Friday, December 10, 2010

hai hai bai bai ?

Di saat entry ini dah publish~ aku pasti aku sekarang bukan di kuching lagi.. hehehehe bye bye kuching! Welcome kuala lumpur! hehehehe.... aku datang atas urusan kerja sambil bercuti sebentar. Biapun sebenarnya aku tak dapat cuti sebab aku terpaksa angkut kerja aku... aarghh! Tensi betol lah.... hmpgh!

dan hari ini aku pasti cik amni kita tengah berpeleseran dengan mr amni. hahahahaha.... gembira kau monyet? keh3.....

oklah.. ada sapa2 kat KL nak jumpa aku tak?? laalalalala..... entry ni di auto publish pukul 3.00 petang hari ini. Maksudnya di saat korang membaca entry ni, aku sekarang berada dekat klinik dan midvalley.. Confirm punya. Kalau hebat, cari aku kat sana ok? hehehehe....

YAng aku pasti, sekarang ni aku mengantok sangat2 sebab aku lambat tido semalam, time aku tulis entry ni pun jam dah pukul 2 lebih dah.. dan flight aku pagi tadi puk 6 pagi.. aaaa.. aku rasa nak tido lagi... erm... ok... aku dah takde idea tiba2... bye bye!

salam =D

16 comments:

  1. bai bai hai hai...
    jgn lupak ngembak oleh2 dr cnun...

    owh ya...jgn lupak ngembak popia otak2...
    lamak dah x makan benda alah ya...hahaha...

    ReplyDelete
  2. pahal g klinik? sik sehat ka? take good care dear..

    ReplyDelete
  3. kalau balik dr flight mmg penat =.='

    ReplyDelete
  4. ktk tok. asal mek g kch alu la ke kl. haisss. hahahaha. jgn lupak org swk. yerrrr.

    ReplyDelete
  5. Bye bye!.. jangan lupak bekal megi sinun lak! hehehe...

    ReplyDelete
  6. weehooo..midvaley dkt dgn opis mek..hehehe..bh smpe bila ktk d kl?

    ReplyDelete
  7. @syaftome
    hei hei.. hehehe... insyaAllah ada oleh2. aie. rah kch sikda ka popia otak2? ada nak??

    @mrs daydeck
    hehehe.. check up rutin koh deng

    @sachi asukai
    penat sangat2!

    @ninie
    hahahah aie.. ktk d kch ka ? aiee.... sampey bila ktk d kch deng ???

    @fnf
    byebye@ hehehehe ngegeh ktk. bagus kmk meli megi sitok jak. hahahaha

    @flo
    marek kmk d midvalley! sungguh rambang matta kmk.. tolong lah !! hahaha... kmk sampey senin jaksitok deng

    ReplyDelete
  8. eh eh eh
    dah sampei kl sik mdh
    bole ngagak mek duak sally koh
    wuwuwu

    ReplyDelete
  9. @jue
    madahlah kmk tok jue.. hahaha sik tauk nak padah sine gk. waaaaaaa.... juh juh.. tlg mek plah keja.. yerrrr

    ReplyDelete
  10. molah keja sik maok ku hahahaha
    esok juh g konsert jom heboh di bukit jalil
    ku g ngan parent ku

    ReplyDelete
  11. ada kah?
    siklah kmk tauk...
    kat cnei org b'jual ya...

    ReplyDelete
  12. @Jue
    aaaa... apa jak pakey kmk pegi sinun sayang oi. hahhha

    @syaftome
    ada nak? pasa minggu ada nak? Pasya yang frozen pun ada.. goreng jak pasya... mak kmk salu meli. rah mall asa nya

    ReplyDelete
  13. menakah...nak biasa ada jumpa...
    nak otak2 jak sikda...
    kelak kmk carik d mall ya...

    ReplyDelete
  14. Sayonara ztie... x pg kuantan ngagak kmk tek? hehe

    ReplyDelete
  15. syaftome:
    ada..apak kmk salu beli.frozen pun lah.tp nyaman juak.asal jgn ktk gorengnya smpy angus. Hehehehe

    ainna:
    aiee..ktk d kuantan duhal? Lom kmk g cya.. Ehehehe paplah ktk sinun bah?

    ReplyDelete