Friday, February 18, 2011

ALERT! (URL changes)

Salam.

Selamat tengahari..


Takde apa nak d cita dulu. Just nak inform bahawasanya URL aku akan bertuka kepaDa





ztieshr.blogspot.com





Dan berkuatkuasa mulai hari Isnin (21 Februari 2011). Means.. entry ini akan lekat di sini dan di setiap permulaan entry selamat 2 hari (Sabtu & Ahad) untuk ALERT kan readers yg masih nak follow aku.

Sorry for the inconvenience yer kwn2... url ini mesti ditukar atas sebab2 yang tertentu dan secepat mungkin. Ecewah...

Erm.. leceh gak sbnrnya nak tuka. Yalah.. aku dh guna URL ni sejak mula lagi dari tahun 2007. 4 tahun dah. Hehe... takpelah. Azam baru era baru.


Kepasa silent dan tak silent reader. Remind ekk...







ztieshr.blogspot.com







Sekali lagi










ZTIESHR.BLOGSPOT.COM









Bermula pada hari isnin (21/2/2011)... update oke?

Koranglah kwn bloggers sejati aku :P


Salam...
:)


P/s
Aku akan update dlm twitter jugak
@vorein nanti. Sapa2 yg terlepas. Carik jer aku kat sana nanti ekk..

Thanks :)

Published with Blogger-droid v1.6.5

20 comments:

  1. noted! mek nk tuka url juak lak...yerr...=p

    ReplyDelete
  2. baiklah cik ztieshrachie.blogspot.com.... :)

    ReplyDelete
  3. camne nak tukarnya.maklumlah kmk budak bok belajar.hehe

    ReplyDelete
  4. Mun ktk tukar url, link ktk dlm bloglist kmk mengganggu ka?
    Maksud kmk, xda lah lagik ktk pun link?
    Kenak follow baru ka? X nak..

    Entry Terbaru : Topup RM10 Boleh Tahan Sebulan

    ReplyDelete
  5. @fLo

    Haha ngegeh... ktk nak tuka link kepada apa deng? Mun dh terniat nak tuka ya kelak. Inform jak ow

    ReplyDelete
  6. @Khairul Antasha

    Hah belom! Kelak mek nuka ah.. boh muntah3 kelak. Ekekeke

    ReplyDelete
  7. @labulabi

    Dlm setting tuka nya koh. Ktk nak tuka juak ka? Hehe

    ReplyDelete
  8. @d_tieah

    Link lmk msh dlm bloglist ktk. Tp ktk xdpt terimak update kmk. So.. ktk harus tuka url kmk kelak. Hehe sorry for the inconvenience. :)

    ReplyDelete
  9. ok!..
    padah agik ng F&F ya..hahaha

    ReplyDelete
  10. @Faizal n Fashitah

    ngegeh jak. 3x dah ulang atas nun

    ztieshr.blogspot.com

    starting Monday (21/2/2011)

    thank you

    ReplyDelete
  11. @Faizal n Fashitah

    ngegeh jak. 3x dah ulang atas nun

    ztieshr.blogspot.com

    starting Monday (21/2/2011)

    thank you

    ReplyDelete
  12. @erolnukman

    fnf ya boh nya. nang saja. malas lah nya ya. hehe... tQ cikgu erol so7. pahal so7 bah?

    ReplyDelete
  13. @fiezah91

    tuka ke nama yg lbh senang dan berkaitan. hehe

    ReplyDelete
  14. tauk sik kitak pun url lamak tok sikpat bukak k wifi kolej (at one fine day), ada adult content katanya. xrated. kali. tapi now dapatlah. entry kitak hot ilak kali. (or wifi kolej sengal. well, KML nak.)

    ReplyDelete
  15. eh pa link ya tek
    sikpat di baca
    yerrr
    hehehehe

    ReplyDelete