saya yang dot dot dot

11:02 AM


aku...aku perlu idea.. untuk membuat banner seperti di atas... (bang derio tolong berik idea lok)




Idea untuk berblogging takde, idea untuk mendesign pun entah ke mana. Huhuhu...


BTW, semalam dah pergi amik replacement simkad untuk MR.Amni, tapi macam ada masalah.Dah try call digi customer services tadi mintak dia orang settlekan jer memandangkan aku malas nak p digi centre lagi.


Hmm.. harapan tinggal harapan. cust svs cakap mungkin orang kat digi centre tu salah kasi simkad. So simkad ni tak support untuk Mr.amni punya number. Dia cakap Digi punya simkad ada macam2 jenis... waaaa.. bleh pulak dia salah kasi. oke.. takpelah. nanti tengahari aku cuba tanya lagi kat sana memandangkan aku bakal berjumpa dengan seorang blogger nanti tengahari ni.. Tak pernah jumpa pun, selalu bertuka komen dan msg. Hari ini bakal bertentangan mata, hati ke hati. CEWAH!!! *mati kita* (b, sekda sapa k.. kaktok kita jumpa sama bah) :P


oklah.. masih lagi nak cari idea untuk banner dan signature seperti di bawah..... ada cadangan?


Saya yang kekeringan idea,



26 comments:

  1. yerrr... cian nye awak xde idea.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. hoho.. thanks dear.. mun nya tauk kitak susah payah tok, mesti terharu nya.. hehe... thanks bagi pihak nya.. mek tauk nya ngah stress nektok...

    ReplyDelete
  3. waaahhh... nk jmpa sapa tgh ari tok tek?

    ReplyDelete
  4. @KA
    di cian nya ajak kita.. sikda berik idea ka? huhu

    @Amni
    haha.. sekdalah susah payah ne bah.. heh...terharu ndah.. terharu juak kmk mun nangga nya terharu. hohoho... sekda pa. time tok nya susah.. sik tauk kelak kmk gk kelak nak ow

    @kak mira
    kelak padah k... heheh...

    ReplyDelete
  5. @mstikot
    aiee.. apa d maok ktk kak?

    ReplyDelete
  6. bab header ya kmk x pande.hehehe.

    ReplyDelete
  7. msti ktk mok jumpa kmk nak? ededehh. tang ada jak. ekekeke. mek asa msti tip top header ktk d plh bang odio lak ehh. grrrrr.

    ReplyDelete
  8. mun ku da ms lebih, ley juak nolong ko design ztie wuwuwu
    wah jumpa sapa kah
    one day ku maok jumpa ko, ninie, amni juak
    hug kuat2!

    ReplyDelete
  9. @si lampu neon
    aaa.. nak yang luar biasa~~ hehe

    @labulabi
    bukan header koh. bannerr... kmk mok banner jak.. bukan utk di jadikan as header

    @ninie
    kmk mok BANNER! bukan header! hehehe... ouk.. nunggu turn jak kmk tok koh. hohoho

    @JUEL
    wahhh.. jumpa org ler.. hehehe...
    orait.. nunggu masa kita jumpa keyh~~ :D

    ReplyDelete
  10. Bersyukur lah nak, dah ada banner ngan signature. Siap gerak-gerak lagi tu.

    :)

    KeCiK is cracking his head to find a suitable banner for his blog.

    :(

    ReplyDelete
  11. @KeCiK
    huhu.. bersyukurlah jugak. nak carik yang lebih masyuk.. hehehe...

    Kecik.. letak la.. bola bola ke.. camne ker... identiti tu... :P

    ReplyDelete
  12. Chaiyok2! nati dah siap
    dah ley papar kat 100 Penulis (:

    ReplyDelete
  13. Ztie, kck da banner ktk ya... blh gerak2 gik ya. Leput kmk ngga.Hee

    ReplyDelete
  14. @Azza
    dah papar dah semalam :)

    @Ainnalina
    huhuhu... gerak2 ya jak mengaburi sik berapa gilak banner ya.. coba nya stay gak.. mesti nya pelik. hahaha

    ReplyDelete
  15. zati,

    domain sndiri boleh beli kat hosters mana mana pun. tapi aku beli kat ihosterz.com sebab diorang tengah buat promotion.

    aku beli rm28 je setahun..murah je kan..

    anyway pasal feed tu. selalunya kena ade untuk ping blog. kalau feed bermasalah nnt blog takkan update kat linklist...wuu

    ReplyDelete
  16. kacak ya la oi..

    hehe jumpa sapa tek? sik ngajak kmk pun koh..huhuhu

    ReplyDelete
  17. @BSI
    ewah2... kmk dah polah entry spa mek jumpa tek. esok publish~~!! wait and c. hahha :P

    ReplyDelete
  18. kakyong pun tingin nak belajor car buat banner camtu..

    guna apa ya??? buleh la kongsi...

    ReplyDelete
  19. kmk x kreatip...xdpt brik idea..hehehehe...

    ktk jmpa sapa ya?yerr~~

    ReplyDelete
  20. ztie,, cantiknye banner tuh,.. leh gerak2.... huwaaaaaa.. saya print screen je kot nnt.. memang xkreatif.. huwaaaaa. sedih bha..

    ReplyDelete
  21. kretif matef la awak..
    kmk xda masa lok..hehe..
    kelak2la...

    ReplyDelete
  22. Komen kmk tok autopublish.. Kmk dah tauk sapa d jumpa ktk... Ok.. Ya jak lah dolok... Sekian...

    ReplyDelete
  23. @kakyong
    hehe.. guna photoshop jer kak yong.. ble kongsi :D

    @BSI
    hehehe... picture ktk ngarey jak dalam blog ktk nun... ktk jakmala wondering sine odio ngoleh gambar ktk.. ekekeke...

    @flo
    hehehe... kmk jumpa.. tuttt

    @sofia
    aa.. takpe.. print skrin pun yang muje buat tu kan? Mesti cantik

    @wawa
    haha.. neda mek kretif.. simple mimple jak ya.. mun nak kretip g blog bang derio

    @amir
    eh eh.. sine ktk belaja komen oto publish? kmk mok juak eh

    ReplyDelete

Powered by Blogger.