Wednesday, March 9, 2011

Silat on Weekend - Part 1

Selamat pagi. Ceriakan hari anda dengan kit kat! Eh...eh... oke.... Petang ni aku ada appointment kat.... kat.. kat mana ek? ala... mandi manda untuk pengantan tu... hehehe.... tapi itu pukul 2 nanti ah.. Sekarang aku nak update entry untuk kejadian Sabtu (5.3.2011) lepas.

SAbtu lepas, junior2 aku kat perguruan sekarang dah hebat2.. lama aku tak turun gelanggang, diorang semua dah membesar dengan jayanya. Jadi hari sabtu tu, ada show dekat astana plaza, ada persembahan silat, derma darah, persembahan menari, karaoke, pertandingan budak comel dan macam2 lagi. Oleh kerana aku dah lama derhaka tak turun ke gelanggang, kawan aku panggil aku untuk amik gambar diorang buat persembahan utk di abadikan di dalam album ....







So... tengoklah... ini untuk show hari sabtu di Plaza Astana



































































11 comments:

  1. Teringin kmk blaja silat tapi sik pernah datang.. Hahahaha.. Nama jk ajk persatuan silat tapi hari reg jk dtg.. Ngeee :)



    Entry Terbaru : Rahsia Tentang Tidur Yang Perlu Anda Tahu

    ReplyDelete
  2. lak ktk kawen harus lah mst ada show dr sidak silat ya.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. @ dtieah

    heheh teringin jak nak ? sikpa.. kelak2 ktk belaja juak. dah belaja.. asak ati aie.. mcm kmk.. hehehe...

    @ibu iman
    hehe.. mmg ada show tp sikpat semua... sebab.. kmk makey hotel. sik mampu nak engkah semua sidak ya... hehe

    ReplyDelete
  4. woooo.. hebat tuuuu..silat...

    ReplyDelete
  5. @ axuerha
    adeh adeh.. org bersilat ya hebat nak? hehe

    ReplyDelete
  6. sik kmk tauk ko ada event tok..

    ReplyDelete
  7. Best juak belajar bersilat owh... ingin juak rasanya.

    ReplyDelete
  8. Apa ndak ka nok belom penah dicoba oleh si mat ya ekekeke..

    ReplyDelete
  9. ingatkan plaza angsana..hehe

    ReplyDelete

  10. @ E F A
    kali sidak sik da advertise besar2 nak. kmk pun bok tauk sebab nulong sidak

    @mstikot
    boleh jak ms tikot.. asal tahan. hehehe...

    @mat
    belom coba apa?

    @fnf
    yalah di tanya kmk tok bang

    @FiZ
    hahahaha... kat ne plaza angsana ??

    ReplyDelete