Friday, March 11, 2011

budak nakal

Semalam 10.3.2011 aku pergi berjumpa dengan seseorang. Hehe... pertemuan takde di rancangan berhari2 mahupun berbulan lamanya. Just suddenly nak jumpa kan. Erm.. so, lepas planning punya planning, jumpa lepas maghrib kat mcD. Aku time tu kat kedai HTC kat simpang 3. Masa masih awal, kalau tak silap dlm pkl 5. Then aku baliklah dulu. Nak tunggu kat ner g kan?
Kat rumah aku kemas barang sikit, buat apa2 yg ptt lipat baju, kemas apa2 dan lipat kad jugak. Tak banyak kad sebab ikut meja lama. Kalau meja baru lebih lagi. ( cakap pasal kad teringat pulak kad ditinggal merata2 atas meja... harap takde yg kacau)

Then, masa pun tiba, sebelum maghrib dh terima msg drpd seseorang tu..cakap cancel mcD. Kat boulevard jerlah. Mula2 aku, alamak! Bukan jauh. Cuma tkt mata2 hitam memerhati keta jer. Ingat nak pakai keta mami, tp macam tahu3 pulak dia tak balik awal. Jadi gagahi diri guna kete sendiri. Mami pulang lewat sebab nak uruskan hal budak2 dalam entry sebelum ini.

Sampai kat boulevard, tercari2 mana kfc sebab situlah yg dirancang mula2 tp cancel (cancel lagi) then tuka g sugar bun. Oke. Aku jaranggggggggg sesangat la nak g bolibed k. Jadi tanpa segan silu nya aku bertanya kat mana sugarbun. Oke. Aku dh nampak logo sugarbun, dgn langkah penuh yakin aku berjalan ke arah itu kemudoan berhenti. Eh!? Lain macam jer logo kedai ni.

Alamak! Pizza hut? Mana sugarbun? Sebelah jer rupanyA. Macam mana boleh silap? Itu kekal misteri. Heeheheh....
Dan akhirnya, berjumpa jugak aku dgn seseorang ditemani budak kecik seperti gambar di atas!


Terima kasih kak! Pelawat ke 3000 dpt menang something. Excited lah sangat sbb tak pernah2 nak dpt apa2 pun sebelum ni. Hehe hadiah seperti gambar di atas. Teka apa :P

Published with Blogger-droid v1.6.5

16 comments:

  1. adoh kiut juak miak ya...kubit pipi lok..hehe

    thanks for your sweet comment on my blog. :) cheers!

    ReplyDelete
  2. Ney hadiah???????????? Xkan bunga ya kot.. Ngee :) Or coklat ya? Aie.. Huhuhu.. Kmk suka mkn d sugarbun.. Mkn nasi eco nya sedap.. Yg ikan besar ya.. Huhuhu..

    Entry Terbaru 1 : Kerja Sampingan Yang Menguntungkan
    Entry Terbaru 2 : Keluhan Rakyat Malaysia Terhadap Stesen Televisyen

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. wasseh.. Kaktuk boleh pakei rah geruk pin ya.. Cokelet ya pun boleh engkah rah bahu.. miak ya boleh engkah bergebeng rah belakang.. larikkkk!!

    ReplyDelete
  4. wah!pin bunga kemboja hadiah dari kak kembhoja..=0).
    comey nya anak kembhoja..kedak anak cina muka nya =0).

    ReplyDelete
  5. pin bunga kemboja dari kak kembhoja as well as cokolet kinder bueno kesukaan kak kembhoja =0).
    comey nya anak kak kembhoja..kedak anak cina muka nya =0).

    ReplyDelete
  6. wahh jumpa Kemboja ngan Suci... aie kenak mek rasa jeles indah... arrrghhhhh..

    ReplyDelete
  7. kenak muka mak Suci ya sik ngkah sitok. kenak warning kah? ngkah jak.. mek sikpadah ngan nay.. ngkah jak ah..

    ReplyDelete
  8. pin tudung nak.hehehe.kmk pun x tauk rah ne kfc rah boulibed ya.sekali jak masok.ya pu tahun 2009.hehehe.sik suka tempat sesak2 bah.hahahaha.

    ReplyDelete
  9. @Tiq
    nang kiut miak ya. Tapi berilah habis. Sikpat dok renah. Haha

    @dtieah
    Bunga itu pin dan juga cokelat. Hehehe.. alhamdulillah. Ada juak hadiah. Hehe... kmk lOm pnh cerik nasik eco ya d sugarbun.mek salu mkn ikan penyet d salleh jak. Exactly mcm ya

    @onggon
    Cadangan bernas. Kelak kmk try ah. Tunggu mek pinjan baby ya gk lah. Dh kmk mbak cmya apa hadiah mok ktm berik ngn kmk?

    @kak vee
    Aok..bunga kemboja, coklat kinder bueno, anak kak kembhojha. Hehehe.
    Sik pelu d sebut siapa. Nangga pin jak dh ckp tauk sapa nak. Nang kdk anak cuma ya koh

    ReplyDelete
  10. @astina
    Aie aie.. jgn terais dlk. Knk jeles ndah. Hehehe

    @astina lagi
    Hahaha ok.. kmk sik pdh ktk soh ngkah tp tkt nya maca. Haha kmk jrg nk engkah gmbr mek pun. Tp mak suci sik suka juak. Privacy2... yerrr

    @labulabi
    Hahaha salah tekak ktk! Sila cuba lagi. Hehe... mena kata ktk.. salu sia sesak glak tapi ajaibnya marek nang lengang lah. Paking senang frk dan org sik rami. Fuhhh... indah jak rasa

    ReplyDelete
  11. Cute nya juak muka miak kecik ya...

    ReplyDelete
  12. oooo..tauk kmk hadiah ya.. botol susu.. seperti gmbr di atas.. :P :P

    ReplyDelete
  13. bole la kogsiiiiiiii gan ciktimm...

    sy suka makan coklattt!! plupppp..

    ReplyDelete
  14. @mstikot
    Nang kiut kak. Kdk anak cuma. Hehe berolah pun nya juak

    @KA
    Konpius kmk sine ktk nangga botol susu. Hahaha

    @ciktim
    Alamak ciktim! Meh lah sini... msh ada baki lagi coklet ni. Hehe :D

    ReplyDelete
  15. eh chop...lupak mek ktk org sarawak juak. nk dlm previous comment mek kaka malaya..hahahaha

    btw, bila mek dia beuno ya nk...bok mek sedar yg mek LOM pernah gik mkn...hahaha

    ReplyDelete
  16. @redbloodsnow

    nang biasa macam ya aie.. kadang2 tersaruk kelaka melayers.. hahaha.. sikpa2..
    yah.. kmk bok juak makan .. ya pun kerana org merik. mun sik sikda lalu kmk makan aieee

    ReplyDelete