This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Monday, November 29, 2010

Syamim's Wedd Day on 101010

hellloooooo world of bloggers!!! hehehe.. lamanya dah aku tak hapdet blog dengan sepenuh hati. before ni memang adalah update ala kadar je .... nak di jadikan cerita, sangat2 sibuk beberapa minggu ni, busy dengan project tender lagi dan my best buddy wedding reception.... Remember my friend yang aku buat jadi isu kontroversi dulu ?

Kalau dah tak ingat... bagus...! heheh kesian dia...
aaaa... serius aku takder idea sekarang tapi image yang bermain2 dalam kepala aku... kalaulah aku dapat connect usb ke kepala aku ni dan upload dalam blog ni... kan senang.. dan best. tak susah aku nak cerita dan korang untuk menghayati kepenatan aku sepanjang minggu tu. Tapi.... all and all.. .aku suka kerja tu sebab aku busy sangat2~~~ dan sekarang bila semua nya dah selesai, aku pasti bosan sangat2. Aku nak cari cust lain lagi untuk membuat aku bz... anyone?? sapa nak kawen??????

rutin harian setiap hari.... pagi sampai 5.30-6 petang adalah kerja di ofis macam biasa.. lepas tu balik dan sampai kat rumah dalam pukul.. 6.30 or 7 malam paling lewat. mandi2.... 7.30 dah turun balik dah untuk pergi ke rumah pengantin atau pergi ke mana2 dewan atau tempat kosong untuk membuat persediaan perkahwinan. Macam biasalahh, encik deng memang sentiasa di sisi untuk menolong.

TO SYAMIM a.k.a Videl
Happy wedding day for THREE times dear.. 3 timess!!! U are nuts ok~ 3 kali sandinG? Aku sendiri tak sanggup nak bersanding 3 kali. Dan dalam masa yang boleh kata dekat2 untuk urus semua tu. A bit hectic and chaos but we manage to keep it low so people wont notcie. Maybe some will notice especially time nak seated kan guest kat hotel. Aku dan adik syamim (fika) sukahati tikam jer mana2 orang datang kat meja. Tapi, dengan orang2 yang betul la.. just mungkin table tu yang kureng betul sikit...

3 kali sanding.. means ada 2 entry saja yang aku akan buat untuk cover majlis ni...

1st... untuk entry ni adalah akad nikah dan persandingan pada 10 oktober 2010 (101010 @ tententen) yang lepas.
Paling best nya... moment yang paling tak dapat di lupakan adalah bila pengantin lelaki nak menikahkan tok kadi! YEs... Pengantin lelaki yang menikahkan tok kadi dan bukan sebaliknya, sebab pengantin lelaki tengah nervous la tu kot... Muka dah puteh semacam jer.. hahaha....

Next entry nanti aku cover cerita duak hari lepas wedding kat Hotel bertemakan English wedding (kot) aku kurang pasti...

PSTT VIDEL!! if u read this, correct me if im wrong. 

and the 3rd wedding pula bertemakan arabian... hehehe....... gambar masih dalam kamera... lupa nak bawa kabel.... okelah..

enjoy a bit of the pictures.. tak dapat nak upload semua... ~

p/s sorry lama dah tak blogwalking and tinggalkan jejak. Too much things to do and so little time as always :D





























Friday, November 26, 2010

entry xda gambar,sila tolong tanya encik google

Betweem sony mp3 b152 dan sony mp4 e440... Which one is better? Sila
google untuk tahu apa..

Mula2 ingat nak beli b152 sebab e440 slightly mahal. Tp tadi ada
promotion. The price different is rm40... Which should i go
for???????....

Help!! A.s.a.p!!

--
Sent from my mobile device

(^_^)

Thursday, November 18, 2010

Man in Black

The respective owner of Matang Gourmet Burger.

This entry it specially dedicated for Faizal and Fashitah. (NOT THE OWNER)

Next  languange will be in Sarawak Languange































oo bang!!
saja nak ngasak ati..Sila perhati2 banner dan orang2 berkenaan mun ktk carik sidak okeh? Sik susah bah. Mun sik nemu juak. Tauklah ktk sine nak nanyak ow.. Sekian terima kasih :D

Tuesday, November 16, 2010

Kisah aku malam.... Ini.....eh..pagi...

Jam menunjukkan pukul 00:31 pada malam 16 november 2010. Yesterday was
one of my friend's birhday cum my besfren sister's. I mean, just now,
fer minutes earlier...So, the plan is....ermmm..... actually we have
no planning, its a spontaneous activity. She msg me earlier asking if
i would like to join her go karaoke. So i said yes as i remember its
her birthday.

