Monday, April 18, 2011

Jangan biarkan blog anda bersawang.....macam aku

tak sedar dah hari ini hari isnin, bermula lagi rutin kelas aku. Minggu lepas (semalam dan dua tiga hari yang lepas), heboh sana sini memperkatakan pasal mengundi. Hehe.. ada satu atau dua photo aku nak kasi share kat sini pasal benda tu, tapi gambar belom transfer dan aku malas nak bukak lappy dulu. Sekarang ni pun aku update kat rumah kawan aku dulu. Tunggu time nak pegi kelas.


Yang pasti aku hari ini sangat-sangatlah mengantok ..... huhu. hari hujan menambahkan lagi kemalasan aku untuk turun hari ini. Semalam dalam pukul 12.30 tengah malam agak-agak la, aku, hubby, videl dan suami baru sampai Sibu dari Kuching. Hari jumaat lepas kami semua balik kuching sebab suami Videl nak mengundi. Aku? jadi undi hantu. hehe :P Selepas bersuka ria di kuching walaupun untuk sekejap, hari Ahad dah balik sibu membuatkan aku penat yang teramat2. Ingatkan dah balik kuching boleh nak support kawan kita si Amir tu a.k.a tunang Amni dalam Akademi Fantasia 9 ni. Tapi tak juga kesampaian aku nak tengok konsert tu live, sebab malam tu orang semua menunggu keputusan undian siang hari tu kan. Jadi, bapak aku dah konker television tu dulu. Beranganlah aku nak tukar channel. Hehe...

Just a quick update. Lain kali aku update lagi. Lama dah aku tak update bergambar kan.. huhuhu.... line kat sini sangat2lah teruk sangat sampai aku nak upload gambar pun susah.. waima satu keping gambar jer. Jadi lebih senang aku describe guna word merapu aku ni. okelah... aku nak gerak dulu. Lama-lama aku menaip ni, mata aku makin layu. Tilam kat depan mata masih memanggil2. baik aku gerak sebelum aku terlena kembali. hehehee...

salam!

8 comments:

  1. yahhh...smpi batuk masok ctok..berdebu...hehehehe...

    mcm ne kah jd hantu undi ya...erkk..hahaha...

    sila jgn tdo dlm kelas...huhu

    ReplyDelete
  2. suspen mek maca entry kitak..ne nak madah 'dan suami baru' sampai...ne nak mek nebes..dah mek paham2 duhal baru samapi d sibu..lain kali gunakanlah koma, noktah n so on..haha..rasa berik lecture?kitak sik ngundi riya??haha..mek 1st time ngundi oi waima umo dah tua..

    ReplyDelete
  3. hahaha nang dah bersawang! mok tolong buang sawang ya sikpat juak hahahaha
    upload pix skit..nok wedding hr ya
    lupa mdh..kck aih ko time wedding ya!

    ReplyDelete
  4. Haha... samalah kta, kmk baruk jak update blog hari tok, setelah 2-3 minggu bertapa.

    ReplyDelete
  5. @flo
    yah.. ya dh ngegeh glak dh ya mun dh msk sitok smpy bedebu kdk ya glak. huhu...
    undi hantu la.. undi sik d terimak. pendek kata
    undi rosak. haha

    nasib kmk sik tido oiii... budak baik..well...

    @siti
    haaaa.. kmk lom undi gk aie.. shhh.. jgn bsg. hehehe... erm.. aokla... lupak bah noktah koma sgala ya. maklom begaut post entry pagi tok tek haha

    @jue
    aie.. pakenak ko xpt nk nulong buang sgala dak sawang tk. pey juak kau. hehehe.. oit.. ko dh tga ka? kelakla upload.. gambar blm ada rh aku pun.
    huhu makseh oii. hadiah aku ne?


    @mstikot
    yalah kak.. asa yb asa dh kmk tk bz glak. hahaha

    ReplyDelete
  6. semangat ajiz nak ngundi.. heheh... kmk lom daftar gik.. hahaha..

    ReplyDelete
  7. @mama nabihah
    nang semangat. Hehe samala kita lomreg. Erk!

    @anati soki
    Tak nak!! Jgn! Nanti missclass

    ReplyDelete