di mana kamu.....tidur?

2:56 PM
ehem.. ehem.. salam...

kitak orang di rumah. selalu tido sine???
mesti tempat tidur ktk org selesa nak ow? empuk.. dengan tilam.. bantal selimut semua tebal2.


macam nya tok tido eh.. fuhh.. nang heaven la mun tido cam ya nak ow ?? di tambah gk dengan aircond... brrrr... tapi ku sik tahan tido dengan aircond. sakit jiwa raga ku lak...





tapi mun jadi baby lagik best lah rasanya nak? tilam empuk di mana2 jak. sukati org ngempas jak kita .. erkk.. ok. bukan ngempas. Letak jak ok. Tapi mun dah nya ngkah rah tempat yang sik empuk... apa jak baby dapat polah selain nangis? nangis jakla! apa gk... so.. lalulah org akan angkat kita dan mbak ke tmpt yang empuk.. eh..
mun badan org berisik.. empuk juak bah nak hoo.... ngeeeee :P
yalah best jadi baby..






hehehee.. jadi pusak pun dapat menikmati tilam empuk nak ow?? tapi mudah nak kenak halau orang mun org sik suka tempat nya di main pusak. tapi ada juak certain orang yang suka tidur dengan pusak nak ow? Jangan kitak org tido atas pusak jak dahlah....







ehem... aku bukan lah nak cita pasal tilam or katil umah tokrang ka apa ka nak. aku cuma nak padah aku time tok nang ngantok mena.. and aku sik tidor atas tilam2 yang empuk....
selalu nya aku tidur atas lantai jak... (nyuruh aku sakit belakang jak nektok) jadi.. sila jangan tidur atas lantai tanpa alas. Or aku beralaskan selimut/comforter/tilam nipis jer...
lebih kurang macam tok laa.....





tapi aku sekda gulin.. ka guling?? ka ... apa nama benda ya bah??? eheheheh aku sekda ya.. ku ada tok jak ....





sekda tilam empuk, sekda bantal. cuma ada tok. untuk tidur malam.. tiap2 hari.. hehehe... ada sapa2 mok berik gik sik? tapi pastikan nya lebih besar dari aku. hohoho... mintak dari *nya* jaklah.. senang cita.. kan kan kan??
ehehe...


tapi sebenarnya... entri tok.. aku nak padah... aku mok carik sofa dan katil macam tok.... boleh sik??????

tolongla sapa2 mun ada nemu rupa pegaya nya macam tok nak. tolongla padah aku.. aku mok.. serius aku mok. sik aku tido tempat lain gk.. memang sitok jakla aku tido... di samping kerusi transformer ku...




http://9gag.com/photo/32548_540.jpg


wahahaha... cantek sik?? cantek sik??? cantek kan kan kan??
oh ayahanda dan ibunda ku tersayang.. bleh sik beli untuk anakanda mu ini?
oh kandaku~ belikan untuk dinda? akan ku sayang dirimu sepenuh jiwa ku... (ehh.. kinektok sik ka? ) tettt....hehehe :P


aku mahu!!!!!

masuk dalam wishlist boleh sik??

tapi..tapi.. sine nak ncarik ow??

jangan patah jak udah... hehehehehehehehehehehehehhehee :P

15 comments:

  1. aih...best juak la sofa ya dpt jd transformer..hahahaa..
    eee..lak mek survey d ctok ada x..
    best eh...jimat koh x pelu meli katil gk..
    p jgn patah udah bak pdh ktk..hahahahahahahahaa~~~~~~

    ReplyDelete
  2. kmk nang tido k comforter..or toto ya..kt kuching..mun blit kmpg tido enak2 atas tilam empuk..pandey sik lena indah..sampe sakit leher riya.

    ReplyDelete
  3. mek dolok penah tido atas lantei masa d hostel... tp mak mek antar tilam... uhuhuuu... mek da biasa tido atas tilam empuk... tp... mun mek tang ada check in hotel ka, umah kwn ka mesti mek xpat tido... or at least 2hari bok dpt selesa... or mun tlentok siney2 jk la, mulalah mek mimpi pelik2... huhuuu...

    ReplyDelete
  4. kcak juak sofa ya. eeeee..mauhu juagak!! carik rah ikea..ney tauk ada..ekekeke..mun dak bertukang jak kitak, design dimpun..hoho!

    ReplyDelete
  5. Di kl ada jual sofa ya. Mun sik silap mek, lam rm10-12k gia reganya. Ya nang sofa imported. Lak mun kitak mok meli, padah jak ngan mek. Lak mek upkan skit.. amik untong lam rm3-4k pun jadi la.. da juak k blanja raya taun tok hehehehe...

    ReplyDelete
  6. Deh, best nye impian. Aku kadang-kadang tido di lantai jak. Sejuk...

    ReplyDelete
  7. wah...nice sofa,,..nak gak ade satu...leh tukar lagi tue...tp mesti nnt bile nak duduk atas sofa ada air liur basi kan..keh2

    friend of AMNI(^^,)

    ReplyDelete
  8. flo:
    kan? best kan? ehehe.. aok.. survey jak.. ehehe... jimat ng jimat. tkt lak mala patah! haha. bak kata bang derio. rega ribu2 main.

    BSI:
    wah.. kmk sikpat tido lam comforter koh. nipis jak simut ok mek. ya pun mek sik biasa juak k simut. kmk sikda tido tas tilam empuk2

    asz:
    ahaha.. mek sampey nektok tido tas lantey eh. ria jak mak mek meli tilam nipis k kmk.
    ktk kedak kawan mek. dah sehari duak tido di tempat baru bok dapat lena

    ReplyDelete
  9. cokobi:
    keh3. kacak nak nak nak? ktk la carik rah ikea lok. tangga rega. eheh.. design dikpun dapat mek. nak bertukang ya lah fail. haha

    fnf:
    oh.. mahal nya! huhu.. sik mok la kmk mesan dari ktk. mek mesan dari aya jak. mun sik flo.

    willie:
    eheh.. impian jak ya. mun ekot kata faizal rega dalam 10k. apu... sik mampu.

    ReplyDelete
  10. to eik'S noName:
    ehehe.. nice kan? eik la beli. tapi beli lebih then hantar kat ztie.
    a'ah kan.

    hehe... terima kasih sebab jengok. Faham gak ke entri ni? ker tengok gambar je? ;P

    ReplyDelete
  11. oke..nnt eik beli 2 utk ztie satu amni satu...huk3

    ea, paham la, campur tgk dgn gambar...kih3 tp x100%...
    ztie dgn amni kne ajar esyad..kah3

    ReplyDelete
  12. Kmk besa tido dikandang kuda sambil berlagu jak hehehe... :P

    ReplyDelete
  13. eik'S noName:
    betul? ok.set. nanti claim :P

    tgk gambar je kan? hehe.. boleh jer ajar. satu session berapa nak caj ek? ermm...

    kaljis:
    erk.. memang kuda sik mok nangga ktk gik lamak tok

    ReplyDelete
  14. iyerrr.... lu ngakuk kawan ku nya tie.. mun medun tauk bekawan ngan laki indah lam tok mati ku kenak tetak.. hahahahahahha.....

    ReplyDelete
  15. EKEKEKK .. aie bena? pk mena tek.. aok ajaklah. ahaha.. mati kita. ekeke.. mok nyedia plastik sik k engkah body kak tetak? hahaha :P

    ReplyDelete

Powered by Blogger.