(sorry dear.. Last minute planning, no present yet oke? Hehe)

and long things short, as usual, short hours of karaoke will be held
at spring. After that, we all go to Delizze.(again...karma just like
when celebrating my birthday. The exact same thing we did today) i
wonder why...

Actually, thats not what i would like to share with you guys here. The
most important thing i want to write in my entry today and at his hour
is;

BAPAK! SILA BUKA PINTU UNTUK ANAKMU YANG KESEJUKAN DILUA INI.
KENAPAKAH ANDA SELAKU BAPAKKU MENUTUP PINTU TERLALU AWAL HARI INI TIKA
MENGETAHUI KETIDAKHADIRAN ANAKDARAMU DI DALAM RUMAH.
Dady! Sila buka pintu... Pls???


P/s ya...sangkaan anda tepat. Saya sekarang terkunci di luar rumah.
Saya ada kunci. Tapi selak di dalam telah dipasang. Huhu


p/s/s aku tengah menghamparkan sweater di atas kerusi di luar ini
untuk tidur. Mataku dah berat. Selamat malam bapak. Jangan lupa kejut
aku esok pagi. Nyte bloggers... Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

--
Sent from my mobile device

(^_^)

Monday, November 15, 2010

he...he...hee....









SELAMAT TENGAHARI~!! 


oke dah... bye!!


Sunday, November 14, 2010

Kerol pun keja tok

1. Anda ada berapa Hp?
Tiga~~~ dua~~~ Satu~~~!! KEbabOM~~ ehek... satu jerr

2. Jenama Hp anda?
- Nokia


3. Function Hp anda?
- biasa2 jak.. WiFi,mms,gprs,sms,bluetooth,camera 5mp,apa gik ooooo... function kedak fon lain juak.. asal dpt call sms jak.. huhu
(tiru jawapan KA)


4. Anda menggunakan talian apa?
- DiGi (now)


5. Jimatkah anda?
- Errr.. bolehlah dari dolok


6. Berapa banyak wang yang anda habiskan untuk topup dalam masa 1 bulan?
- depends. Paling sikit rm50 (bayaran wajib) paling banyak less than rm100


7. Berapa bilangan mesej dalam inbox di Hp anda?
- 2167 sms dan 5 mms



8. Siapa yang paling banyak muncul dalam inbox Hp anda?
- encik deng, puan amni dan dot dot


9. Ketika anda menjawab soalan ini, siapakah penghantar mesej yang paling akhir dalam inbox anda?
- endik deng



10. Apa perasaan anda bila baca mesej tersebut?
- *selamat* fuhh



11. Jika anda terima mesej dari seseorang yang tidak dikenali ingin berkenalan dengan anda, apa yang anda reply kepadanya?
- sik layan. mun penting pandey lah kol...



12. Perasaan anda bila rakan anda sendiri menyebarkan nombor Hp anda?
- erm..... sebab?

13. Anda gembira bila menerima mesej dari seseorang?
- ya!! saya suka hp saya berbunyi atau vibrate


14. Berapa laju anda menaip mesej?
- sms-ing with qwerty kepad time driving? Tapi selalu kenak ketok encik deng lah. Jadi kurang pasti berapa. Sikda kira juak


15. Siapakah orang yang pertama anda mesej/call hari ini?
- encik deng


16. Berapa kerap anda ber'3G'?
- Sekarang sikda, sikda geng nak ber 3g


17. Ringtone apa yang anda gunakan?
- Deng (Coldplay -Viva La Vida)
Yang lain2 silent 


18. Bagaimana pula dengan 'message alert'?
- silent


19. Berapa saiz Memory Card Hp anda?
4GB


20. Anda ingin memiliki Hp baru?
- SIK!! mok ALIEN


21. Alarm di Hp anda?
- 4:00am tapi bangun kol 5


22. Anda ada call/mesej parents anda hari ini?
tiada sebab kami bersama .... i will follow you


23. Namakan orang-orang yang anda ingin tag....
sik tauk koh.. sik payah lah ow.. burn jaklah... eh!! AMni, flo, Jue, Ninie, syaftome. Sapa gik oww....

