Saturday, February 19, 2011

cerita ini





Hari ini hari sabtu. Semalam encik deng dtg lepak kat rumah sambil makan cucur udang dan ikan lumek ditemani mommy dan ayah. Seperti biasa kalau dah encik deng dtg rumah, confirm pun dberi makan sampai pecah perut oleh ayah.

Sambil2 makan dan tgk tv. Aku baca dan komen blog3 koranglah. tiba2 encik deng menyatakan minatnya untuk membaca blog. Mimpi? Entah. Aku pun tak tahu. Yang pasti aku pun ingin turut membaca apa yg dia nak baca. Eh... betul tak ayat aku? Anyway. Its still.a surprise. Sebab deng tak tahu aku selama ni instead of terlalu rajin membaca blog korang. Aku juga turut terjebak sama dalam dunia penulisan blog ini. So.... aku pun sebenarnya tak sabar kalau dia dh bc blog aku. Hehehehe.....


Hari ni hari sabtu. Perancangan korang? Deng ptg nanti mungkin pergi berjual kat Demak jer coz kat sana nanti ramai2. Ada konsert ada macam2 aktiviti lah aku dgr. Aku? Aku rasa mcm nak pegi karaoke jer. Hehehehe :P
Takpun aku bawa anak2 buah aku or kajen aku p jalan. Tengoklah nanti mcm mana.

Tiba2 pulak aku teringin nak makan di Kenny Roger's. Huuhu.. bila deng nak best aku? Korang tak nak belanja aku ke? :P

Okelah... jgn lupa mulai isnin (ztieshr.blogspot.com)

Published with Blogger-droid v1.6.5

6 comments:

  1. kmk mok ekot... tp mesti xbest sbb xda fulusss... wuaaaaaa...

    ReplyDelete
  2. oit oit
    m0lah ku lapa jak nanga pix mknan ya
    maok g nguras di dapur lok
    i hate u ztie (yerrr tetiba hahaha)

    ReplyDelete
  3. fulus oh fulus..hahahah

    nyaman jak kenny ya,,

    ReplyDelete
  4. Yorobi.. Kenny rogers salad ya nang nyaman lah.. Aaaa.. Antar ke rumah kmk sigek tupperware kelak.. haha..

    ReplyDelete
  5. yah..gambar kmk ya lah mek sik tahan...ehehe...best encik deng ktk maok baca blog ...mr.B kmk ya..bukan nya yg baca blog kmk tpi kawan nya yg baca sebab cdak poret..ehehe

    ReplyDelete