This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Monday, August 30, 2010

main dango lagik!

ehem... hehe.. cmne nak start tok ow? oklah.. macam biasa. ujong minggu, salu kuar dengan si dia. tp. memandangkan bulan posa adalah bulan bz untuk kmk duak, jadi niat untuk ngedate ya haruslah di tangguhkan terlebih dolok nak ho...
jadi nya dengan kerja nya dan aku dengan kerja aku.
Kerja aku hujung minggu ya tek ?
Berdango lah nak? Apa lagik~ ?

apa di dango ku kali tok ?

JOm kita terjah~~ Zass~~ Layan~

EHEM.. dango kali tok lebih berkisah ke arah puan amni kita. erm.. amni!~ nah.. tok pizza k ktk duak medun. so. .. sila-silalah menjamu selera mata itu ok *wink* =P

Actually tok dango ke - 2~

Step pertama, mari kita potong segala2 yang perlu di potong. Potong2 lah selagik ada apa yang patut di potong dan rasa afdal di potong. Jangan potong dirik udah. okey.



Lepas ya mari kita molah sidak yang dah dipotong2 ya tek terkenjit2 dalam kuali. Sak nya terkenjit2 sia. jangan ktk org terkenjit2 megang kuali ya. Sak lukus.



Pasya kitak orang cat lah permukaan yang rata.. selagik ada permukaan yang rata cat jak ekot kaler kesukaan tokrang. Mok pedas kaler merah. sik mok pedas kaler ijo.



Pasya, suruh benda2 semua ya tek udah gik terkenjit2. Bulan posa tok padah, Sik bagus terkenjit2 lamak gilak. soh nya dok diam2 rah lantey yang bercat ya tek.SAk sidak sikpat terkenjit2 gk. Mun sidak terkenjit2 juak, nang tergelincir lah sidak, sik cayak? Coba gak.


Lepas ya, ktk orang ngkah la bodigad nya sia. SIk lalek la apa saiz, jenis warna. Kita kan satu malaysia.


Mun sidak tek masih terkenjit2 nak.. Engkahlam oven! alula cair sidak ya tek. Kompom cair! Baruk nak nenga kata.


Dahya kerat2 kan lagik sidak ya. Bagik2 la dengan sapa2 yang patut..





Sekian Terima kasih.




Dango ke 3 jatuh kepada~~~ jeng jeng jeng
Sheperd Pie

Seperti biasa, kita skipkan adegan potong memotong, ganas gilak bah. Soh jak sidak terkenjit2 gik skali sia.



Kali tok kita molah bodigad nya rami sikit ah..
Berselut2 jak sidak dalam ya kelak



Nya tok nya.. mena nak kata aku tek berselut sidak dalam ya ?




Dahya. erm... toklah tek. pandey2lah ktk org molah caption dikpun


abis licin terus sigek acuan. ganas sidak umah ku tok bah.



Dango pertama jatuh kepada~~~ deng go deng~~
6 igek kotak kornflake dan ramuannya~~

Cornflake Milo~

ERMPH!!! Kepak dah aku nak merik caption sigek2. Nangga jak gambar sia okeh!





Mun ktk org tangga benda pelik2 dalam semua gambar2 di atas ya harap di abaikan.
Sekian, terima kasih.


p/s apa k makan ktk org petang tok ? :D

Wednesday, August 25, 2010

Posh76 GiveAway Anniversary 2010

Salam... hehe (ketawa dulu), kerana entry aku kali ni, by hook or by crook, harus dilaksanakan dalam bahasa baku =D (takut ada orang tak faham :D)

Amni dah tag aku (tapi sebelum dia tag dia dah pujok aku dulu nak soh aku jawab entry ni... so.. here it goes)

“Posh76 GiveAway Anniversary 2010”
SAYA INGINKAN ANNIVERSARY saya disambut dengan,


Bangun pagi dan solat bersama, kalau boleh nak buat breakfast pun sama2. Tapi kamu lebih suka kan kalau aku yang masak. Macammana pun kamu liat sangat nak masak.
Kamu cakap kamu cuma masak pada special occasion jer. Eh.. anniversary bukan special ke? YEAH! Kalau gitu dah sah2 lah kamu yang masak... kan? Takpelah, kali ni buat lain skit, bukan aku jer yang masak dan bukan kamu yang masak. Tapi kita masak sama2 ek?

