hujung minggu aku

10:50 AM

Semalam aku keluar dengan si dia... tak banyak yang di buat. Just p tengok wayang dan makan dalam wayang. Lepas tu balik.

1st... tengok cerita MEGAMIND



animation movie ala2 superman. Hmmm..... bolehlah tahan. Takdela hebat sangat.. so and so jerr.... nasib baik aku tak tengok 3D. Well, itu pendapat aku jer oke. Cerita dia tak membosankan. Cuma, tak cukup power untuk buat aku terkesima sambil makan popcorn. 


2nd Movie lak, ALTITUDE














cerita pasal Paul the sotong, mengganas di angkasa... Tak main laut lagi dah.. huhu.. Tak yah lah aku cerita full macam mana alkisahnya... bek korang pegi tengok sendiri or lebih baik beli cd jer or downlod. Betul. So korang tak menyesal nanti. hehehehehe... 



3rd movie aku tengok kat rumah jer di skrin laptop....
Scott Pilgrim VS The World 
Cita based on komik books la.. ape g kan? Ada yang tau? Cita ni belum keluar wayang lagi. Bila keluar pun aku tak tau... ehehehe.. Yang pasti aku tengok je....


Kalau dah movie tu di adaptasikan daripada buku komik, jadi cerita dia semua nya memang berunsur ke'komik'an oke.... 
Kisah dia si scott ni bassist untuk sebuah band yang diberi nama Sex BOb-omb .. ha.. macam tulah bunyi dia.. and dia nak tekel sorang budak perempuan mana ntah yang dia jumpa dalam mimpi dia. BUdak perempuan tu pulak tiap2 2 minggu akan tukar kaler rambut dia. Tapi sebelum dapat betul2 date dgn perempuan ni, dia mesti berhadapan dengan Seven Evil Exes dia ... Journey dia start dari situlah ek...


















14 comments:

  1. nang rajin..kmk mok gi wayang dlok. tp sik jadi. mcm mlas. sikda cerita bgs..hahaa

    ReplyDelete
  2. @BSI
    boring bah marek.. gikpun weekend before before before tok keja mek byk gilak. sikda masa nak klua.. marekla kua. hehe... nang jak sikda cita bes.. tp mbak ati boring.. on jak...

    ReplyDelete
  3. blogging macam tengok wayang... kadang ada best, kadang sik best.. tapi kinek tok macam sik best.. huhu/..

    ReplyDelete
  4. @amni
    wayang nektok nang sik bez.. uhh.. huhu.. aie. wayang ka blogging sik bes nektok ya? fokus la dengan geng jak deng...

    ReplyDelete
  5. kmk tok bila lah nk nangga wayang.. isk..cam sikda masa jak..yerrr....

    ReplyDelete
  6. hmmm...
    bla aku last tgk wayang owh...
    huhu...dh x ingat dah aku...
    tangga wyg kat lam blt best agik...

    skrin besar, sound kacak...
    bleh makan smbil tngga muvee...
    bleh pause jwak...mun mok pg toilet...hehe...

    ReplyDelete
  7. kmk hanya mampu nahan ati jak. aihh. biasa la. wayang bintulu sik up to date kdk wayang2 rah kch nunnnn. grrrr.

    ReplyDelete
  8. lama nar aku dah sik layan wayang....sejak dah ada baby tok..huhuhu...sik sabar nak pegi nangga agik...hmmm...cerita sotong di angkasa ya mcm sik logik jak.

    ReplyDelete
  9. yobih...marathon nya ngga movie..hehehehe...
    mun kmk sah2 dh tdo..kekekeke..

    ReplyDelete
  10. @KA
    yerr.. sekda masa hoh? boh nak ngegeh

    @syaftome
    ya nang benar lah.. tok just... rami gilak d umah ria.. sik selesa. huhu.. kmk nang banyak donlod... banyak gk movie lom tgk lam laptop tok..hehe

    @ninie
    tgk apa yang ada jaklah.. mun sik donlod jak.. jimat. hehehe

    @norris
    hehehe....sekpa.. kelak dah besar boleh mbak baby... mesti baby gik murah time ya or free nak?
    aok.. nang ada sik logik la cita ya. hehehe.. bukan cita nektok nang banyak sik logikka ?

    flo:
    kmk bukan kaki tido! hahaha.. boring kmk nak tido aie.. hehehe... boring juak mek nak dok umah ria. nendak lu ilang keluar

    ReplyDelete
  11. hahaha...
    kmk laen cita...
    org dnlod...kmk copy...
    beratus2 gig cita tok...
    masa jak xda k tangga cita...

    ReplyDelete
  12. (@_@ tak paham komen2 org lain lol)

    bestnye marathon wayang!! hmm mesti nak buat marathon wayang ni satu hari nanti!

    ReplyDelete
  13. @syaftome
    mun kmk lambat cita nak mintak ngn org lain kecuali kmk pun nang sikpat carik cita and nak donlod.. hehehe... masa ya kdang2 tengah mekmolah keja mek nengok.. hehehe

    @kusut
    hahaha.. takpe... lama2 nanti faham lah tu..
    best sangat2~~ luangkan lmasa tu nanti ek

    ReplyDelete
  14. wah2
    megamind2!ku maok g nanga tp bf mdh sik minat..maka ku nunggu nya donlod jak la else ku g nanga movie sorg2..single itu best HOHOHOHOHO
    no 7 evil ka pa tek
    ya cam best
    dolok da bc komik ya
    tp sprh jln
    pas website ya shutdown hahaha
    maok beli tp courier charge nya mahalllllllllll hahaha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.