bukan berada d alam maya kerana menemani biarpun sik semua. tapi bagi sesiapa yang sudi meluangkan masa ya. I love u guys. ecewah. asa molah speech jak lok.. eheheh e..
well, sapa2 yg kenal aku. mmg tauk aku tok jenis malas mok upload gmbr biarpun gmbr dari enchek google. amik gmbr aku minat. and simpan and edit. tp mok upload aku ada kemalasan sikit. so... banyak sbnrnya gmbr ku mok upload tok. tp simpan la dolok kejap k. esok lusak mun aku rajin aku upload. mun sik pun. ne tauk dalam 2 3 jam gik kaktok tiba2 asa boring sik tauk nak polah apa gik nak. alu tiba2 asa nak upload. heheeheh

ok.. btw... sejak post down to earth ria, aku pegi kursus dua hari. EHEM.. tauk sik tokrang kursus apa ? yersehhh... lak la tokrang nengok k...
dahya tek.. balit dari kursus.. mek org pegi swimming~ yihhaa.. aku paling suka.. aku liat mok masok .. tp mun dah sekali masok.. susah mok kua... tunggulah tokrang 3 4 5 6 jam sia... hahahah .. dahya tek mek org g makan steambot rah D11... port biasalah nak. neyda tmpt lain... hehehe .. ada pun paling2 rah ikan penyet salleh.. waisehh..

cam sik best jak sekda gmbr ow.. susah tokrang nak megin. nak nyuruh tokrang jeles pun susah. hahahah. ok... aku akan pergi bertapa jap gik lok untuk ngambik energy upload gambar...

btw....
terima kaseh semua ~~

9 comments:

  1. Try imagine jak la..aku pun kadang2 malas nak ambik gamba2 ni bia rasa hati kuat nak tulis kat Blog..malu ada plak...takut nanti org cakap apa la makan pun nak ambik2 gamba ker? Lama aku tak makan steambot.

    ReplyDelete
  2. Dear Cik Puan Jeti Kapal... kwn kmk madah no gambar no bukti.. ehek.. jadi haruslah ktk upload gambar pakei menenangkan ati2 kmkorg smua tuk hehehehe... niway, be hepi... eboh pikir2 gilak masalah.. :)

    ReplyDelete
  3. Tengah meijin time tok.... yerrrr... Sekati jak... Kelak lain jadi hoh?! Nway, THFAR... aihhhh.... Ok2. SMILE..

    ReplyDelete
  4. kmk mejin ktk tido bergolong jak sepanjang ktk sikda tok..

    ReplyDelete
  5. bah...sik lah kmk tek sedar ktk ada blog...sapa nyuroh merik nama blog '*' jak...?
    dahlah mataku tok rabun...

    ReplyDelete
  6. jati..guntur ctok. sik sempat mek baca. lak mek sambung baca. ehek..tinggal komen lok. ubat bius mek kin ilang rasa dah.. :(

    ReplyDelete
  7. eddy:
    lak ngkah gmbr.... hehehe...

    kaljis:
    gago kwn ktk yajuak... kelak mek engkah gambar.. gik gago banyak tok

    amir:
    yerseh.. apa ndak d mejin ktk lak ka .. THFAR oww

    beautiful:
    pendek kata nang penido la kmk tok tek?

    ReplyDelete
  8. miss videl:
    ehehehehe... ne lah gaya... hidup biar di akhiri dengan noktah

    ReplyDelete
  9. cokobi:
    alu sekda komen nya lok.. aa... ubat bius mek maseh .mok ?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.