Wednesday, October 6, 2010

hari ini dalam sejarah

aku kecewa marek. Sebab aku nak g ngedate tapi sik jadi. Yalah... bizi memanjang jak org nun. Mok ngedate pun paksa ku nunggu turn bah. Paham jak aku. Siapalah daku di hatimu. Ecewahh.... menggediks kejap di pagi ini. Bukan salu bah nak? Tol SIK? huhu... sapa soh nya berjanji ngn aku. Mok di claim banyak2 tok. huahuahaua..


Dalam banyak2 ari nak... kenak mesti ari tok aku banyak keja? Kenak mesti aritok kitak org soh aku amend benda ya benda tok? Kenak mesti aritok ? Kenak mesti di saat daku bersukaria ktk org mematahkan nya ibarat mematah2 kan pensel? Hampa rasaku... iyerdehhh... sikdalah. dengan rasminya nektok, banyak jadi kerja ku pending. Bagus2 dah aku molah sak keja ku sik pending nak, ktk org mileh aritok juak soh nganta ku pegi pending. Bencik nyawaku. mena...

Apa nak di polah ku ritok ow? Berik idea lok ble sik apa nak d plah ritok? Sungguh ku sik maok dok umah jak ritok koh. Lemau nyawaku lemau badan lemau segala2nya mun aku di soh dok umah ritok. Biuk asa nyawaku bah kedak ne biuk aku nengga asz duak kerol ndak alah2 ter KERON AJIS. Biuk ujong2 sak jadi sot terbiut kedak owner nya juak. apa bes keron ajis ya? Coba u padah ngn i lok...? mok sik nya berik i present?? mok sik nya ngembak i g dinner?? sik maok nak?? yahh.. sik best lah nya.. ekekekekek

Pernah sik ktk org rasa nak naip tapi ktk org siktauk ktk org nak naip apa jadi ktk org naiplah apa2 yang ktk org rasa nak naip time tok lalu sak org lain pening palak nangga apa ditaip ktk org time tok di sitok contohnya sepertimana yang aku taip tok time tok untuk nyuruh kitak org baca bah. Pernah sik?
Seperti hari2 yang lain, tengahari mesti aku sik sempat makan ow. Nendak ulang alik ulang alik tengahari lu abis lu masa lunch. Lu lah ku masok opis kelaparan. Pasya balit lak. Mesti sik sempat makan juak. Ku lapa tok. Mun ku lapa mudah ku nak ngereco atang heng.

eheheheehehhehehe... hari ini hari apa? hari ini hari rabu..... jom kita tengok wayang! eh. betolka hari rabu ritok? jap lok *ngecek kalendar*

oo betolla... kalendar ku padah *WED* retinya wedding day. Ooo cakap pasal wedding day. Ri ahad tok kakak besfren ku nikah TEN TEN TEN!!! aku akan jadi bodigad depan pintu takut dak mak bapak anak cucuk atok inek ngambik door gift banyak gilak. SIGEK jak cukup ok. Boh nak ngambik banyak2. Sekda juak guna nyimpan banyak2 ya. Kelak masok lam tong sampah kelak. Dahya kelak, nikah gik sekali di otel. aku di ayu2 k baju kebaya bertandak wondergirl. ADA AKU KESAH?? Hahahahahah *aku perey dikpun lok megin*
ooo mim.. mek jadi photographer jak boleh instead of ya? Lamak dah kmk sik mlah kerja ya koh. dari jaman batu marek. mek dah insaf. Jangan soh mek bole? ekekekeke.... *usaha untuk memujuk maseh perlu di teruskan*

Dahya tek nak.. ermm... apa gik nak di kerepak ku tok bah.. OH!..

Terima kasih kepada kawan2 yang wish aku di facebook-ing, twitter-ing, handphone-ing, email-ing, surat-ing, memo-ing, conteng tas meja-ing...
Sik terbalas lok aku nak ucap makseh sorang2. Lepas tok mun ada kesempatan lak i reply sigek2 k. Baruk sikit jak terbalas tek. Lom sepenuhnya. Jangan padah aku sombong. Ku sik sombong. Ku sayang kitak org semua. Mun dapat ku amik jadi mak bapak, nang ku amikku tokrang jadi mak bapak ku koh.

Love u ALL!


psstt.. hari ini memangla dalam sejarah nak... ? sejarah akulah. Bukan dalam form5 pun exam sejarah.

pstttt...psttt...... suggest tempat makan lok .. yang.. best2... dan... unik.. dan romantik.. dan.. sik terlalu membebankan.. mun tokrang suggest tempat pelik2. tempat mahal tahap wa yeb jak mampu byar. ku tekok sorang2 lak ah...
pasya sigek gk, tmpt berjiwa keluarga.. ecewah.. malas ku.. dah dah ..


p/s aku dah terbiasa sik celebrate birthday sebab dah dibiasa dari kecik.tapi tiba2 aku....

18 comments:

  1. happy birthday!

    hahah perey juak mek mejin ktk k kebaya bertandak wondergirl.hahhaa

    1911 boh lupak ah..tp kmk sikda di kuching..yerrrr...wed oi..wed..nikah masa birthday..

    ReplyDelete
  2. eee hapi bufday...ztie..
    tempat mkn best mek suggest pondok laguna lah ehhe kat crown plaza...mun x benteng jaklah nasik goreng hailam nya sedap...

