Tuesday, September 7, 2010

Selamat... hari.. raye 2010

Selamat Hari Raya
in advance.
Saja jak padah awal ow... takut sik sempat nak madah lak. BIasalah mun dah raya tok lak, sik berkesempatan nak bebukak laptop, nak bebukak hengpong semua. Almaklumlah ow. Biji sikit. Yerseh. apa jakla d bz bunyi cmya gilak tek ow


Kepada anda2 semua di luar sana, sila2 lah berkunjung ke rumah saya owh. Selamat hari raya maaf zahir dan batin. Luar dalam atas dibah selagik ada salah terpeleot jarik naip ka nak ow.. mintak maaflah.


Tahun tok aku sekda cuti, jadi mun ada org berjalan selepas raya ke 3, sila2 lah inform lok. Kerana saya bakal ada d umah malam jak memandangkan siang nya saya pergi menuntut duit dari bos lok.

Hari ya sempatlah nemu cik amni kita tok. Makan bersama. Dan meronggeng bersama. Yerrr... puas ati ktk deng? Dah dapat apa yg di idam2kan? hehehe...

Bah. sekpat nak beblogging lamak2 lok tok. Mok g meeting gk pastok.

Kepada bang derio & wifey, erolnukman, amirfx, asz, khairul kalihe dan enchek pateh, vivian dan deng, ms tikot, nieza fieza, ermiezentie, ninie, videl, willie, cokobi, oon, eddy, ibu iman, flo, ivy dan semua2 yang sik tersenarai dalam tok. Sik sempat mok tulis semua tok.. Bos dah nunggah.

Bah..
Selamat Hari Raya,
Maaf Zahir dan batin.

Mun mok g umah. Silalah tinggal2kan komen anda dengan email ne tauk nak beberik nomo ka nak.. mun sik mok d publish mok private la tek. Tapi mok mok engkah.. engkah jakla..
aie.. tek padah begaut. bah.. bising dah sidak dibah nun. Maka baruk mintak maaf tek. Yer..
SAlam..

Raya atang umah oo...

9 comments:

  1. selamat ari raya jt....=p
    mkn biskut boh lupak kmk d perantauan tok...yerrr..hahahaha..jaoh jak bunyi nk..hehhee..
    tedah ktk xda cuti..huhhu..
    xpa mlm ada hoo pake berjln..=p

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. slamat raya ngan ktak juak! makceh tie... raya datang ke umah... lak merik address d blog kamek ya... he5x

    ReplyDelete
  4. kmk kt kmpg sampe 19hb. mun mek dtg kuching. dpt ka sik dtg rumah kah?? org sikda beraya gik bah nak? tp mun ktk hidang mee belacan jak pun mek sik kesah. sik perlu buntut ayam atau satay. ok? guro jak.

    selamat hari raya..hahahaha

    ReplyDelete
  5. sis ztie. SELAMAT HARI RAYA. maap mun da komen nok polah tak kecik ati ka.mok g umah tak p sik kesampaian. beraya lam blog tak jak ohh. :DD

    ReplyDelete
  6. selamat hr raya ztie!
    email kmk add umah tak aa
    missfieza_17@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. Selamat hari Raya Tie... Raya dtg umah aaa...

    ReplyDelete
  8. dear flo:
    selamat hari raya flo. Aok.. sik mek lupak. nang mala mek terbayang muka ktk lak. yer... yalah. nasib ada malam k berjalan. mun pandey malam pun keja juak ndakla kmk tauk koh. ehehe

    ermiezentie:
    selamat hari ray! sama2. ktk sama juak ow dtg umah. hehe

    vivian:
    aa.. sikpa.. dtg jak biarpun ari dah aher. kita raya sebulan bah. yer... tapi sikda mee belacan ow.. sik tauk la mun rejeki ktk time ya heheh

    ninie:
    salam ninie. SELAMAT HARI RAYA. 0-0 juak ow. aok. raya dalam blog jak kita

    ivy:
    thanks ivy!

    fieza:
    makseh za. ktk datang juak umah ow.

    Asz:
    selamat hari raya as.. sine umah ktk bah?

    ReplyDelete