25 random things

10:54 PM
Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person that tagged you.If I tagged you, it's because I want to know more about you.


Tag dari amni and kak mira: 

1. Kalau boleh, aku nak sebuah rumah yang di design sendiri atas sebuah tanah kosong (if not, i wish for a house, my own home with my own money)

2. Zaman muda2 dulu tahan duduk depan laptop/pc straight 72 hours. Sekarang? 8 jam pun tak larat. 

3. I play guitar before. Not anymore. 

4. Aku ingin.. ingin..ingin..ingin sangat nak hebat bermain piano. SKIP THE BASIC! boleh? 

5. Sebelum ni, aku nak kahwin before 27, tapi sekarang aku UP sikit ke 30. Boleh? 

6. Aku suka tekan2 keypad handphone biarpun aku takde buat apa2 time tu. Tidak message. Tidak 
calling2. Tidak main game. Tapi hanya menekan-nekan. Its a habit. 

7. Aku suka jalan-jalan

8. Aku suka ambik gambar orang dan persekitaran dari aku berumur 3 tahun (according to my mum) until now dan jarang-jarang sekali to be in the picture. 

9. Berat aku mudah naik. Susah betul nak turun. 

10. Aku nak pergi honeymoon.

11. Aku suka sangat dengan baby dan kanak-kanak

12. Aku masih dapat duit raya :P

13. Dulu aku selalu organise dan menghadirkan diri pergi gigs. Sekarang tidak lagi. WHY?

14. Aku mempunyai teman dan sahabat baik sejak berumur 7 tahun sampai sekarang :) 

15. Aku suka menyakat

16. Mudah kecik hati. 

17. Mudah terpujuk

18. Ego yang tinggi rendah sedang2.

19. Sukakan muzik! (sapa tak?)

20. Aku pernah jumpa note rm100 tepi jalan. Ambik dan selit dalam buku. MAsalahnya... Aku tak ingat buku mana aku letak. Sekarang buku dah bertambah. Sapa rajin baca buku mesti ada jumpa. hehehe :P 

21. Aku suka pakai kasut daripada selipar/sandals

22. Dulu aku blogging just untuk merapu. Sekarang makin bertambah merapu.

23. Aku pernah di buang sekolah :| (adik2 sila jangan tiru saya)

24. Impian nak beli Laptop ALIEN

25. Cita-cita nak jadi Arkitek sejak dari tadika. Sampai sekarang belum kesampaian. Terpesong sebentar ketika berumur 16 tahun sampai 21 tahun.






aku nak tag siapa?
Nona, Roserina, Ermiezentie, Lyndawawa, Amirfx, Fieza, FLO, ninie, syaftome, Kenny De, labulabi, erolnukman, bang derio, pelangi, miss fida, hani, amni, kak mira, fareeza, vivian, AS, SEN,  naxirah, big momma, onggon, ivy, kerol antasha.





Sila baca arahan di atas





18 comments:

  1. boleh pinjam buku tak. sik pa. kelak kmk milih kedirik buku nak nei. mun kmk tejumpa rm100 ya kira halal la ohh. ;P

    psst. dah d tag sis amni koh.

    ReplyDelete
  2. Kmk asa lah mun merapu lam blog tok adalah satu terapi minda... Cuba ktk itong 1,2,3 kakya ktk polah entry baru... Genti sekda idea p cuba mun nak merapu sik perlu itong satu duak tiga.... Betul ka nak d padah kmk tok? hmmm... Kaktok komen gik.. Gik carik ayat nak sesuai lok... haha...

    ReplyDelete
  3. **berpurak-purak sik maca tag tok.

    ReplyDelete
  4. Kitak skolah lok marek bergeng ngan dak gengster paradise kali nak? Yalah alu kenak buang skolah ya ehek. Ermm bukan2 jak tag tok eh. Lak lak laa nyawab nya huhuhu..

    ReplyDelete
  5. Ninie:
    heh.. sanggup tak encarik ka ? ekekeke.. kmk gik sik ketemu.. biarpun di selak2

    dah d temu org lain kali ow :P

    amir:
    siyes kmk sik faham apa di rapu ktk

    naxirah:
    kedong gik cuti ya~! hehehe

    SEN:
    jangan nak jadi tekurak

    fnf:
    kmk budak baik. cuma.. cuma.. tett.... abaikan. eh.. tyt.. tapi pastikan jawab okeh

    ReplyDelete
  6. tag senang je nih.. kacang putih je.. hahaha... laptop AlIEN ya nang besttt... kmk pnah nangga & pkey kejap(bos mpun..)hahaha

    ReplyDelete
  7. uh.. Ingt nya pun laptop tek. Brk kira nak bebait. Sik jadilah. Huhuhu. Bah..plah lgk tag nun

    ReplyDelete
  8. Kuang asam lok.. nya tag kita balit.., harus kah di jawab? =P

    ReplyDelete
  9. amni:
    mun ktk rajin nak senaraikan next 25 things. Apa salahnya :P

    tapi ada sigek gk tag k ktk. Sila tunggu pukul 11.50am hari ini

    ReplyDelete
  10. serius nya tok polah banyak entri kalitok... hahahahah...

    ReplyDelete
  11. wah guitar!gav..piano?sama2 kita menuju puncak hehehe

    maok pinjam buku ktk lok!plisss hhahaha

    laptop ALIEN!fav ku juak..ley main hardcore games hohohohohohoho

    dpt duit raya?hohoho sama la kita..time ku xmas

    ReplyDelete
  12. amni:
    ehe.. belajar dari yang pakar :P

    JUE:
    wah guitar!! old story~ gitar dah bersawang. hehe.. yeap! piano. Ska dengar melodi nya.

    buku apa tek ? antap ktk org tok sik apat nangga duit eh.haha

    yeap! ingin bah! jauh gk rasanya nak capai ya. hahaha

    wah~ sama ka? high 5! *hugs* Share lok. keh3

    ReplyDelete
  13. hmmm...
    learned a few interesting facts about you today...

    ReplyDelete
  14. syaftome:
    learn jer?? sik jawab? ehe

    ReplyDelete
  15. kaemk utang dolok bleh sik??? hu5x.. bkan apa, kamek jarang dah online... kamek utang lok a'a...

    ReplyDelete
  16. hmmm...
    kmk gik tgh pkr apa benda nak bleh diengkah kat sia...
    sik cukup gik 25 tok...hehe...

    if u want to know more about me...
    feel free to ask...hehe...:)

    ReplyDelete
  17. ermiezentie:
    take your time dear. ehehe kelak2 la ktk jwb k

    syaftome:
    pk banyak2 ekekek.. pasya post..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.