Wednesday, December 29, 2010

Fahmi boleh! Safee Boleh! Malaysia Boleh!

Confirm ramai yang Like fanpage Fahmi Keeper Malaysia yang membawa kepada kemenangan Malaysia untuk piala AFF kali ini. hehehe.. tapi tahu kan korang yang mem si fahmi ni kaki blogger tegar macam korang jugak? erkk... sukahati jer aku kan ? tapi .. itulah cik Aimie Harmelia kita.. heheheh.. Tahniah untuk hubby dia sebab menjadi keeper yang hebat time ni!! teruskan usaha anda!

ok.. wall facebook aku hari ini.. malam ini tadi memang laju sungguh naik.. laju dan laju.. macam2 la cerita pasal piala AFF hari ini.. aku rasa boleh dikatakan dalam facebook ada pengulas nya yang tersendiri dan lebih emosi dan lebih terbuka dan lebih ... err... semualah...!!

TAhniah sekali lagi kepada MAlaysia sebab masih maintain dan fokus walaupun macam2 ugutan dan serangan mentaliti dilemparkan kepada mereka... Aku bukanlah big fan bola. TApi sejak aku ter'tengok' 1st game Malaysia - Indonesia (3-0) di rumah kawan aku hari tu, aku tertarik-tarik pulak nak tengok sekali lagi. Lebih2 lagi geng3 fb dan blogger aku ni semua nak jadi pengulas malam tu!! hahahah

sesungguhnya malam ni tadi aku balik ke rumah tanpa bertuka baju, membasuh bekalan yang perlu.. tanpa buat apa2 dan menapak kat depan television dengan mak dah ayah aku... ! heheheheh... bola itu hebat! boleh merapatkan silaturrahim antara kita!


Dah! aku tak tau nak cakap apa dah... walaupun Malaysia kalah 2-1 dengan Indonesia malam ini. Tapi mereka dah membuktikan pasukan Malaysia tidak selemah dahulu.. semakin hari semakin bangkit! Itu barulah boleh dikatakan Malaysia Boleh! Betul tak?

Tadi pun.. dalam facebook aku asyik cakap Fahmi best!! Sampai en.deng aku jeles! Dan dia tanya nak ke?? opss!! tak nak! Cukuplah en. deng seorang ok ? hehehe.. lagipun fahmi dah ada aimie.... lalalalala =P

Selamat malam bloggers! Nak sambung berasmaradana semeses dengan en. deng... sambil tengok Got To Dance (UK) ..... AKAI WINNERR!!!! Besok review pasal ni..


p/s betul atau salah. kita akan tahu selepas ini *wink*wink*

2 comments:

  1. yeah malaysia boleh.kmk jadi pengulas bola di rumah malam tok sampe deng kmk bukak tv lain dalam bilit.wakakakaka.nang semangat lah.apapun tahniah kepada pasukan malaysia di atas kemenangan tadik.malaysia boleh!!!HIDUP MALAYSIA.hehehe.

    ReplyDelete
  2. @labulabi

    hahaha dahsyat ktk.. memang nya boring nenga ktk jadi pengulas ya kalik.. nasib ktk sik terkinja2 time malaysia menang tek nak? hahahaha... aoklah.. TAHNIAH MAlaysia!

    ReplyDelete