Saturday, November 6, 2010

Ini kisah semalam...

Semalam, 5/11/2010, aku dah post kat sini kan...
yang aku akan pergi jumpa sorang blogger tegar ni.. hehe :P 
Tak di rancang tak di sangka sebenarnya  (plan sikit jer) nak jumpa, just kerana katalog daripada MPH :D (Thanks dear).

Janji jumpa dekat Spring je sebab aku nak settle pasal simkad MR.Amni, diorang cakap dalam sejam or at least 2 jam. Aku try 3,4 jam lepas tu, dia masih cakap simkad fail.. Eh.. eh.. jangan cakap aku perlu pergi DG centre lagi? Tolonglahh... korang bayAr minyak aku pulang balik ke? Korang bayar makan minum aku nanti ke dah penat2 aku berjalan ke spring? Yerseh.. :P 

ok... kasi chance few more hours. Kalau masih jugak dia cakap Sim Registration Failed, aku p ngamok terus kat sana oke... ?  Setuju? 

Oh... oke.. enough, blogger yang aku jumpa semalam tak lain tak bukan adek (bodek) vivian kita.. hehehe... 


V.... boleh juak ktk cam kmk ow ? biarpun seberapa banyak kmk cuba kurangkan gambar mek dalam blog tok.. 

 Kitorang lepak kat scr xpress dan makan dan makan... V terkejut melihat kemantapan en.deng makan.. hohoho :P 

Kelak jumpa gk k... thanks for the lunch dear :) 


pstt... terserempak sekali dengan katy_bunga...

pssstt... happy birthday ayu!!!








 ******
After a few hours..Simkad Mr.Amni dah di replace. YAY~Ok. DONE~ TAK PAYAH susah2 pegi balik DG centre.. Thank you DiGi.. Thank You Customer Service! 

cey.. skema.... :D

11 comments:

  1. 1) blogger tegar? tauk sik tegar dlm bahasa melano? tegar itu karat. hehe

    2) you are welcome. sekali skala

    3) Deng ktk nang kuat makan. lupak mok suruh nya sapu abis mknn kmk juak.

    4) padah dgn deng ktk, next week mst tebus kesalahannya. gi masjid lok. hahahaa

    5) of coz la cam..yer..muka glamer impose. hahaha

    6) alhamdulillah..nasib sikda picture. eeeekekekeke

    ReplyDelete
  2. sikda bukti..patut upload gmbr.. sak senang keja org nak membuat onar ngn gmbr ya..haha....

    ReplyDelete
  3. wah best
    pix pix ney
    maok nanga org bam lok hohoho

    ReplyDelete
  4. cik vivi duhal d jmpa ktk..hehehehe..
    wahh..vivi blanja ktk jak..
    haih...blt kuch tok mok jmpa nya sak nya spon mek gk mkn..hahaha...

    ReplyDelete
  5. ohhh. ohhh. sis v duhal. ingat tak org pnh btemu. ehehehehe. aok eh. ngkah la gmba ohh. mok ngga rupa tak org mkn2 ya. grrrrr.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. KN : yerr..nang upa org dengki la kedak ya.hahahaha

    flo : yer..kmk mok ktk spon mek lok..

    ninie : no picture plzzzz..haha

    ReplyDelete
  8. hahaha... kmk dapat tekak nya mok jumpa sis vivian.. ekekeke... thank dear... mek nak mintak sigek gik tolong.. lak belanja makan.. 7 juta achie mintak ya mek sik mampu.... hahahhahahahah....

    ReplyDelete
  9. @BSI
    1)tauk mek tegar ya karat koh.. hahahaha nang salu makey word bertegar! keh2

    2)sama2 agik.. berkala2 lah...

    3)nya bok msg mek tek padah nya tengah lapa biarpun bok kak makan..

    4)lamak gilak tunggu next week, soh tiap2 malam jak tebus kesalahan.

    5)errk.... muka glamer impose. cis.. gak sigek gambar.. lom bang derio ya.hahaha

    6) next time! hahaha

    @KA
    yala kmk mintak gmbr ktk k molah onar

    @JUEL
    orang bam?? apa ya bah?

    @flo
    aok.. cik vivi.. nunggu cik flo gk dtg tok. hehe

    @ninie
    hehehe.. mk just pernah temu 3 blogger setakat tok. ya pun dalam 6 bulan sorang.. hahahaha...

    @BSI
    Ka ya nang nya koh.. hahahah lom nya ya

    @Amni
    tekak ka? yerrr... heheh
    mintak tlg apa gk deng? hohoho.. erk? 7juta achie mintak? pa cerit?

    ReplyDelete
  10. Hoho.. Kmk dah post komen sebanyak 30igek untuk sejam... Post ktk ke berapa yang kmk komen tok dah lupak... hohoo.. Bangga ehhh.. Ehhh.. Kuar dari topik.. haha... Nway, bila gik ktk nak kawat cam muka kmk? Salu juak kmk limpas area perumahan sia...

    ReplyDelete
  11. @amirfx
    yerr. hahaha padah nya bangga merik komen banyak lam sejam lo.. malas ku. hahaha.. erk... apa maksud ktk kawat macam muka ktk ??? yah.. ktk melimpas sik announce2 ktk melimpas sia

    ReplyDelete