mari mewarna

11:40 AM


Selamat tahun rabbit! Hehe ok. Aku sebenarnya takde idea nak taip apa. Cuma aku keboringan yang terlampau sekarang ni. Kerja banyak. Cuma kejap lagi lah aku buat. Baru tadi Lepas habis meeting dgn bos pasal project baru di bintulu.
Hari ini tadi due date utk serahkan dwg tersebut kat Qs hari ini untuk tujuan kira mengira. Ada faham?

Ok. Abaikan. Gambar di atas adalah gambar daripada salah satu application yang ada untuk aku mewarna. *kembali ke Zaman kanak2 sebentar*
Byk lagi gmbr rabbit sempena tahun Arnab ini Tapi aku masukkan lain kali lah ek.

Oh. Memandangkan aku dh nak post entry ni. Sesungguhnya aku nak cakap yang aku bakal menukar link blog aku tak lama lagi. InsyaAllah. Keep on moving.. eh.. bukan. Nantilah update apa url dia ok.

Bye!

P/s
Ok jap. Mcm mana eja mewarna?

P/s/s
Jgn tegor warna arnab aku. Aku tak suka part kaler2 ni plus limited kaler *alasan*
Published with Blogger-droid v1.6.5

14 comments:

  1. betol la nak ejaan merwarna ka mewarna..hahaha

    Jom Terjah Entri Baru : [my270view] Fakta Facebook Part.2

    Jom Terjah Entri Baru : [Ailurophile] BSR jalan-jalan CNY

    ReplyDelete
  2. @VIVIAN

    Haha Yah ktk. Kmk konpius juak dh. Mati kita ejaan basic ya hehe

    ReplyDelete
  3. tol lah ya mewarna..mun mok unik gik..merona..lalalalala

    ReplyDelete
  4. Mewarna..
    Ngaler lah tek nak..
    Hahaha..
    Kmk nang x suka ngaler ko apatah lg melukis..
    Nang jaik upa..

    ReplyDelete
  5. @Khairul Antasha

    Bahasa unik sik payah d tanya nang tauk mcm2 ada Hoho. Lmk sik mengeja mena2 eh haha

    ReplyDelete
  6. @Ms Tikot

    Rabbit muncul time boring ya Kak. Hehe

    ReplyDelete
  7. @d_tieah

    Haha Aoklah Bahasa paling senang. Ngaler lah. Haha adoh. Lama sik d praktik Bahasa baku bah. Nendak bekuk otak

    ReplyDelete
  8. Eja Mewarna ka? ermm = Merwarnar ..bah, tukar gik nun..

    ReplyDelete
  9. ejaan nya kah? mewarno..hehehehhe..
    ijo warna rabbit nya aih..byk gilak mkn kangkong kali..kihkihkihkih..
    mun diberik mkn strowberi, merah gik jadi arnab ya..
    tukar url kelak,jgn lupak pdh ngn kak vee =0).

    ReplyDelete
  10. mun tuka blog url boh lupak pdh ah
    hehehe
    kelak sikpat folo wuwuwu

    ReplyDelete
  11. @Faizal n Fashitah

    Tunjuk ajar ktk sik dapat dipakey Kali tok

    ReplyDelete
  12. @Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi

    Haha sekda benda lain nak d makan nya kak. Kangkong nak murah Nendak ijo. Strawberry Mahal gilak. Sik Apa jaklah hehe..
    Ok. Ka. Kmk tuka kmk inform ktk k

    ReplyDelete

Powered by Blogger.