Friday, December 30, 2011

Android Games

KOrang tahu kan android sekarang ni makin menjadi2 kepopularan nya ?
Jadi memandangkan aku dekat rumah dan mempunyai internet unlimited kan. So haruslah aku fully utilised semua tu.

Di antara penyebab2 aku jarang jugak update blog sekarang adalah kerana permainan di handphone ku....

Di antaranya ialah :

Earth AND Legend




Game ni aku dah sampai ke level paling tinggi tapi masih belum habis. Ada lagi part bos2 dia tu aku tak dapat nak lawan. Tapi memang layan la main game ni. Dia ala2 macam counter strike punya game tapi ni old school la sebab guna pedang or bow. Tapi memang layan. Aku dengan hubby main ni fight tengok sia hebat lagi dan ranking of course la aku masih pegang. hahahaha kalau dah aku start main ni boleh main dari pagi sampai malam.


F18 Carrier Lan 





Dari dulu lagi aku nak bawa kapal terbang tapi tak termampu, nak ikut kursus mahal sangat plus memang aku tak lepas la kalau bawakkan rabun ni kan. So ni lah saja untuk aku main.Tak dapat dulu nak beli flight simulator macam husband Videl punya so aku main android version jer lah. Cukup lah kan???




TRIAL X2





Game ni aku dah habis dah. Dah tamat. Dah uninstalled pun dan nak carik game lain. Game ni senang jer, main motosikal extreme jer pun. Tapi layan la jugak kalau dah mula main tu. Anak2 buah aku suka main game ni.


The Adventure of TinTin HD 






Yang ni pun maseh dalam progress. Sebab Earth and Legend aku dah nak hujung kan so aku installed ni. Dah jauh jugak lah. Kadang2 fed up tak dapat lawan bos dalam E&L tu aku main ni dulu. Main ni sempoi sikit sebab dia ikut jalan cerita. Main ni tangan mau pantas, IQ dan logik jugak.


Virtual Horse Racing 






HAH! ni bukanlah favourite aku tapi kalau kami semua ni nak main ramai2. ni lah kerja kami. Berjudi sikitttttttttt jer.. hahaha.. judi tipu jer pun... dalam game.. kita tak control kuda tu. Just kena pandai fikir kuda mana nak di pilih utk bet. Jarang jugak dah aku layan game ni sebab aku dah tahu macam mana nak menang... hahah jadi asyik menang pun tak bleh blah....


Game2 lain kalau aku rajin aku update lagi lah... banyak lagi game ni sebenarnya... Semenjak aku jadi student ni kan. Banyak game aku layan... banyak betol masa kau yer??









7 comments:

  1. woyooo..games best! try dload la!

    ReplyDelete
  2. Game Pro Evolution Soccer la.. Leh celen kelak.. haha..

    ReplyDelete
  3. hp kmk emmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. sekda game :(

    ReplyDelete
  4. @CHenal.
    best! sila download sekarang! heheh

    @amirfx
    kmk dah download PES2012. sikpat main aie.. geram ati kmk.. hahaha

    @mrabs
    juh donlod game juh. kelak celen.. hehehe

    @Mohd ROzaiman
    dah melampau2 trend android sekarang ni. hehe

    ReplyDelete
  5. aok lah ktk mala jak main games...tgu dh beranak kelak, sik smpat nak main game.."mode jeles"...bah tie..lamak dh x chat owh..

    ReplyDelete
  6. @kak sahm
    heeheheheheh :P dah ada anak mbak anak la main sekali nak ?? hheheheeh :P yalah.. lamak dah.. ktk org bz gilak. hehe

    ReplyDelete