Monday, June 6, 2011

Quick update

Sekarang aku baru sampai sibu, tak sampai nak menunggu suami Videl sampai sibu. Ayahanda aku dah call cakap hari dah lewat sangat. Pergi amik hotel lah.. erkk... lari lagi bajet. dahlah hotel2 murah ni susah aku nak cari kat sini. Tak susah sebenarnya nak cari hotel murah kat sini. TaPI Yang susah tu adalah hotel yanga da tempat parking lot. memandangkan aku menyewa kereta dari pada seseorang sebab kereta aku kena langgar sehari sebelum aku nak balik. Jadi haruslah aku menjaga kereta itu dengan sempurna betol tak ?

Anyway, aku pun baru juga balik dari melancong dengan family aku. Padan muka! melancong la sangat kan. sekarang terkejar2 nak membuat segala kerja. Pagi tadi dan semalam memanglah masa untuk bukan tidur untuk aku. Aku dah siapkan satu model. Tapi masih ada tinggal satu lagi model yang perlu aku buat lah. Yang lain pulak, autocad dan report. Hmmm..... susah hati aku sebenarnya nak buat yang group project tu. Sebab sebab.. hai... entahlah. biarlah ...

Duit aku lari lagi kerana besok aku TERPAKSA shopping kasut untuk aku interview ok. Boleh2 aku lupa pulak kasut untuk aku interview di kuching sebab leka buat model. Sekarang keluar lagi duit. Dan aku masih tak tahu baju mana nak di gunakan untuk interview. Sungguhpun aku dah kerja lebih 2 tahun. Tapi aku takde baju formal. KORANG PERCAYA TAK ?? SILALAH PERCAYA OK...

Sekarang ni aku kat hotel, baru lepas check in tadi. Baru juga sampai sibu. Jam dah nak pukul 2. KAlau ikutkan hati aku, memang aku tunggu jer suami videl sampai sibu. MAlangnya aku dah mendapat titah daripadah ayahanda dan juga, aku terpaksa cari plug untuk aku buat kerja ni. Yang tak bestnya kan, dahlah aku dah dapat hotel yang ada FREE WIFI yang CONNECTION SUPERB laju ni. tapi tak lama pulak aku stay kat sini. Yalah pagi besok dah keluar check out sebab nak ke kelas lagi.. arghhhhhh!!!

Serious dalam seminggu ni memang aku tensen. Tensen dengan kerja dan kereta. Tapi dalam masa yang sama juga aku seronok sebab dapat bercuti beramai2 dengan family aku serta anak2 buah aku dan suami aku buat kali pertama nya. hurmm... nanti aku update pasal tu oke. Sekarang aku nak out dulu.Harap2 aku tak lewat bangun esok sebab dahlah tido lewat ni. Tido pulak kat tempat yang sangat comfy ok! ermm....

selamat malam!

7 comments:

  1. relax ztie..boh tensen gilak hoo..tarik nafas..ehehhee..dah beli kasut tek?

    ReplyDelete
  2. norris:
    belom gk meli kasut. smpy sitok dh tgh malam. maybr ptg tk kali. waaaa... duit duit

    ReplyDelete
  3. weehooo...mek gk pening denga...elek deng...slow2 plh......

    ReplyDelete
  4. wwahh..what a rush..hanie dapat rasa ke-susahan hati kamu...hhmmm

    ReplyDelete
  5. Deng.... lamak x jumpa dgn ktk...

    ReplyDelete
  6. haha.kmk kdak kak flo juak.kmk gik bgung dgar :P

    ReplyDelete

  7. @FLO
    heheheheh jgn ktk ndah pening.. heheh aok.. sikpat slow gilak.. ketinggalan

    @HANIE DEW
    huhu memang rush sangat... :D

    @MSTIKOT
    kak TIKOtt!! yalah ow.. lamak sik nemu.. bila mok nemu gik tek

    @HANI
    grrr.. ktk duak jgn bingong.. sak pening palak. hahaha

    ReplyDelete