Tuesday, November 2, 2010

award lagi

Rasanya ramai yang dah dapat award ni tapi aku baru jer dapat hari tu. So thanks to d_tieah sebab bagi award ni. Rasanya entry aku hari ni semuanya berkisar dengan awarad..

Erm.. tak tau lagi nak award kat siapa coz rasanya semua mostly ada kot.. So, sapa2 yang rasa diorang tu santek cantik chantek beautiful blogger. Dipersilakan untuk amik award ni :)



1. Thank the person who gave you this award.
   ~Terima kasih d_tieah sebab tag aku..

2. Tag to 15 awesome bloggers.
   errm.. tag orang yang sama dalam tag ni?

3. Tell 7 things about yourself
   Sila refer 25 dan 3.. Lebih dari 7 pasal aku
 
 
 

8 comments:

  1. pok, dah mek dapat tok pok.. huhu.... lu banyak la award.. hehe...

    ReplyDelete
  2. heee. haaa. award gk eh. pes n seken award dari ktk jak. tengkiukk. nang mabeles eh kacak la blog ktk tok. ekekeke.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. yes yes yes
    makaseh
    balit umah tok maok nanga cermin gik hahaha

    psst:etam biru theme blog..i like!yes yes

    ReplyDelete
  5. Wasehhh.. Award ehhh.. Kmk asanya ada juak terimak award tok p siktauk cney ngkah lam hard disk.. Kelak nyelongkar balit...

    ReplyDelete
  6. lelah dh mek angkut award..hahahah..tq..=p

    ReplyDelete
  7. AmnI:
    kamek tauk ktk dah dapat. ingt gk kmk .. hehehe saja jak. sik tauk dah mok tag sapa gk. hehe.. ada yg penah dapat juak kmk lupak2 juak dah

    NiniE:
    Yah..d ari kmk jak ka ? Tok mudah mek nak mintak chia org dapat award tok. yerr (sik termasuk kmk ah)

    Comment Deleted:
    Kenak ktk delete komen bah ? :|

    Wawa:
    Rajin kopi pes. hehe.. skda idea

    AJ:
    YAH~ kotan dapat award santek tek nak? yerr.. kacak nak kacak nak? Theme k kmk nikah tok. Biru itam. yerrr.. dush!

    Amirrfx:
    kmk pun asa ktk dah timak. amik jaklah... save balit. kekeke

    flo:
    yah.. .dah lap peloh kak angkut award banyak gilak tek ? hehe
    welcome dear

    ReplyDelete