Friday, March 11, 2011

iman, mata dan veil

Hari ni, sampai jer kat LCCT, trus tunggu ayahanda aku amik aku dan mami. Setengah jam kemudian baru dia amik, lambat sebab dia tak dpt call aku jd dia ingat msh dalam flight. Sebab tu dia dan kawannya sempat lagi singgah minum sebelum amik kami berdua.

Direct lepas ayah amik aku, kami (ayah, mami, kawan ayah pakcik ali dan aku) pergi hospital jap lawat anak pakcik Ali. Sebab sebenar aku lupa lah sebab apa... tapi yg pasti kesian aku tgk budak tu. Kecik2 dlm hospital msk drip water lagi.

Kalau tgk gambar kat atas, Tangan dia berbalut tu sebab tkt dia cbt wayar dan jarum utk water drip tu.

Yang bestnya kan, dalam bilik hospital kanak2 ni ada d sediakan mini taman permainan sendiri. Senanglah kan utk pujuk2 in case budak tu menangis. Tp mcm tak d pedulikan jer mini playground tu. Hehe

dalam satu bilit share dua org budak jer... serious aku x ingt pasal apa anak pakcik Ali kenak admit. Tp dr yg aku dgr td, sbb utama dia demam hari3 tp bila admitted, sihat pulak dia. Just cell darah dia ada masalah sikit. And budak ni, oh dari tdk aku terbudak2 kan... nama dia Nur Iman. Iman dpercayai mempunyai kolesterol tinggi jugak. Aiyak! Terkejut mak bapak dia. Apa pasal tinggi sangat? Hehehe... aku pun tak tahu.. setahun lebih kalau tak silap umur dia ... skrg ni aku kat mid valley. Tgh tunggu turn check up mata.

Nak cta pasal veil aku tgk td? Alamak! Ckplah aku beritahu harganya beribu. Satu veil rm2.1k satu lagi rm1.9k. Tolong! Boleh mahal lagi tak? Murah sangat tu.


P/s kat mana nak cr veil janganlah beribu... kalau berpuluh jer ada tak?
Published with Blogger-droid v1.6.5

15 comments:

  1. gila...cney ktk nangga veil beribu ya?? D:
    coba carik kat cosmic silk house kat jln tar, & jakel. jakel ada yg rega rm100 lebih.
    online pun ada juak. veil tok sik payah nak bersaiz2...ktk mok jenis bulat ka panjang?

    psstt...ada ayat 'kenak' rah atas ya...nang sengaja kah or suk ati blogging sik hengat? :P

    ReplyDelete
  2. akhirnya!!!!!!!!!!! mek dpt link belog ktk...hahahahahaa..........

    berkaol gk ktk cr ari tok ahh....cr kt jln tar...ada asa mek...hehehe...

    ReplyDelete
  3. so camney
    dah temu lom veil

    ReplyDelete
  4. MAcam best jer spital ni? Mana ho?...

    ReplyDelete
  5. yobih.. xpat "murah" gik ka? heheh... bila ktk kahwin? boh lupak jemput... gegegeg.. :p

    ReplyDelete
  6. ktk nk beli veil kh? kenak x sewa jak? mahal da jak...

    ReplyDelete
  7. Dah sampei KL? Mahal na jual veil ya.. sikkan.. biar mena.. maka sebesar percak olaki jak hehehe...

    ReplyDelete
  8. wahh best gak ek. ade sediakan taman permainan. 1st class ek?..syorga arr kids klo gitu kan..hehe

    ReplyDelete
  9. hehe.. moga dia sihat.. hehe.. biasalah.. budak2. sakit nk membesar.. hehehe

    ReplyDelete
  10. @cik tim
    a;ah.. ada.. memang dalam bilik tu sendiri. senang kan budak2 nak main

    @mrs ichiban
    dekat ariani sia.. kacak nang kacak nang gorgeous. nengar rega lalu runtuh nyawa mek nenga... jakel 200++ tapi kain.. adoh mak... susah ati nangga... lusuh segala.. malas mek..


    eh.. camne nak cuci veil ow.. tkt nak cuci. hahaha


    @cik tim lagi

    alamak! memang nak sangat main lah ni ke ? hehehe

    @flo
    hehehe baguslah! memang berkat nemu kmk nak ? hehehehe
    aok. nang berkaol mena mek carik ria

    @KA
    grr... ada gk.. bena ka ? kmk lambat baca komen ktk tok. huhu

    @fnf
    alamak bang! kmk bok baca komen tok

    @jue
    bolehlah tahan... mun sik k selendang jak ow

    @willie
    kat KL

    @micky eyqa
    memang comel kan. kesian kecik2 dh masuk hospital. ada kolesterol pulak tu

    @mama_nabihah
    yalah kak!! nang sikpat murah gik... ehe.. insyaAllah

    @Ibu Iman
    sikda yang ngenak ngn baju kak.. huhu nang mahal.. malas mek.. hehehe

    @onggon
    dah balit kch dah kmk tok koh. hehehe...hahahaha ngek ktk... nang lalulah sebesar porcak orang laki.. gus sik boh jak


    @redbloodsnow

    nope! bukan 1st class... wad biasa jak aie...

    @anati

    mekaseh anat... iyalah tu... harap2 sembuh

    ReplyDelete