This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Saturday, July 14, 2012

Friends and foe

Been craving for lamb  satay almost a week. And guess what? Yesterday, one of my beloved friend message me and said she ordered lamb satay already... just for me! Yes yes yes! Only for me! Hehe.. 
Sometimes i think too myself why i have such a great friends surround me. Even though got certain people who are just so jeolous of whatever i'm doing that they have to beat down the best of me. But hey, everything happen for a reason right? When there are a clan of people backstabbing me, i still have millions of friends who would and will be there for me whenever i need them. And for that, i promise myself, no matter what, i will try to be there for them also. As long as you guys are willing to have me beside you .
Enjoying my meals of lamb satay and headache in the morning. Great weekend!

Specially to all who consider them as my bff. I love u guys!

Thursday, April 12, 2012

event event event

Tomorrow there's a family day going on for our department. Archi deparment. Bz nak siapkan itu ini. bz nak prepare barang untuk esok. games semua dan prizes ...
gambar of course banyak yang akan di ambil. nak upload tu.... tengoklah... cause the line here is so so so so so so so jeolous of my online habit. Tersangatlah slow. nak update status tu boleh. Nak upload gambar tu tengok angin lah. Kalau angin dia sihat... adalah gambar.
Assignment nowadays as usual. Makin bertambah2... kerja pun bertambah since we have to take care of the archi family day, idol day and dinner night later. oh ya, not forgetting to arrange about the Dota competition around may i guess? lots of event going on for now.

either way, tak dapat nak update banyak sangat. GTG

Monday, April 9, 2012

EDP!


Pejam celik pejam celik. its been a year since my wedding day. On the day itself, takdelah special sangat. we went for a movie, karaoke-ing and dinner and supper and... hehehehe... well.. cut the stories short.
I dont know what to get for him so, i gave him a parfume. and guess what he get for me? SAMA! hahaha.. fine.... next time mok carik benda lain jaklah..





Wednesday, March 7, 2012

Lega!

‎at last!! I can breathe! Been busy these past few weeks. Lack of sleep or no sleep at all. Just because all of this stuff. Can't upload earlier. Cause..y'know this is an assignment. I only can blog about it after submitting it. Hehe

Senang hati sikit sekarang sebab dah lepas sedikitla beban membuat semua ni kan. Nampak simple tapi siapalah sangka. Kalau aku rajin dan kalau line internet sudi, nanti aku post video dia pulak. Hehe enaf said. Takde banyak sangat nak d update pun. Enjoy the picture. Some picture dah di render. Some yang just print screen directly. Ini adalah gambar2 time proses berjalan. Kerja belum siap. The end of if later if I got another time k.

Now tengah memerahkan otak membaca fakta untuk exam besok. Harap2 la lepas kan. Time ni sorang2 jer kat rumah sebab semua housemate dah balik semalam. Diorang semua dah habis exam. Tinggallah aku sorang kat sini. Hehe. Kepada yang bercuti. Selamat bercuti. Besok pun insyaAllah aku balik. Yang pasti cuti aku akan penuh macam biasa. Pre wedding kekawanan dan org orangan banyak. Event lagi. Nak siapkan banner lagi. Hehe
Well.. See you soon Kuching!

Wednesday, February 29, 2012

Yada yada yada

Its been a long time since I wrote here. Hey. Seems like everytime I try to post something here. I used the same sentences over and over again. Bet people sick of reading it.
Well.. Kinda busy last year and will be more busy this year. TERsangkut dgn jawatan2 yg telah d amanahkan. So kerja pun bertambah 3x ganda. Can't write long. Sebab tangan dan jari tersangatlah penat hari ini.

Sekarang tengah berusaha sedaya upaya utk menyembunyikan blog ini dari disedari org ramai terutama yg berada d sekitar aku sekarang. Don't know why. Its just that I think I need a break from them somehow. Cukuplah diorang interfere dgn dunia realiti aku. Dunia maya hanyalah utk aku dan ofcourse kamu2 yg memang dh lama baca benda merepek yg aku tulis.

Its almost 2am and I still can't sleep. Believe it or not aku rasakan yg rutin tidur aku sekarang dh berterabur. Tidur mesti selepas subuh. Awal2 tak dpt. Mata msh cergas. Bangun pagi paling lewat pukul 9. Mungkin sebab jadual aku sem ni semua kelas petang kot. And kadang2 satu hari satu kelas or satu minggu satu kelas. Hah... Tapi...tapi..tapi... Kerja tak pernah berkurang. Bertambah2 lagi ada.
Well.. Student life kan. What to expect. Kerja nak merungut. Belaja pun nak kan. Tak reti bersyukur betullah.

Well. Tak lama lagi bulan 3. Means birthday ayahanda aku. Wedding vivian. Wedding aina. Anniversary aku. Baby mak buyong keluar yada yada yada Hmm.. Ada apa2 lagi tak yg aku tertinggal?
Hmm. Well. That's it for what happen in my life recently.
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Saturday, January 14, 2012

Tak Seindah Mimpi, Tak Semanis Impian

Tak seindah mimpi, tak semanis impian

Kedua2nya novel yang aku pernah baca dulu, dua2 gempak. Lama dah tu. Sekarang ni dh berapa tahun aku tak baca novel lagi. Rindu. Tapi belum ada kesempatan. InsyaAllah lain masa

Sebenarnya ini bukan pasal novel. Tapi realiti. (Aku bukan maksudkan buku tu) aku maksudkan realiti di sekitar kita ni. Kadang2 tajuk buku tu cukup untuk describe benda sekeliling ni kan. Tak sepertinya mimpi yang indah itu akan jadi nya atau impian termakbul. Segalanya tak seindah mimpi dan tak semanis impian.
Banyak dah jalan yang aku lalui, tak semua manis. Tak semua indah.
Segala2 yang kita rasa adalah semua kerana nikmatNya.
Sesungguhnya aku berterima kasih dan syukur atas semua anugerah dan rezeki yang diturunkan olehNya kepadaku.

Tapi kadangkala ada perkara yang tak terlafaz dek kata, tak terluah melalui penulisan. Sungguh kadang aku terpaksa menipu org sekeliling, maafkan aku kerana aku bukan sempurna. Kadang2 tak semua benda aku dapat simpan. Ini cara aku meluah. Indirectly. Biarpun hanya aku yg faham sekarang.


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Friday, January 13, 2012

Mencari rumah sewa

Searching for a rental house is not an easy matter subject. It sounds easy but hell its not. Today I've been wondering around the place here from 10am to 2pm non stop searching for the right place.
The thing is, people here don't advertise freely saying that their house is for rent. So.. How should I know?
Been asking people around also. Some of them don't know who own the place that for renting or how to contact them. That's another problem.

Actually, if the price here in hostel not keep increasing, I will stay in. But, rumors says that it will increase around RM900. 2 people means, RM1800. I guess its better for me to rent outside, right?

Also the things that concern me is the safety. That's why I want to search a right and perfect place. There's so much to thing about. Easier if I was in Kch right?
Well, mun camya sik merasa susah nak? Hehe.... Adios.. Nak berehat lok (a.k.a ngerepak di twitter)
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone