Tuesday, July 12, 2011

maaf

Maaf aku busy sekarang time ni... InsyaAllah kalau takda apa dalam seminggu dua aku akan mengaktifkan diri balik. For the time being, kalau nak senang cari aku, thru LiveProfile dan twitter. Yang ada num aku call lah paling senang kan.


Anyway, ni roomate aku sekarang
:P
Peneman di kala sedih dan gumbira. Hahahahaha..... Jumpa lagi!

P/s sorry kalau ada komen aku belom sempat reply
Published with Blogger-droid v1.7.2

5 comments:

  1. its ok dear, ada masa nnti blh blogwalking :)

    ReplyDelete
  2. @vivi!
    hehe domolah ya!peneman !

    @flo
    yahh.. buk sitok. kirum jak lui hehe

    @sutera kasih
    yeap yeap! obviously I will!

    ReplyDelete
  3. domo!!ztie..i miss u!!ko mun dtg kl senyap2 sik pdh..sik mok geng..psst: bila nxt visit?hehehe

    ReplyDelete