Friday, November 12, 2010

Nukilan dinihari

Selamat pagi semua.. Pagi la ni kan? Sekarang jam menunjukkan pukul
12.49tengah malam. Aku baru jer nak menjejakkan kaki ke rumah. Hari
ini adalah hari kedua aku akan memulakan rutin harianku yang busy. Tak
lama. Until end of this month jer.. Remember gambar yang membuatkan
kontroversi? Kalau tak ingt nanti aku edit post ni dengan link.
Sekarang ni aku guna hp. Malasla nak copy paste link.

Btw.. Long thing short, kawan aku ni nak buat majlis reception bulan
ni. So bulan ni memang aku fully book utk apa2 event pun. Well, mgu
depan ada kurang sikit kot sebab dia pegi sibu jap p jumpa laki dia.
Yang pasti, ingat tak aku pernah cakap pasal menari menggunakan baju
kebaya atau kurung? Dan lagunya adalah.........

'i want nobody...nobody but you...*clap*clap*'

aaaa.... Kalau tak tau takpe. Oke dah. Jangan nak imagine lebih2
ek.kurang takpe. So, kena choregraph bride's maid sekalian dan fikir
pasal penyediaan book guest nanti. But that is other story. The best
thing is, kitorang tak guna guest book biasa... Tau kan? Kalau org dtg
majlis reception tu, tulis2 nama dan ucapan semua. Ok! Kami tak guna
camtu. Kami guna method lain. Nanti kalau majlis dh berjalan dengan
lancar, aku kasitau macam mana ek.

Aa... Gambar akad nikah dengan sanding kawan aku di rumah hari tu pun
aku belum sempat post lagi. Nanti aku cari time k... Belom sempat aku
nak post tu dah nanti melambak dengan gambar time reception..
aiyok... Panjag dah cerita. Berbalik dengan aku. Lama dah aku tak rasa
penat macam ni.. Mungkin kerana aku dah lama tak menceburkan diri
dalam aktiviti silat kot. Kalau dulu tiap2 malam aku di gelanggang,
dari pkl 830 sampai 1130 or lebih.. Dah keje ni kurangla kan.
Mustahilla kalau aku tak rindu semua aktiviti tu dan kawan2 aku tapi
aku perlu utamakan yang utama dulu time ni. Cuma adalah kadang3 kalau
ada event besar tu secara tak langsung aku involved gak la kan..
Sekarang ni pun kawan2 aku d gelanggang dah asyik message dah mintak
senior2 turun sebab kesian dgn junior baru2 ni tak ckp tenaga
pengajar. Huhu...

Tadi sebelum aku turun, lepas maghrib, ngam plak ayah aku balik. Dia
tiba2 teringin nak makan sup daging. Aku cakap aku nak keluar dah. Dia
cakap takpelah tapi dia tanya aku nak makan tak? Aku nak.. Tapi aku
kan nak keluar? Ayah cakap takpe, dia masak. Janji aku makan balik
nanti,
So, kan aku baru jer balik ni kan? Jam dah nak pukul 1. Aku tengok
ayah dah sediakan sup tu.. Sumpah aku takde selera sekarang. Mungkin
sebab aku penat sangat dan.... Dah tengah malam kot jadi selera aku
sekarang ni mati. Tapi, aku taknaklah ayah bangun pagi nanti kecik
hati tengok sup yang dia masak tu masih ada kan. Berat bertambah makan
tengah malam boleh dihilangkan walaupun susah, ayah mana nak cari
ganti... Tol tak? I love you dad! Your dishes is as marvelously
delicious as always.

Yeap!! Sambil aku menulis blog ni sambil itulah aku makan. Perasan tak
entry aku hari ni super panjang? Sebab aku nak habiskan sup ni. Nak
bukak laptop lak malas. So. Aku guna camni jer. Dan sup aku pun nak
hampir habis dah. Dan...... Idea aku pun tiba2 dah berkurang dah ni.
So guys, i gotta go now. Nanti aku reply komen previous entry ek...
Tak sempat lagi nak reply. Blogwalking pun aku sempat pg certain blog
dan certain jer yang aku sempat tinggalkan komen. Tomorrow as usual
rutin keja pagi samapai petang, malam....insyaAllah macam hari ni....

