makan lagi

2:12 PM
beberapa minggu before tok tek. Jangan di tanyak tarikh sebab aku dah lupak. Aku and the geng sepatutnya pergi makan di D11 coz ada kawan ku sorang tok sik pernah makan di sia. So mek org mbakla... Semata2 kerana nya sorang tek sik pernah makan. hehehe... Sepatutnya ramilah juak kmk org. Tapi rami juak yg kensel last mnit so tinggal kmk org 5 jak (aku, dia, yan, dipa and shelly).. Sidak as a.k.a embun malam (Jejaka burung puyuh nunggah ktk tok. Nya asal mek mention nama as nya sensitif gilak.) ada kali nemu aku and the geng sia tapi sik tauk ya aku and the geng sampey baru beberapa hari before tok tek. Hehehe
ngereco sik apa di taip ku atas ya ?

sorrilah... dadaku sakit mena tok. tapi ku boring tok.. hukk.. sik tauk pahal eh.. panas jak asa rah ulu ati nun... ermph.... oklah.. tga jak gmbr 3 igek tok lok. ya jak lok mampu upload. ehehe.. sorry mun sik bapa clear.. k hp jak amik tok. sik sempat nak amik banyak2...






p/s aku nak tetak nenga as nunggah salah seorang di antara mereka itu body builder.. kahkahakha.. ada ati... sepak lak! (bukan ktk as ah)

p/s/s makan2 tok pun sempena birthday ku juak. aie.. banyak duhal event bestday ku oww

10 comments:

  1. hahahaaaaa... BODY BUILDER di kesannn... ngeh ngehhh...

    ReplyDelete
  2. mkn jakkkk... beger matang n astana bila nak anta ngan kmk? :P

    ReplyDelete
  3. D11...hurmmm..mek pun x kalak mkn d sia..huhuhu...mbak mek lak oo...=p

    psstt...dada sakit mkn la gaviscon...ehe..mun x g cek ka..

    ReplyDelete
  4. as:
    udah gk as eh.. perey mek ktk nunggah nya body builder hahahaha

    kerol:
    erk.. sila la beli.. hehehe dtg pumahan lok.. lak mek tlg anta :P

    flo:
    bole! jom! kita mintak chia bang derio. kekeke
    banyak dah kawan mek sages gaviscon tek. lak la mek try k.. makseh ehehe :)

    ReplyDelete
  5. mek makan di sia riaa.... minggu depan mek balit gik t.. jum sabtu malam g D11.. hehe

    ReplyDelete
  6. minggu depan balit gk?? bedu na ktk lamak tok? hahaha... sabtu malam~ ? bena tok? ekeke

    ReplyDelete
  7. nang g makan ajaklah ktk ya...
    best ada jwak member yg bleh dajak g makan...huhu...

    ReplyDelete
  8. cupcake ya plh mek asa teruja. yerr. tggu bebday mek mok cupcake juak la. ehehehe. D11 ya siney?

    ReplyDelete
  9. syaftome:
    kawan mek mbak!! hahaha.. bukan selalu ..yerr

    ninie:
    yah.. best kan? ya kawan mek pplah. mek suka koz nya bukan pakey muffin biasa... d11 rah jalan ban hock. erk. tauk ka? dtg kch lok. hehe

    ReplyDelete
  10. Makan kitak Gaviscone. Bagus k sakit ulu ati. Ermmm kenak kapkek ya tang kedak bendera Msia jak hoh. Kali ronanya kali hoh. Atau kali kitak nyambut hari Merdeka kali hoh..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.