Lepas tu, mesti kamu ajak jalan2. Tak kira pergi mana pun, janji, bukan stay kat umah. Sebab kamu cakap, hari2 pun boleh stay kat rumah. Takkan hari special pun nak stay kat rumah? Aku? Aku OK jer. Rumah atau luar, sama jer kan as long as, kamu ada XDPagi tu biasanya kita window shopping dulu kan? Mungkin orang lain dah biasa dah window shopping. Tapi kita window shopping bukan untuk hari2 biasa kan? Kita shopping untuk hadiah istimewa yang direct beli terus hari tu. Takde advance atau belated :D

Teringat pula time2 masing2 takde duit dulu, yelah, duit ada tapi tak dapat la nak belanja sakan walaupun hari istimewa. Kamu keluar hari tu, dan balik kamu bawa kek kecik. Sampai hari ni aku masih simpan gambar (nak simpan kek tak dapat :P)



Aku tak mintak apa2 pun. Tapi kamu gigih kan? Itu buat aku sayang kamu :) Tapi, time tu, aku yang takde beri hadiah buat kamu. Jahat kan aku? Tapi itu dulu.


Lepas window shopping (mesti ada hadiah), kamu beri aku bunga. Aku tak minat pun bunga. Tapi sebab kamu yang kasi. Takkan aku nak buang kot? Lagipun, bila bunga itu daripada kamu. Tiba2 pulak aku rasa aku TERsuka dengan bunga.. eh..? Kali ni bunga apa pulak? Takde pun takpe :)

Lepas tu kita jalan lagi, dan sampai kat Crowne Tower, kamu masuk kedai ni dan terus sambar satu makhluk lembut. Tak tanya lagi dah kamu pegi kaunter dan bayar. Eleh.. besao tu!! Tapi...tapi.. aku suka~ Sungguh! Aku tak tipu. Kalau boleh nak lagi ? (tak bersyukur tol) hehe takdelah.Tapi, kamu pulak yang lebih2 main dengan dia ek? XD Aku tahu aku happy time tu. Dan aku juga tahu kamu happy kan. Tapi.. tapi. aku masih jugak belum ada hadiah untuk kamu. Kali ni aku nak demand pulak boleh? Tapi aku selalu tak tahu nak apa. Erm.. ok tak payahlah. Biar kamu jer fikir nak bagi aku apa :D


Kalau dulu, kita selalu main Laser Tag kan, hari2 special pun kita spend dengan kengkawan. Eh.. kali ni biar kita berdua je lah ok? Hari biasa pun boleh spend dengan kawan2. Tapi kalau main Laser Tag, takkan nak main berdua je kot? Ah.. bawak geng lah! Tak pun, kita main go-kart jer. Eh, tak romantik tol sambut anniversary! takpe! jangan risau~ aku tak kisah pun. Suka! Lagi fun kan?



Kita jalan lagi pergi MBO, nak tengok wayang. Nak tengok cerita apa? Biasanya bila dah sampai kat wayang baru kita decide kan? Jarang sungguh dah plan baru nak pergi. Kat depan entrance tu jer dah cukup lama untuk kita argue pasal cita apa nak tengok. Tapi biasanya, kamu tak kisah pun nak tengok cerita apa. Kamu selalu suruh aku yg pilih. Dan aku pulak? Aku pun tak kisah nak tengok cerita apa dan aku juga akan suruh kamu pilih. hehe.. itu la pasal kita salu argue dulu depan entrance kan? Aku suruh kamu. Kamu suruh aku. Last2 kita tanya org kiri kanan cerita apa Top time tu dan tengok. Habis cerita! :D

Tapi sebelum masuk wayang, kamu mesti singgah beli Crepes dulu. Sengih2 jer kalau kamu cakap kamu nak beli. Tahu satu takkan cukup kan?



Habis tengok wayang, kamu mesti lapar. Kamu selalu lapar kan? Tapi kamu tak jugak besar2. Haish. Banyak sangat cacing ker dalam perut tu? Biasanya, kita pegi makan tepi sungai jer (Boyan), makan tomyam ker, kueh tiaw hongkong favourite aku. Tapi tempat tu dah tak macam dulu kan. Macam tak best plak. Takpe, nanti kita cuba plak kat Khatulistiwa, tempat favourite amni dan hubby. favourite ke? yang aku tahu, McD favourite kamu (walhal fav aku juga XD)

Tapi kali ni kita nak makan mana yer? Itu surprise! Kali ni aku yang akan bawa kamu makan. Itu hadiah aku ek? Mungkin. Aku nak bawa kamu makan ke tempat yang tak pernah kita pergi. Mungkin ke Khatulistiwa tempat Amni selalu pergi. Or, dinner for two kat hotel? Apa2 pun, aku tahu kamu takkan tolak. Sebab? Pasal makan. Semua kamu O.K jer. Janji Sedap!

