hackers ke??

8:45 AM
salam sejahtera! sebenarnya nak... setelah menerima komplen dari Beautiful Stranger marek.. kira nak muang la juak dah application Twitter ya koh ...

memandangkan si bang derio dah memberi penjelasan secara detail.. KONON nya hackers berwibawa tek nak ? jadi.. rugilah mun sik mencuba.. tol sik?

jadi.. oleh kerana ya... aku malas la nak membuang application twitter ya dolok. (sorry v.. lak mek muang ow)... so that kitak org tauk betapa berkesan nya teori dari abang kita ya tek....

mun rasa password ya tek pun sik berkesan nak (tapi nang kompom berkesanlah.. sebab ktk orang taip apa2 pun kompom nya terimak bah.. hahaha mun ktk org keep on click cancel. memang nya akan pop up balit. Even ktk orang klik ok jak pun memang nya terimak.. sebab.. application twitter dah sot kedak audio juak)... so next time... sila try tok...

username: audio@sot.com
password: audiosot



tapi once a day mun ktk org dah key in password ya.. mmg nya sikkan nanyak gk la... unless ktk org clean semua cookies smarties ya.. bok nya akan mintak baru




KOMPOM berkesan juak......mok tips lain sik?


credit to audiO
p.s : hackers ke ? :P selamat hari raya bang derio =D

10 comments:

  1. hahahahahha!!!!!!!!!! lucu na juak......yala ztie kdg angol juak mala jak pop up ya kua..kekekke...

    ReplyDelete
  2. flo:
    haha.. tauk mek.. kmk nak nuka bground pun lom berkesempatan gk tok. kmk mmg nak buang dah application ya marek. sik sempat juak. alu la terbaca blog odio.. alula..malas sa nyawa.. hahaha

    ReplyDelete
  3. nok dipadah odio ya boleh pakei padu hal...ha haah ahaha

    ReplyDelete
  4. bigmomma:
    aok boleh. hehehe sebab masuk apa2 password and username pun nya terimak. biapun sik wujud. hehe

    ReplyDelete
  5. hahahaha.. lucu.. kedong koh boleh buang semua smarties ya.. mok makan boleh? =P

    ReplyDelete
  6. ooo..duhal...mana2 password pun boleh oo..hehehe..
    audio molah onar agik...hahahaha

    ReplyDelete
  7. hai si chantek stranger :
    apa yg good tek ? hehe

    hai amni:
    haha. nang nya koh.. smarties ? sik bole makan. posa2 heh e

    hai erolnukman :
    aok.. mana2 pun boleh koh.. audio ya tek nang saja nya..molah porak peranda... boring lah nya ya

    ReplyDelete
  8. Hi.. pa crita tek? bleh sik buangkan pop-up annoying ya? :|

    ReplyDelete
  9. alu jadi tempat percobaan blog tok tek. hehe.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.