Saturday, March 26, 2011

quick update

salam!!!!

hehe.. lama kan dah tak membutakan diri di dalam dunia blogging ni. Bz yang tidak teramat sangat... cewah... Dua malam dah aku tak tido... adoi... buat itu ini.. Malam ni aku nak tido tak? Kepada mereka2 yang datang, jangan tego mata aku bole? hahahah.....
Kepada mereka yang tak dapat datang dan tak datang... Terima kasih sebab wishes dan ucapan yang tak pernah putus. Minta maaf juga bagi pihak aku dan family sebab tak dapat nak jemput semua.
Takde majlis dibuat kat rumah, sebab semuanya di buat satu kali kat hotel.
Reason pertama, family semua bekerja dan takde sangat orang nak tolong, lepas tu, in a few days after that, aku terus pergi kejar cita-cita.

Hurm... sekarang aku rasa sangat mengantok. Dan aku tak tau nak buat apa dulu sekarang. Or nak update apa dulu sebab otak masih celaru. Masih lagi nak mencari lagu oldies love song. Semalam aku dah bertanya kat dalam Facebook. Mendapat response yang memberansangkan tapi ..... OK GTG.. potong nak update..

7 comments:

  1. hehe. sik saba mok pengilan. okey sis. mek janji, mek sik tego mata ktk. :P

    ReplyDelete
  2. aih..jgn mbak tido aher gilak..mbak rilek2..rehatkankan minda...tenangkan jiwa...simpan tenaga..kehkehkeh!
    selamat pengantin baruuu...

    p/s: sori,xpat nak datang..ujung minggu esok nak sekolah..

    ReplyDelete
  3. ktk nk mengejar cita2 ke sine? x honeymoon lok ka?

    ReplyDelete
  4. tahniah ztie..heheh berik juak aura dgn kmk k hehhe

    ReplyDelete
  5. aih dah nikah dah?
    congratz dear!
    jg kesihatan! kelak jd panda..lari laki ko nanga lam bilit hihihi

    ReplyDelete
  6. selamat pengantin baru oi kitak.wakakaka.senyum lebar2 ikit.wakakaka.mintak maap sebab x dapat datang.hehehe.

    ReplyDelete
  7. @yann
    apakah pendapat anda mengenai mata saya.. yerr hahahahah

    sik sempat kmk nak berkenalan dgn ktk aieeee

    @erolnukman
    3 hari sebelum ya kmk tido lepas subuh, 2 hari sebelum kmk tido lepas kol 6 pagi. hari sebelum kmk tido pukul 3, bangun gik lepas ya.. hahahahah.. cmne tok?????

    @fareeza
    maok kmk berik dgn ktk koh.. cmne kmk nak nganta ow? hhehehe

    @jue
    hahah thanks dear.. wish u were here.. eh.. sik nya lari eh.. (yer...)

    @labulabi
    kmk sik pandey senyum aie! hahahah mala kenak kerepak ari ya.. dalam gmbr sik senyum.. hahahahaha

    sikpalah.. next timne la kita semua jumpa2 ow

    ReplyDelete