****

Lepas tu, kita mesti pergi jalan2 kat pantai. Itu favourite kamu kan? Kamu suka duduk/jalan kat pantai tiap kali anniversary. Tak kisahlah pantai mana pun, janji aku dan kamu boleh duduk, bercakap sambil tengok sunset.


Sambil tu, kamu mesti nyanyi untuk aku. Sorang2 pun kamu layan, apatah lagi kalau dengan member kan? Bila dah kerja under consultant ni, jarang pulak aku tengok kamu nyanyi. Kamu stress ek? Takpe, nanti ada masa aku bawa kamu perg ikaraoke, ok?



Tunggu bila tiba anniversary tahun depan pulak. Kamu nak macam mana? Sama atau lain?

Apa2pun, aku tetap sayang kamu. Sebab kamu adalah Kamu.


dan sebab kamu sudi bawa handbag aku kalau aku tak nak bawa :P


dan paling penting, kamu baik sangat dengan budak2. Even anak2 abang aku pun kamu manjakan lebih! (Jeles ke?)


EH!.. aku nak bagi kamu apa nanti ek..?
=_="



Ermph!... nak tag si chantek stranger,v dan flo dan si abang derio dan erolnukman (aie raminya! sapa lagi nak?) 2 lelaki dan 2 perempuan. cukup? tambah sorang gik. ermiezentie

and my referral is MRS.Amni

saja jak. k ngegeh! :D



tidon titon

ehem.. ehem.. kitak org ngantok sik ritok ? ehehehe.. sekda papa la.. just nak share tok jak..
tapi asanya... amni sikpat nangga tok :P



video

Tuesday, August 24, 2010

main dango

selamat tengahari! hari tok 24 ogos 2010. Jam menunjukkan pukul 12.58pm....
aie.. dah pukul 1.18pm dah jam tok. Layap d mbak loya tek lalu la sik bertulis blog toktek eeheheh...
oklah. sekda papa gilak nak d update koh.
nak nanyak.. cmne persediaan raya tkrg tek bah?

Mstikot dah mbak nak sungkey sama bersama2 sidak bloggers ya sabtu tok 28.8.2010 di Grand Malay Restaurant. Nak mstikot? ada sapa2 ekot ka ?
akuberjual ehs... erm.. mun dapat lepas kali la ekot. tapi susah juak la. sebab minggu tok minggu org bergaji. kompom rami bah org bebeli. sik cukup org lak. huhu.. cmne tok bah? huu...

oklah.. minggu ya tek.. aku main dango di dapo. main tikam2. tikam2 dapat la sidak dibah tok semua...








sekian, terima kasih.
Selamat Hari Raya

p/s posa tokrang tek? Sapa sik posa angkat tangan! jangan sik ngakuk ow :P
































Friday, August 20, 2010

di mana kamu.....tidur?

ehem.. ehem.. salam...

kitak orang di rumah. selalu tido sine???
mesti tempat tidur ktk org selesa nak ow? empuk.. dengan tilam.. bantal selimut semua tebal2.


macam nya tok tido eh.. fuhh.. nang heaven la mun tido cam ya nak ow ?? di tambah gk dengan aircond... brrrr... tapi ku sik tahan tido dengan aircond. sakit jiwa raga ku lak...





tapi mun jadi baby lagik best lah rasanya nak? tilam empuk di mana2 jak. sukati org ngempas jak kita .. erkk.. ok. bukan ngempas. Letak jak ok. Tapi mun dah nya ngkah rah tempat yang sik empuk... apa jak baby dapat polah selain nangis? nangis jakla! apa gk... so.. lalulah org akan angkat kita dan mbak ke tmpt yang empuk.. eh..
mun badan org berisik.. empuk juak bah nak hoo.... ngeeeee :P
yalah best jadi baby..






hehehee.. jadi pusak pun dapat menikmati tilam empuk nak ow?? tapi mudah nak kenak halau orang mun org sik suka tempat nya di main pusak. tapi ada juak certain orang yang suka tidur dengan pusak nak ow? Jangan kitak org tido atas pusak jak dahlah....







