Friday, April 22, 2011

Aku jatuh cinta

aku, dalam dillema..
Betul aku tak tahu nak cakap macam mana.
Aku jatuh cinta kali ke-2. Betul.. aku tak terniat pun nak jatuh cinta lagi lepas kahwin. Yalah.. kesian suami aku kan..

tapi betul aku tak dapat tipu perasaan aku sendiri sekarang, mata aku sehari kalau tak mencari dia ni.. erm.. macam tak senang hidup. Tapi aku sedar, aku tak mampu nak miliki dia dulu. Entah mampu ke tidak. Aku pun tak tahu. Tapi kalau boleh memang aku nak berusaha ni sebab aku nak memiliki. Orang-orang tua selalu berpesan, jangan mengalah sebelum bermula, jangan mengundur kalau tak rela, jangan mulakan kalau tak sanggup tanggung risiko. Ececeh...


Aku ni kalau diturutkan nafsu memang aku nak semua. Aku nak empat sekali! boleh tak ??

Aku nak ....



IPAD







HTC FLYER




IPOD TOUCH





SAMSUNG GALAXY TAB



HUH!! SERIOUS AKU NAK... erm.. tapi aku pasti itu adalah nafsu semata-mata.

Berbalik kepada cerita sebenar, aku sebenarnya nak cari barang untuk aku hadiahkan kepada suami *ehem* sempena hari lahir dia bulan 5 ni nanti. Benda pertama yang aku fikirkan sebenarnya aku nak hadiahkan IPOD TOUCH tu sebab dia tak pernah memiliki benda camni. Tapi bila dah aku fikir-fikir balik. Banyak application untuk apple ni nanti kan susah nak di cari. iyeker susah? kebanyakannya lah kot.. bagi aku. hehe...

ada jugak masalah lain ni. Kalau aku belikan dia Ipod touch ni. Aku pun nak satu. Tapi aku fikir lagi. Berbaloi ke aku beli jugak? Nak kata aku nak surf internet. Hp aku sedia ada ni pun dah cukup sebenarnya. Cuma kadang-kadang orang susah la nak get through hp aku sebab 24 hours on the net kan. hehe.. Jadi kepada mereka2 yang selalu ter'pending' message bila hantar message dengan aku or call aku terus masuk voicemail. heheh..

Bagi mereka2 yang memiliki barang2 yang tersebut di atas..... tolong bagi komen dan review boleh? aku nak beli. huhu... tolong2..

10 comments:

  1. ipad...heheheh...sebab kmk mengidam nk ipad..
    so mun ktk meli n review bgs mek nk beli sigek...hehehehehe...

    ReplyDelete
  2. @flo
    erm.. agak2.. macam sik jak kmk meli semua ya.hahaha..

    ReplyDelete
  3. Beli laptop baru jak.. Alienware..

    ReplyDelete
  4. semua bergantung kepada kepenggunaan, tp kalau andainya ipad menjadi pilihan, boleh rembat ipad 2... alhamdulillah sepanjang ada ipad ni, belum pernah tinggalkan... seronok buat main game di kala bosan...

    ReplyDelete
  5. Kamek mok meli HTC Flyers ngan HTC Incredible klak ehek XD

    ReplyDelete
  6. bg ku wasted $$ jak mun beli smua benda2 ya. Reason, mun ko mok just for nanga movie, browse internet, listening to song, main game - boh jak. Why; mun dah da hp canggih2+wide screen - boleh jak online, streaming movie mun makei data plan else mun da laptop power2+mahal, boleh jak molah smua ya unless someone can show me what is the other thing/apps that those gadget can do other than I've mentioned before, I'm not hesitate to buy one for myself.

    Anyway, ya la yg ku mdh ngan bf ku. Nya beli Ipad2 next week friday & soh ku molah review di blog hahaha. Kelak ku roger ah. Ney tauk ku ubah fkiran

    ReplyDelete
  7. ipod touch murah jak bah kinek tok...
    16gb for RM900 mun sik silap...

    and mun maok skrin lebih besar...
    beli ipad jak...
    tp mahal sikit lah...

    ps: sik susah mok carik application pakei ipod ya...
    install jak jailbreaker...dgn bayaran rm30...
    ada banyak app bleh install dr sia...

    pss: kmk tok ad jwak minat nk beli ipod or ipad...

    ReplyDelete
  8. ipad la... best kit, tpi mun samsung tab apat pki kol n tenet juak... antara duak ya la

    ReplyDelete
  9. kmk pun mengidam ipad juak ehh. adoh2. hehehe

    ReplyDelete
  10. kmk cadang kitak beli HTC ngan samsung jak.nya mudah dah senang.mun make ipad kmk nangga macam x mesra pengguna jak.kmk dah tag kitak.sila tangga di blog kmk k.hehehe

    ReplyDelete