Thursday, June 16, 2011

Cuti di Melaka pulak

Dalam entry before ni, entry JOHOR TO MELAKA, lepas pergi makan, baru lah pergi mencari hotel, ada satu hotel ni. Hotel baru. Nama seperti di bawah, so far memang boleh tahan, cuma kalau ikutkan lah, bagi aku, kalau belum siap sepenuhnya, tak payah lah suruh customer masuk dulu. hehehehe Tapi itu cerita lain, aku tak nak komplen sini! 

Sila tengok gambar di bawah














Err.. bawah ni gambar sesat, hehehe ni kat rumah anak buah ayahanda aku kat Johor, anak2 buah aku suka kat kereta ni, heheehe so posing lah sekejap =P





Pagi kat Hotel Abadi, Melaka... as usual, pagi of course lah pergi breakfast... Makan lagi!! 









Ending entry aku semua mesti berakhir dengan makanan ke ? 

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

9 comments:

  1. iboh banyak gilak makan kitak ya.lam nait berat badan.hehehe.

    ReplyDelete
  2. lapar mek ngga mkanan pepg eh...uuuwaaaaaaaaa....kebulur da jak rs tok...huhuhuh

    ReplyDelete
  3. Tuk entry cuti-cuti malaysia kah jalan-jalan carik makan? Ka duak2 sekali? hehehe.. Rindok ati eh.. :)

    ReplyDelete
  4. Part makan nang best.. Dah rindok jalan sia sitok nang patut carik barang makan nak best2...

    ReplyDelete
  5. wwoooaahhh..lapar lapar...kenapa mesti hanie tertengok makanan tu lama lama..adakah sebab sedang berpuasa???..

    adei.lapar we i lagi sekali.

    ReplyDelete
  6. nyamai wai makan2...sik mbak aku? ahahaha

    ReplyDelete

  7. labulabi
    lambat gilak ktk warning aie. dah nait dah! hahahah

    @chenal
    rindok aie kenak nya sik. lamak dah sik cuti2 malaysia hehe

    @flo
    ktk nang ndak alah2 lapa aie!

    @wa kerol onggon
    2 in 1. sambil menyelam minum aek. heheh semualah ow

    @amirfx
    hehehe makan nang best. tapi mun terlebih makan susah juak. mena kata ktk dah alang2 kat tempat org nak.carikla makanan sekali. tol?

    @hanie
    tengah puasa ke? alalalalal..... salah time la tengok blog ni. hehehe selamat berpuasa!

    @norris
    hahaha.. juhlah.. bila tek .. rami2 kita

    ReplyDelete
  8. aih aih
    pahal ku bc entry tok
    sa mok mkn!!arghhhh hahaha

    ReplyDelete