Yada yada yada

3:45 AM
Its been a long time since I wrote here. Hey. Seems like everytime I try to post something here. I used the same sentences over and over again. Bet people sick of reading it.
Well.. Kinda busy last year and will be more busy this year. TERsangkut dgn jawatan2 yg telah d amanahkan. So kerja pun bertambah 3x ganda. Can't write long. Sebab tangan dan jari tersangatlah penat hari ini.

Sekarang tengah berusaha sedaya upaya utk menyembunyikan blog ini dari disedari org ramai terutama yg berada d sekitar aku sekarang. Don't know why. Its just that I think I need a break from them somehow. Cukuplah diorang interfere dgn dunia realiti aku. Dunia maya hanyalah utk aku dan ofcourse kamu2 yg memang dh lama baca benda merepek yg aku tulis.

Its almost 2am and I still can't sleep. Believe it or not aku rasakan yg rutin tidur aku sekarang dh berterabur. Tidur mesti selepas subuh. Awal2 tak dpt. Mata msh cergas. Bangun pagi paling lewat pukul 9. Mungkin sebab jadual aku sem ni semua kelas petang kot. And kadang2 satu hari satu kelas or satu minggu satu kelas. Hah... Tapi...tapi..tapi... Kerja tak pernah berkurang. Bertambah2 lagi ada.
Well.. Student life kan. What to expect. Kerja nak merungut. Belaja pun nak kan. Tak reti bersyukur betullah.

Well. Tak lama lagi bulan 3. Means birthday ayahanda aku. Wedding vivian. Wedding aina. Anniversary aku. Baby mak buyong keluar yada yada yada Hmm.. Ada apa2 lagi tak yg aku tertinggal?
Hmm. Well. That's it for what happen in my life recently.
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

3 comments:

  1. lamak sik singgah ctok.hehehe.kmk sik dapat nak update dalam blog list kmk ya.entah apa la masalahnya.biasalah jadi student, makan pun sik tentu.hehe

    ReplyDelete
  2. @labulabi
    Yah. Ktk lamak sik singgah nak? Eheh kenak sikpat dlm blog list ndah?? Aieee. Yala ow. Lain jadual bla jd student tk

    @mstikot
    Hai kak. Ehe aok kak. Lamak da jak. Bz koh

    ReplyDelete

Powered by Blogger.