ehem... aku bukan lah nak cita pasal tilam or katil umah tokrang ka apa ka nak. aku cuma nak padah aku time tok nang ngantok mena.. and aku sik tidor atas tilam2 yang empuk....
selalu nya aku tidur atas lantai jak... (nyuruh aku sakit belakang jak nektok) jadi.. sila jangan tidur atas lantai tanpa alas. Or aku beralaskan selimut/comforter/tilam nipis jer...
lebih kurang macam tok laa.....





tapi aku sekda gulin.. ka guling?? ka ... apa nama benda ya bah??? eheheheh aku sekda ya.. ku ada tok jak ....





sekda tilam empuk, sekda bantal. cuma ada tok. untuk tidur malam.. tiap2 hari.. hehehe... ada sapa2 mok berik gik sik? tapi pastikan nya lebih besar dari aku. hohoho... mintak dari *nya* jaklah.. senang cita.. kan kan kan??
ehehe...


tapi sebenarnya... entri tok.. aku nak padah... aku mok carik sofa dan katil macam tok.... boleh sik??????

tolongla sapa2 mun ada nemu rupa pegaya nya macam tok nak. tolongla padah aku.. aku mok.. serius aku mok. sik aku tido tempat lain gk.. memang sitok jakla aku tido... di samping kerusi transformer ku...




http://9gag.com/photo/32548_540.jpg


wahahaha... cantek sik?? cantek sik??? cantek kan kan kan??
oh ayahanda dan ibunda ku tersayang.. bleh sik beli untuk anakanda mu ini?
oh kandaku~ belikan untuk dinda? akan ku sayang dirimu sepenuh jiwa ku... (ehh.. kinektok sik ka? ) tettt....hehehe :P


aku mahu!!!!!

masuk dalam wishlist boleh sik??

tapi..tapi.. sine nak ncarik ow??

jangan patah jak udah... hehehehehehehehehehehehehhehee :P

bila alam maya menjadi realiti

video


Perasan sik kitak orang. Facebook atau lebih dikenali sebagai FB kinektok mengalahkan semua social network yang pernah ada dolok which is Tagged, MySpace, even Friendster.
Macam.... semua org jak ada koh. even anak buah aku yang baruk masuk darjah 1 ya dah ada facebook. Ngegeh dan kejawak jak ku nangga nya main.
Sidak muda belia remaja eboh kata lagiklah. Memang tauk ada pun. Minoriti lah untuk pihak yang sikda berisik Facebook.

Even orang2 tua pun ada FB koh. Nakney soh ku padah cmya? Sebab inek aku ada FB!! Wah! Maju sik ? keh3...parents aku pun da. Tapi sidak sik active.. Salu yangbukak FB sidak pun cucuk2 nya(anak2 buah akulah ya).. Tapi org2 tua tok jarang la gilak nak bermain FB koh unless for business mungkin.

FB tok .. merosakkan minda sik ow? Nendaklah. Semua jak update status. Dalam sejam katalah sorang dah update 10 kali status nya. mun kita ada friends dalam 10 orang ajak dah 100 update yang kita baca dalam wall kita. Bayangkan mun ada orang yang sampey 200-1000 lebih friends.
SO, 20000 status.. waahh!!! Bila difikirkan macam ya banyaklah pulang ow. Tapi bila dah dimain2 dalam Komputer sik da pulang berasa gilak.

Belom gik termasuk game2 yang ada dalam facebook macam... Farmville, Cafe world, Mall World, Ceo Dreams, Poker, Mahjong, Rock Riot... ermph!!... pa gk bah? padah jak sia.

Hehehe.. dan yang pling best. Imagine mun biasanya semua yang kita biasa main dalam facebook ya tek menjadi Realiti. (Sila tengok Vid di atas untuk siapa yang sikpat berimejin) ekekeke

Tapi mestilah gia jadi nya nak ow ? Megin org kerek kanan tokrang nang ndak alah2 kelaka sorang update status nya tek. Pasya tang2 ada2 jak org datang rah tmpt ktk org nyontent dinding ya... Write on wall tek nak? hahaha.. perey juak ku mikir koh. Siap beberik ayamkedak time main farmville ya. Cmne ndak mun beberik lembu2 nok kaleful salu ku tangga ku sidak beberik dalam wall ya ow.. Mok di cat lembu ya kalik.

