Thursday, July 15, 2010

satu malam di coffee house

Salam. selamat malam semua. Aku bok jak kak berubat kaki koh. erm.. melecet.. bukan melecet la.. Erm.. benda yang terlalu panas kenak rah kaki. dah merah2.. sik d ngkah minyak. dah ngelembong den pecah baruk terasa sakit nya nak. gago jak aku ngubat. takut bernanah eh.. ee.. ndak ku mintak. Well. malam tok aku bukan nak bercerita pasal ya. aku nak bercerita pasal.. erm.. sekda cerita lah. just nak show gambar jak... saja jak bah.. lamak dah sik show gambar nak ow..
mun ada gambar bok ada cita.. tol?

Tok adalah gambar time aku di KL ria. erm.. di coffee house hotel. Supper time dengan kazen ku.. time tok world cup maseh gik. sapa lawan sapa ya aku kurang pastilah sebab sik amik attention gilak time ya..




nun ya.. skrin dpan nun.. sidak tengah nangga world cup lah ya.. sik rami org nangga sia dalam 2, 3 orang jak. tp bila dah ada goal ya.. kalah sidak kedey mamak. nang kambohlah.. ilang kevirginan coffee house hotel ya oleh suara merdu sidak ya..


Menu kamek duak kazen ku malam ya... Watermelom juice dengan Lemon Juice... yaka lemon juice ? aek kazen ku .. aku kurang pastilah ow.. coba kitak orang tilit ya.. buah apa ya bah? hehehe





For startup .. as usual la... roti nak ow.. tapi nyaman lah juak. barang otel nyaman jaklah nak ow.. sik nyaman pun jadi nyaman kotan tek mahal..





tok makanan aku.. Salmon ntah apa namanya..
tp nang marvellous eh.. nyaman.. yg warna hijau nun.. kedak spaghetti. tp nya warna hijau.. nyaman makan dengan kuah dalam mangkuk ya.. sik tauk kuah apa... yg ber crumb ya lah salmon. sik nampak macam salmon nak ow... tapi.. nang nyaman eh...





tok yang di makan kazen ku... fish fillet and fries.. nang malam tok menu kamek orang ikan jak koh. nasib sekda sotong...





toklah rupa salmon yang aku makan. di campo dengan gravy nya.. pergh... meleleh ku nangga gambar tok balit. terbayangkenikmatan makan malam ya.. hehehehe...




akhir juak dahlah sebenarnya malam ya. kamek duak rasa sidak berbisnes juak dok rah coffee house ya .. org lain kerek kanan kaka hal bisnes mek duak kaka hal dunia lah apa lagik... keh3...
bukan apa makan sia. my father tengah kumpul sigek kupon tok. mun belanja for one bill ya more then rm50. then boleh dapat satu cop. bila dah cukup 10 cop. boleh dapat one day one night free stay.. hehehehe

aku rasa my father dah dapat dah habis sigek kupon ya... dah dipakey kah belom entahlah koh...
oklah.. nak upload gambar lam blog sigek gik lok..
kenak ngan blogspot tok ow ? susah lalu jak nak upload gambar.. nang ada problem kah ow ? tok gambar import dari blog lain tek.. .huhuhu..

selamat malam semua :D

5 comments:

  1. Untong kitak dapat makan lam otel ya. Mesti nyaman nok dimakan kitak ya hoh. Sempatlah kitakduak mokok lekak makan tek? :|

    ReplyDelete
  2. ee.. pelik da jak bunyi ktk. hahahah nyaman.... sik da mek duak merokok koh. tp ada org tua mpuan sebelah kmk duak merokok dalam ya.. :|

    ReplyDelete
  3. honeydew nak minum kazen ktk ya?

    tang nyaman jak hoh.kmk sik reti mkn tmpt mahal..yerrr..xtauk menu..haha

    ReplyDelete
  4. Salmon digimon.. haha.. Ikan feveret ya... Sayangnya rega sik kedak ikan parek.. Mun nak ada kmk belinya ari2.. haha..

    ReplyDelete
  5. Kmk sama juak x pande makan tempat mahal2 kedak ya... x pandey ngoder juak... x pandey makan juak benda kedak fillet2 ya... hahahha... x pat masok slera....=P

    ReplyDelete