    ReplyDelete
  3. eee hapi bufday...ztie..
    tempat mkn best mek suggest pondok laguna lah ehhe kat crown plaza...mun x benteng jaklah nasik goreng hailam nya sedap...

    ReplyDelete
  4. Hepi besday gik lahhhh... smpe biuk ktk nenga..hahahaah


    Aaron aziz sungguh lah romantisss..bla..bla..bla..bla..

    tp nak,..mun ada Aaron Ajis neman ktk mkn, nangga wayang konfem hari tok akan jd hari paling bersejarah..cayaklahhh kata kmk kerana Aaron Ajis mmg bestttt...eiiii..kmk meijin Aaron ajis celebrate besday ktk...lalalalala...<---lom biuk ktk nak?

    ohhh..aaron ajis...hahaha

    ReplyDelete
  5. hehe... Happy Birthday dear.. mok juak padah kat sitok walaupun dah wish kol 3 pagi nak? ekekekekekke... Happy Birthday.. moga bahagia dunia akhirat.. amin....=)

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday to you...;-) Enjoy ur day and may all ur wish Comes true..Amin..

    ReplyDelete
  7. aaron aziz kim salam... muahahaaaaaa... happy birthday...

    ReplyDelete
  8. aih ehhh. SELAMAT ULANG TAHUN SISSS! semoga ktk bahagia d samping org tsyg. yerr. skema li. HAHAHAHA. kmk baca d repak tak alu ngereco juak nyawa kmk koh. grrrr.

    ReplyDelete
  9. happy birthday ztie!
    may ALLAH bless you!

    mek pun alu penin mike apa keron ajis ya? hahaha..~

    ktk ada fb? add mek lok, fadia hani apandi~ekeke..

    tempat makan best?? KFC..haha

    ReplyDelete
  10. hepi hapi hupi besday..pjg cerita tek hoo...hujung nya birthday..ehehe..harap sentiasa muda selalu..ehhehhe

    ReplyDelete
  11. BSI:
    thanks sis!
    jangan di mejin kmk berkebaya bertandak wondergirl. Perey kmk tetak.

    1911? Kitak nikah ka ? ekekekeke

    mok mek nikah masa befday tkt ada org sik puas ati lak bukan befday nya kenak pileh. ekeke

    si rama2:
    pondok laguna di crown plaza? berapa eh salu d cya? benteng hari2 dah sia.. sik bez..mok special kit. ekeke.. .anyway.. thanks for the wishes!

    KA:
    makseh neng!! mun keron ajis mbak mek g dinner celeb bday mek mena2 pengo ktk duak asz lak.. aaa...aa...aa<--asa mena.. keh3

    udah2 gk keron ajis ya.. kaljis ada nun

    Amni:
    thanks dearest. Aok.. Kol 3 pagi laa ktk beranta nak ow.. sama jak ngn sen keben nun. ekeke
    makseh. Semoga ktk bahagia dunia akhirat juak. Thanks for being there anytime needed :)

    missfida:
    thanks missy.. harap semuanya berjalan lancar :)

    Asz:
    aok.. ada nya kol kmk tek.. yahh!! gik gik! ekekeke.... mmuaaahss.. thanks as

    ninie:
    yerr makseh deng! ngereco ktk? yah... ya nang tujuan kmk bah. ne mek maok ngereco sorang. hahaha

    kenny:
    thank you kenny :)

    hani:
    lejuk mek makan kefc!! ahaha... dah mek add tek ow.. thanks for the wishes.. yah.. sidak terbiut ngn keron ajis jak tauk.. biuk biuk biuk.. haha

    ReplyDelete
  12. norris:
    thanks norris!~ waiseh.. muda selalu.. awet muda mesti di amalkan. eheheh .. cita pjg ya ngereco ngerepak jak ya. ekeke

    ReplyDelete
  13. Hepi beddei! wahhh kin berumo la kitak taun tok hoh. Nok nama dah kin berumo tok, sikpat kitak nak molah keja berat2. Mun dah ada asa sakit2 ya, awal jak meli susu Anlene. Ia baik untuk tulang blakang bah. Supaya kitak sik sakit2 tulang blakang lak bah. Aaa hepi beddei ah! ehek

    ReplyDelete
  14. hissshhh...bbelit2 juak utak kmk maca dari mula..apa ndak d krepak ompuan tok.paduhal bingung mikir umo dah lanjutt...hehehehe!
    papapun,hepi bday...

    ReplyDelete
  15. Hepi heppppi hepppppppppppiiiiiii besday! Dah tua setahun ktk ritok oooo.. Semoga ktk panjang umur murah rezki... Aaa.. Tempat yg ada ciri kekeluargaan kmk suggest bekfast pagi ari kat PullMan hotel... Best sia aih.. Asa keluarga 69 jak makan d sia...

    ReplyDelete
  16. fnfnf:
    makseh.. aok. dah kin berumur.mekminum anlene. Baik untuk tulang. ktk jangan lupak minum anlene gold k?

    erolnukman:
    ekekeke.... isk.. jangan padah ngerepak. kongsi pendapat jak ya. ehe. makseh..

    amirfx:
    sik pat panjang gk wish ka? Aok.. tua Ikiiiitt jak sik banyak bah... erkk.. rah pullman ka? cafe ne satu?

    wawa;
    thanks deary :)

    ReplyDelete