Pasya tang ada2 jak orang berdiri sebelah ktk org kelaka dikpun.. nya update status nya tek duhal. Lalu rami2 kita berdiri sia tek dengar apa status nya? ekekekek.. cali..

hah.. bayangkan.....?

decision..decision

selamat pagi..

erm. hari tok aku turun sorang. encik kesayangan tiba2 datang demam teruk. Mbak teruk gilak berujan hari2 time berjual kali. Wah! Ertinya antibodi aku kuat lagikla kan dari nya ?? YES!! eh.. erk.. sorry b. heheh..
well, dari marek dah nya padah nya sik nyaman nyawa dah rasa. Tapi agik juak nak di embak sidak rumah bebeli barang di subuh hari. haish.. tok dah demam teruk terjelopok. hah.. rasakan! Sapa gk nak d arap?
Orang di harap dah sik bermaya gk.

Aritok pun hari jumaat. Sepatutnya aku off ritok sik turun berjual. Sebab aku mok sungkey kat umah. Lamak dah sik sungkey rumah. Sepanjang bulan puasa tok baruk sekali jak bok sungkey kat umah. Tapi dah ngenang encik kesayangan tek demam. Mesti sikda org nulong berjual ritok..
haish.. berbelah bagi langsung tok.

Dah janji dengan sidak rumah nak sungkey rumah aritok. Tapi mun sungkey rumah sekda orang berjual memandangkan *nya* demam.
Mun berjual, janji dengan orang rumah terpaksa dilupak.

hmm.. decision.. decision.. decision...


oklah. Fikir dulu.
Selamat makan ubat b... (eh.. sik posa eh?)... ka tahan dirik sampey sungkey?

Thursday, August 19, 2010

anak bapak

video


otedah miak ya lok.. hehee nang sik d soh nya bapak nya lari...


ehem2... laki ku cmya kelak ka? hehehe.. tapi nang nyaman lah nya tido dalam dakapan dirimu oh lelaki. erkk.. serta merta nya benti nangis


ok.. aku tauk nya cmya bah.. coz *nya* memang jenis child's man. erm.. cmne nak padah ho... nya tok bait gilak ngn nembiak koh. nang tauk ada lah. nya sik suka nangga miak menangis. agik2 mun nya nak keluar rumah. mesti nya susah ati. paling2 pun nya mesti mujok miak ya lok pasya.. soh org lain mbak miak ya jalan lok... bok nya sik susah ati nakkeluar rumah..

bagus juakla nak ow.. sik dalah nemu jenis lelaki yang sikpat nangga nembiak. yang nerajang2 nembiak ka apa ka.. iskh... gila laki cmya..

ehehe.. Oooo sayang.. lak anak kita ktk mok sik molah nya kedak tok?? yerrrr... anak.... panjang cita tu.... ~

nyukat jeraya


ehem2... tok namanya nyukat jeraya. sapa tauk sine2 tok?
nang sahlah kitak org kaki sukat jeraya....










entry untuk orang asing yang chantek

ehem2...

entry khas untuk Beautiful Stranger :

ehem.. kmk dah polah dah map dolok koh.. so.. sila rujuk sitok untuk gambar jaik... mun asa mok gambar cantek sikit nak .. hehehe sila klik sini.

ermphh... mek takut mek lupak bah nak madah and nak lukis ngn kitak gk.. so mek tulis lah entry awal tok ow.. so.. sila simpan..

tauk sik ktk area d lukis mek ya? keh3

p/s untuk sapa2 juak yang maok la.. hehe
p./s/s terima kasih juak untuk amni yang merogol blog saya ritok.. jadi saya nemu balit lah map ya tek. kekeke sik lelah molah baru.. makseh

ketak ketek bunyi nya

tet...tet....tet...tet *bunyi hp*

ketak.. ketek...ketak.. ketek... *nekan keypad*

Msg dari mami:
Jangan lupak meli barang yang tersenarai

Reply:
Apa brg yg tersenarai?


--15 minit kemudian--

Msg dari mami:
1.Butter
2. Serbuk koko
3.Tepong naik sendiri
4. baking powder
5. gula kaster
6. krim keju
7. esen vanila
8. gula halus
9. gula pasir
10. gula perang
11. susu cair
12. susu pekat
13.susu segar coklet
14. tepong gandum
15. koko van hauten
16. whip cream
18. corn flour
19. ising sugar

Reply:
Banyak juak? Sapa molah?

--- 30 minit kemudian --

Msg dari mami:
kitaklah

Reply:
ERK...!!

-- 5 minit kemudian --

Msg dari mami:
miaww...


||aih eh.. lalu jadi pusak ndah msg mak tek? ermp ermph... baiklah||

Reply:
Bila maok?

--- 23 minit kemudian --

Msg dari mami:
A.S.a.P

Reply:
Esok raya kah?

