10:38 PM

Man in Black

The respective owner of Matang Gourmet Burger. This entry it specially dedicated for Faizal and Fashitah . (NOT THE OWNER) Next  languan...
12:40 AM

Kerol pun keja tok

1. Anda ada berapa Hp? Tiga~~~ dua~~~ Satu~~~!! KEbabOM~~ ehek... satu jerr 2. Jenama Hp anda? -  Nokia 3. Function Hp anda? - biasa2 ...
1:10 AM

Nukilan dinihari

Selamat pagi semua.. Pagi la ni kan? Sekarang jam menunjukkan pukul 12.49tengah malam. Aku baru jer nak menjejakkan kaki ke rumah. Hari ini ...
9:01 PM

Emak mati dibunuh anak?

Aku baru jer tengok tv1 tadi, dan terkejut bila tengok berita pasal seorang lelaki ni berumur dalam lingkungan 22 @ 23 tahun yang membunuh i...

dilema yang lemau

Aku dalam dilemma! tolong!!!!! huhuhu....  takkan aku nak mintak cuti sebulan kot ? sepatutnya aku ada hal yang perlu di uruskan kat sibu o...
10:50 AM

hujung minggu aku

Semalam aku keluar dengan si dia... tak banyak yang di buat. Just p tengok wayang dan makan dalam wayang. Lepas tu balik. 1st... tengok ce...
1:50 AM

Movie berlari2 a.k.a marathon

Semua kita tahu yang sekarang ni Social Network yang terbesar dan ter'famous' sekarang adalah Facebook yang mengalahkan Friendster...
4:00 AM

Ini kisah semalam...

Semalam, 5/11/2010, aku dah post kat sini kan... yang aku akan pergi jumpa sorang blogger tegar ni.. hehe :P  Tak di rancang tak di sangk...
11:02 AM

saya yang dot dot dot

aku... aku perlu idea .. untuk membuat banner seperti di atas... ( bang derio tolong berik idea lok) Idea untuk berblogging takde, i...
3:31 PM

award lagi

Rasanya ramai yang dah dapat award ni tapi aku baru jer dapat hari tu. So thanks to d_tieah sebab bagi award ni. Rasanya entry aku hari ni s...
Powered by Blogger.