Tapi kan, besok kete aku nak masok workshop daaaaa! Camne aku nak
turun keje esok ek? Bukan apa.. Nak bikin dia punya aircond
rosak.lepas tu enjin semua... Atur sikit2 la kan sebelum aku pergi
nanti.. Belum dengan tayar semua.... Hmm... Banyaklah belanja aku
bulan depan dan depan dan depan dan insyaAllah kalau takde aral
melintang, aku dah takde gaji dah beberapa bulan lepas ni. Masa untuk
berperang! Hmm... Wah... Makin rancak..oke.. Harus aku berhentikan
takat ini kerana jari ku dah krem krem belaka. Ekekekeke

selamat malam bloggers! Terima kasih kerana singgah dan komen. Pernah
tak aku cakap yang aku sayang korang semua macam family aku? Abang,
adik, kakak, kazen, uncle auntie aku yang tak pernah aku ada? Tak
pernah kan? Ehe.. Sekarang aku dah cakap... Ada apa2 nak cakap kat aku
tak? :P

--
Sent from my mobile device

(^_^)

Tuesday, November 9, 2010

Emak mati dibunuh anak?

Aku baru jer tengok tv1 tadi, dan terkejut bila tengok berita pasal
seorang lelaki ni berumur dalam lingkungan 22 @ 23 tahun yang membunuh
ibunya dengan menggunakan kapak or something2 yang untuk potong kelapa
sawit ke apa tadi, aku pun tak berapa ingt dah. Bila ditanya kenapa
dia bebuat demikian, dia cuma menjawab bahawa itu bukan ibunya. Ibunya
telah lama mati/meninggal dunia. Yang tinggal hanyalah jasad ibunya
yang didiami mahkluk halus atau saka. Semua itu berlaku kerana dia
mempelajari salah ajaran dan dalam tv tadi ada menunjukkan buku yang
dia baca.

Sampai hati kan? Ibunya penat2 menjaga dia, menatang bagai minyak
penuh. Tapi bila dah besar?
Hmm... Dunia akhir zaman. Macam2 terjadi. Moga kita sama2 dijauhkan
daripada perkara yang menyesatkan. InsyaAllah.

--
Sent from my mobile device

(^_^)

Monday, November 8, 2010

dilema yang lemau

Aku dalam dilemma! tolong!!!!! huhuhu.... 
takkan aku nak mintak cuti sebulan kot ?

sepatutnya aku ada hal yang perlu di uruskan kat sibu on 3.1.2011 Then planning nak g sana within 30 or 31.12.2010. 

TAPI....

tadi kawan lama ku di kolej call.. dia teringat yang aku bakal ke miri nanti, tapi dia tak ingat tarikh... so sebelum sempat apa2 dia dah bagitau plan dulu dengan aku.. which is.... 22.12.2010 dia ajak pegi  

PULAU MANUKAN



ok.. PULAU FAVOURITE AKU TU!! How can i say NO? Seriously.. how can i ? Masalah sekarang selain cuti yang lama.. takke lama sangat aku kat sana nanti??? I mean.. lets say di Manukan dalam one or two days...paling2 miri satu hari, bintulu sehari... sibu sehari...  jadi selebihnya? aiyok... paling2 pun aku balik dari manukan on 26th.. Takkan aku nak balik kch lagi then pegi lagi on 31st later? Ke.. lebih baik macam tu? Tapi aku takut bila dah sekali cuti, cuti next takkan approve sebab hujung bulan 12 memang adalah masa yang sangat busy busy busy.. oh.. aku dalam dillema.. seriously  tolong! patut ke aku tolak permintaan kawan ku yang satu tu untuk pergi bercuti bersama di pulau manukan dah patutkah aku meminta cuti selama 9 hari? 9 hari ok... takkan aku nak mintak cuti tanpa gaji?? aku perlukan gaji!!!!!!! aku perlukan mereka sebanyak yang mungkin! ishkk.. or.. haruskah aku melupakan saja niat suci murniku itu?


sekian, 
aku yang sedih......

hujung minggu aku


Semalam aku keluar dengan si dia... tak banyak yang di buat. Just p tengok wayang dan makan dalam wayang. Lepas tu balik.

1st... tengok cerita MEGAMIND



animation movie ala2 superman. Hmmm..... bolehlah tahan. Takdela hebat sangat.. so and so jerr.... nasib baik aku tak tengok 3D. Well, itu pendapat aku jer oke. Cerita dia tak membosankan. Cuma, tak cukup power untuk buat aku terkesima sambil makan popcorn. 


2nd Movie lak, ALTITUDE














cerita pasal Paul the sotong, mengganas di angkasa... Tak main laut lagi dah.. huhu.. Tak yah lah aku cerita full macam mana alkisahnya... bek korang pegi tengok sendiri or lebih baik beli cd jer or downlod. Betul. So korang tak menyesal nanti. hehehehehe... 



