Friday, December 31, 2010

Roadtrip !!!

Selamat malam bloggerian dan bloggerina sekalian :D
apa plan korang malam new year nanti? For sure malam new year 2011 kali ini aku bukanlah berada di kampung/bandar halaman iaitu di Kuching. Tahun ni aku keluar kuching dulu.... perjalanan? InsyaAllah aku akan berada di Sibu, Bintulu dan kalau ada rezeki lebih aku juga akan berada di Miri. So, ada sapa2 nak jumpa tak? Ho..Ho...
Perjalanan bermula esok hari pukul .... er.. pukul... pukul tak tau lagi. Tapi insyaAllah pagi atau paling lewat tengahari bersama2 dengan encik kesayangan ku dan sorang lagi member aku. So, journey on the road kali ni melibatkan kami bertiga! ho..ho..ho... Ayah dah tanya dah achie pergi tak? Ofcoz la aku jawab. Ayah senyum jer. Senyum tanda apa yah? Kalau orang dulu2 cakap, senyum tanda setuju. Ingat senang ker nak melepas anak dara dia sorang ni? hehe...
Jadi, kalau sempat, aku akan cuba berblogging atau paling senang mungkin update status atau tweet tweet jer. Kalau rajin dan ada line internet yang hebat, kemungkinan besar lah aku akan update blog aku ni. Tapi kalau takde, jangan tercari2 ok? (Macam ada)...

Korang pulak macam mana? apa Planning korang untuk new year ni ?

crap! I suddenly remember that i suppose to buy travel charger for my phone just now.. grrr... macam mana aku boleh lupa? Aku nak pergi ke tak nak ni? Charger aku lupa. Gambar passport pun aku belom amik.. Agak2 korang, besok kedai gambar bukak tak ? Harap2 bukaklah... aku nak posing tak berapa maut esok...

Sekarang ni aku tengah fikir, lagu2 yang aku nak letak dalam mp3 untuk aku dengar sepanjang perjalanan. Ada idea tak?

6 comments:

  1. wahh best eh. selamat travelling ngan kitak.hehehe.mok jumpa kmk x.tapi ari minggu bok kmk ada di miri.mun x betul gaya kak antar barang kmk pecut terus ke kuching.hihi.padah ngan deng iboh mbak laju rah erea samalaju ya.da speed trap.hehehe.selamat bercuti juak ngan kitak.

    ReplyDelete
  2. @labulabi

    hoho best ow! kmk sula jalan jauh driving. mun kmk drive la. hohoho.... sila2 jak kita kontek montek lak d cne2.. ktk d miri ka time tok? aok.. lak mek padah ngn deng ow... sine area samalaju bah?

    ReplyDelete
  3. jeles eh..dlok rajin mok g bintulu since akak mek masih sia..drive jaoh2.tp cdak dah transfer back..no reason tu ngular jaoh2 gik..huh

    anyway..happy new year..boh drive laju glak ah

    ReplyDelete
  4. have a safety journey..mun ktk g bintulu singgah ktk mkn kat the fishing village.sedapppp...:)

    ReplyDelete
  5. bukak sik kedei gambar ya?hahaha
    boh lupak post pic ktk post maut kay hehehe

    ReplyDelete
  6. Ke miri ka?
    Aie, kmk diam rah miri..
    Hehe..

    ReplyDelete