-- 5 minit kemudian --

Msg dari mami:
sik.. ini malam

Reply:
Erk..! Selamat hari raya!

--2 minit kemudian --

Msg dari mami:
Mintak duit raya.

Reply:
Erk...!

-- 30 saat kemudian --

Msg dari mami:
Miaw...
jangan lupak barang tersenarai

Reply :
okai ..Baiklah ... insyaAllah

-- 27 minit kemudian --

Msg dari mami:
Terima kasih sayang


ketak ketek ketak ketek....

Reply:
aie..Tepong penaik dengan baking powder sik sama ka ?

- 10 minit kemudian --

Msg dari mami :
kalau ada tertulis 2x, 3x, 4x, silap lah ya. pandai pandai lah anak mak

Reply:
okeh... adios

||ermphh!!... ok... beli barang2.. bila nak beli?? bila nak molah?? nak molah ujong minggu tok ?? sik awal gilak ka ? ermphh... nak molah aher? takut sekda masa gk dah? tahan ka polah tok sampey ke raya lak ? ujong2 abis d makan sidak umahjak .. yerr (bukan bgong kek sik tahan)..

erm.. tahan ka ?
aie... ||

tet...tet..tet...tet *msg lagi*

msg dari mami:
lemon juga

reply:
lemon? k pa? minom?

-- 23 minit kemudian --

Msg dari mami:
sik.. untuk buat gelang

reply:
aie?

-- 10 minit kemudian --

Msg dari mami:
bye. salam. Selamat bekerja. Selamat hari raya


emph!!! Baiklah mak! Selamat hari raya!!!






Tuesday, August 17, 2010

ʇılɐqɹǝʇ nʞɐ ɐıunp ɐlıq

ehem.. ehem.. selamat tengahari. posa tokrang tek ka ? erm... aku sikkkkk........... sah mun sik posa koh... yerseh.. sik lamak gk raya ow. kin lamak kin awal jak kita tok berayas.. ujong2 bulan 2 lak kita beraya..

apa tema ktk org kali tok tek ???
aku.. sekda tema.. coz aku sekda baju raya .. hahahah...

tok.... famili aku taun lepas... perempuan nya oren dan ijo



lelaki nya kehijauan kehitaman




tapi yang paling aku sik sabar sebenarnya naknunggu olah2 dak kawan ku tok datang sbnrnya.. nangsik pernah nak ngembak olah ayu dan bait nya sidak datang g umah aku...


1. ada yang main tapok2


2. kekenyangan sambil megang perut



3. jadi model biskut raya




4. olah nya duak dibah tok nang sik boh d ekot menarlah.



umph.. tapi sebenarnya .. entry tk sekda kaitan dengan semua di atas.
aku cuma nak madah.. yang akutengah lapa....

tapi ku sik mok lapa sorang. sik besz bah. kedak ku rasa ku sik mok makan sorang.. erm...

aku mok makan duak igek benda tok ????

BOLEH SIK???








¿uɐʞɐɯ nʞɐ ɐıɥɔ ʞoɯ ɐdɐs ˙˙ɐdɐl nʞɐ

Friday, August 13, 2010

hackers ke??

salam sejahtera! sebenarnya nak... setelah menerima komplen dari Beautiful Stranger marek.. kira nak muang la juak dah application Twitter ya koh ...

memandangkan si bang derio dah memberi penjelasan secara detail.. KONON nya hackers berwibawa tek nak ? jadi.. rugilah mun sik mencuba.. tol sik?

jadi.. oleh kerana ya... aku malas la nak membuang application twitter ya dolok. (sorry v.. lak mek muang ow)... so that kitak org tauk betapa berkesan nya teori dari abang kita ya tek....

mun rasa password ya tek pun sik berkesan nak (tapi nang kompom berkesanlah.. sebab ktk orang taip apa2 pun kompom nya terimak bah.. hahaha mun ktk org keep on click cancel. memang nya akan pop up balit. Even ktk orang klik ok jak pun memang nya terimak.. sebab.. application twitter dah sot kedak audio juak)... so next time... sila try tok...

username: audio@sot.com
password: audiosot



tapi once a day mun ktk org dah key in password ya.. mmg nya sikkan nanyak gk la... unless ktk org clean semua cookies smarties ya.. bok nya akan mintak baru




KOMPOM berkesan juak......mok tips lain sik?


credit to audiO
p.s : hackers ke ? :P selamat hari raya bang derio =D