3rd movie aku tengok kat rumah jer di skrin laptop....
Scott Pilgrim VS The World 
Cita based on komik books la.. ape g kan? Ada yang tau? Cita ni belum keluar wayang lagi. Bila keluar pun aku tak tau... ehehehe.. Yang pasti aku tengok je....


Kalau dah movie tu di adaptasikan daripada buku komik, jadi cerita dia semua nya memang berunsur ke'komik'an oke.... 
Kisah dia si scott ni bassist untuk sebuah band yang diberi nama Sex BOb-omb .. ha.. macam tulah bunyi dia.. and dia nak tekel sorang budak perempuan mana ntah yang dia jumpa dalam mimpi dia. BUdak perempuan tu pulak tiap2 2 minggu akan tukar kaler rambut dia. Tapi sebelum dapat betul2 date dgn perempuan ni, dia mesti berhadapan dengan Seven Evil Exes dia ... Journey dia start dari situlah ek...


















Sunday, November 7, 2010

Movie berlari2 a.k.a marathon



Semua kita tahu yang sekarang ni Social Network yang terbesar dan ter'famous' sekarang adalah Facebook yang mengalahkan Friendster yang pernah satu ketika dulu mendominasi dunia alam maya. Tak ketinggalan dengan MySpace, Tagged dan bermacam-lagi.


Yesterday, i was watching 


The Social Network yang mengisahkan tentang bagaimana permulaan Facebook ni sebenarnya oleh well-you-know-who the founder of the Facebook itself, Mark Zuckerberg. Mark ni seorang nerdy di Harvard in fall 2003. Dumping by his girlfriend buat dia determination nak godam system harvard coz exgf dia memandang rendah kemampuan dan impian dia untuk menjadi programmer terkenal one day.
And it all starts that day, bila Mark hack Harvard system, Mark dapat idea daripada roomate dia untuk membandingkan haiwan. Tetapi, Mark dapat idea yang lebih menarik, instead of comparing animals, why don cmpare girls? Everybody loves girl right? So, dia meletakkan gambar ex-gf dia with another hot girl dan di sebarkan dalam sistem di Harvard,

Vote The Hottest Female

at 4 am in the morning, And he got 22000 hit in one hour because of that picture. Dia kemudian di hadapkan di mahkamah Harvard... (If im not mistaken)

He's been accuse breaching seccurity, violating copyright, violating individual privacy by creating website www.facemash.com. dan lain-lain lagi.


One of my favourite part is when come this one synical girl and ask what's Mark doing, and Mark said, checking to see how its going in.Bosnia in the facebook and she said, "Bosnia, they dont have roads, But they have facebook."

Justin timberlake plays the role as a founder of Napster, Sean Parker.. Napster is a place to download free Music (by that time) i know i have use it before,. Sekarang ni melambak jer.. hmmm...

kalau tak silap cita ni keluar wayang 11.11 kan? ke.. dah keluar?

Ok.. NOw im watching 
The Vampire Diaries 


Season 2 
Episode 8
.. erghh. ADDICTED oke... hmm.. dalam  8tv ke tv9 ada di mainkan cerita ni. Tapi masih season 1 punya... orait.. continue with my movie.... nyte peeps~!


p/s besok terfikir nak tengok Megamind kat MBO! deng..chia lok... erk!



Saturday, November 6, 2010

Ini kisah semalam...

Semalam, 5/11/2010, aku dah post kat sini kan...
yang aku akan pergi jumpa sorang blogger tegar ni.. hehe :P 
Tak di rancang tak di sangka sebenarnya  (plan sikit jer) nak jumpa, just kerana katalog daripada MPH :D (Thanks dear).

Janji jumpa dekat Spring je sebab aku nak settle pasal simkad MR.Amni, diorang cakap dalam sejam or at least 2 jam. Aku try 3,4 jam lepas tu, dia masih cakap simkad fail.. Eh.. eh.. jangan cakap aku perlu pergi DG centre lagi? Tolonglahh... korang bayAr minyak aku pulang balik ke? Korang bayar makan minum aku nanti ke dah penat2 aku berjalan ke spring? Yerseh.. :P 

ok... kasi chance few more hours. Kalau masih jugak dia cakap Sim Registration Failed, aku p ngamok terus kat sana oke... ?  Setuju? 

Oh... oke.. enough, blogger yang aku jumpa semalam tak lain tak bukan adek (bodek) vivian kita.. hehehe... 


V.... boleh juak ktk cam kmk ow ? biarpun seberapa banyak kmk cuba kurangkan gambar mek dalam blog tok.. 

