Jumaat plan tak jadi

10:30 AM
Hari ini hari jumaat. Sepatutnya schedule aku memang penuh lah untuk hari ini

Pagi aku sepatutnya keluar dengan member dari Swinburn dulu tapi macam takde bunyi. So aku tunggu jer lah nanti macam mana keadaan nya.

Tengahari aku amik boyfriend aku sebab nak prepare barang untuk birthday nenek esok hari. means time new year. FYI, setiap tahun new year aku di sambut dengan nenek aku. Takpun nenek aku nak makan, dia mesti nak jalan waterfront tapi memandangkan dia jarang dah dapat nak jalan jaoh2. Bapak aku selalu book hotel dan suruh dia duduk tepi tingkap tengok org jalan. sebab selalunya dia dok terperuk kat rumah jer tak nak keluar.

Petang tu pulak aku maseh uruskan kerja

Malam Sepatutnya aku keluar dengan cewek2 kesayangan aku sejak dari kecik lagi. Tapi memandangkan macam tak cukup korum. Jadi tak tau ler jadi ke idak yer tak..

eh... apa macam semua planning aku macam tak jadi jer ni? sah2 aku dok rumah jer pagi esok sampai malam.... ngam 3 hari... tak ble tak ble.. kuota aku dok setempat hanya 3 hari. Lebih dari tu aku memberontak...

p/s bila dah terlebih rajin (tak tau nak buat apa lagi dah) banyak pulak entry aku nak buat hari ini.
Sebenarnya aku sekarang lebih tertarik kat twitter. Bukan aku tak sayang bl;og. Sayang.... sebab kebanyakan geng aku kat twitter pun datangnya dari blog ni jugak.... kan kan kan ? Sapa2 yang ada twitter tu jom add aku...

4 comments:

  1. alololololo~ juh la lepak!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. =p kmk full eh.. nasib jumpa ria.. mun dak? bila kah mok jumpa.. haiyok!

    ReplyDelete
  3. @sally
    boh nak ngegeh!

    @amni
    u kan datin. susah la sikit jumpa. hahaha

    @kerol katak
    weeekkk :P

    ReplyDelete

Powered by Blogger.