10:54 PM

Rombongan ke pekan

Selamat pagi. Hari ini kami ada rombongan satu bas pergi ke pekan. Bukan nak bershopping mahupun membeli belah (eh.. Apa beza??) Hehe Romb...
2:55 PM

Testing

Ehem.. Ehem... Testing jak bah Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

makan time!!

Ehem..ehem.. actually ni bukan makanan untuk hari ini. Ini adalah makanan untuk hari2 yg telah berlalu pergi sebelum ni.... sebelum ni...
10:21 PM

Tanpa Tajuk

Apa-apa pun, firstly aku nak mintak siapa2 yang mempunyai number hp aku, untuk send balik num handphone korang kat aku. Daripada message yan...

roadtrip again

Salam.. belom berkesempatan nak reply komen korang dalam entry sebelum ni. Anyway, kami berdua mengucapkan ribuan terima kasih kepada mereka...
Powered by Blogger.