 Kitorang lepak kat scr xpress dan makan dan makan... V terkejut melihat kemantapan en.deng makan.. hohoho :P 

Kelak jumpa gk k... thanks for the lunch dear :) 


pstt... terserempak sekali dengan katy_bunga...

pssstt... happy birthday ayu!!!








 ******
After a few hours..Simkad Mr.Amni dah di replace. YAY~Ok. DONE~ TAK PAYAH susah2 pegi balik DG centre.. Thank you DiGi.. Thank You Customer Service! 

cey.. skema.... :D

Friday, November 5, 2010

saya yang dot dot dot



aku...aku perlu idea.. untuk membuat banner seperti di atas... (bang derio tolong berik idea lok)




Idea untuk berblogging takde, idea untuk mendesign pun entah ke mana. Huhuhu...


BTW, semalam dah pergi amik replacement simkad untuk MR.Amni, tapi macam ada masalah.Dah try call digi customer services tadi mintak dia orang settlekan jer memandangkan aku malas nak p digi centre lagi.


Hmm.. harapan tinggal harapan. cust svs cakap mungkin orang kat digi centre tu salah kasi simkad. So simkad ni tak support untuk Mr.amni punya number. Dia cakap Digi punya simkad ada macam2 jenis... waaaa.. bleh pulak dia salah kasi. oke.. takpelah. nanti tengahari aku cuba tanya lagi kat sana memandangkan aku bakal berjumpa dengan seorang blogger nanti tengahari ni.. Tak pernah jumpa pun, selalu bertuka komen dan msg. Hari ini bakal bertentangan mata, hati ke hati. CEWAH!!! *mati kita* (b, sekda sapa k.. kaktok kita jumpa sama bah) :P


oklah.. masih lagi nak cari idea untuk banner dan signature seperti di bawah..... ada cadangan?


Saya yang kekeringan idea,



Wednesday, November 3, 2010

picture speaks a 1000 words, a word speaks what language?

Aku ada satu soalan nak tanya kat korang...

Andai kata, seseorang,

lelaki kepada perempuan

atau

perempuan kepada lelaki

atau

kekasih kepada kekasih


berkata-kata, message, voicemall, mms, surat, call :







"I'll give you freedom..

I'll let you go..

I give up"



Terang-terang makna dia,

Aku beri kamu kebebasan...

Aku lepaskan kamu..

Aku putus asa


kan?


Atau, ada makna lain?

PAMPER bukan PAMPERS oke?

ehem... remember my 2010 wishlist ?

Well, dalam banyak2 tu, aku berjaya capai satu or dua jer dulu... yang lain belum... apa yang aku dah dapat? Nanti lah oke? Itu entry lain. hehe..

Tapi... aku berjaya juga amik satu benda ni.. ermm.. berbaloi? Kira berbaloi lahjugak. Sebab nanti tak payahlah aku pekakkan telinga dengar mak ayah aku marah aku pegi office guna selipar jepun dan pegi meeting berkaki ayam :P
meeting dalam ofis saja oke. Takkan aku nak pegi ofis orang lain pun berkaki ayam. Tapi pakat sembunyi kaki lah... hehehe... 

oke.. i know... terukkan aku?

tapi.. ada aku kesah??

Kira amik peduli jugaklah aku.. kalau aku tak peduli.. mana mungkin aku dapat sambar ni satu time jalan dengan amni hari tu ... ok.. Its time for me untuk memanjakan diri oke. Kalau bukan aku nak beli siapa lagi? Korang? Bertuah betul ...

=D





Sungguh aku tak menyesal. Tiba-tiba aku terasa anggun bergaya.. cewah! 
ok.. dah.. babaiI~~


Tuesday, November 2, 2010

award lagi

Rasanya ramai yang dah dapat award ni tapi aku baru jer dapat hari tu. So thanks to d_tieah sebab bagi award ni. Rasanya entry aku hari ni semuanya berkisar dengan awarad..

Erm.. tak tau lagi nak award kat siapa coz rasanya semua mostly ada kot.. So, sapa2 yang rasa diorang tu santek cantik chantek beautiful blogger. Dipersilakan untuk amik award ni :)



1. Thank the person who gave you this award.
   ~Terima kasih d_tieah sebab tag aku..

2. Tag to 15 awesome bloggers.
   errm.. tag orang yang sama dalam tag ni?

3. Tell 7 things about yourself
   Sila refer 25 dan 3.. Lebih dari 7 pasal aku