9:19 PM

Entry berbasa basi

Saya sekarang di family cafe. Saya sungguh bosan. Saya nak update entry tapi entry saya di shedule utk pagi besok. So saya buat entry ala ka...
1:57 PM

newborn~

Let's welcome the baby, Mohd Iqram to the world. Semoga dia menjadi anak yang soleh, taat dan berjaya... dan handsome.. ceh~! Ana...
2:40 PM

cerita 2 hari lepas

26/10/2010 Lunch hour, aku dan dia pergi Spring, as usual tempat paling dekat dengan tempat kerja. Malas nak pergi jauh2 plus keadaan yang ...
10:54 PM

25 random things

Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose...
9:09 AM

Kayap day

Huh..payday macam bukan payday. Bayar bayar bayar bayar bayar. Bila nak masuk banyak2? Bulan ini officially aku sengkek habis. Ada sebulan l...
7:14 PM

Mari berjimba!!

Alhamdulillah! Yesssss!!!! Akhirnya abis juak!! Penat lelah ku terbalas! Yerdeh! Lak i jawab komen u oll semua oke?? Aku dha kepak tok keja ...
12:05 AM

Keja keja keja!!

Its past midnight dah ka lom tok ow? Huhu..sorry guys lom eply komen2 utk entry b4 tok. Lom sempat nak ngenggon dolok. Tok pun entry thru ph...
2:57 PM

apa ini?

Ingat tak aku cerita pasal INI ? okey. macam-macam dah feed back yang aku terima dalam previous entry. Kebanyakannya mengesahkan ... ...
2:12 PM

makan lagi

beberapa minggu before tok tek. Jangan di tanyak tarikh sebab aku dah lupak. Aku and the geng sepatutnya pergi makan di D11 coz ada kawan ku...
11:46 PM

terima kasih sebab sponsor!

1st of all, aku lupa nak wish terima kasih untuk semua yang wish pada hari bersejarah aku. Terima kasih banyak2. And... after few days, fam...
Powered by Blogger.