This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Wednesday, March 7, 2012

Lega!

‎at last!! I can breathe! Been busy these past few weeks. Lack of sleep or no sleep at all. Just because all of this stuff. Can't upload earlier. Cause..y'know this is an assignment. I only can blog about it after submitting it. Hehe

Senang hati sikit sekarang sebab dah lepas sedikitla beban membuat semua ni kan. Nampak simple tapi siapalah sangka. Kalau aku rajin dan kalau line internet sudi, nanti aku post video dia pulak. Hehe enaf said. Takde banyak sangat nak d update pun. Enjoy the picture. Some picture dah di render. Some yang just print screen directly. Ini adalah gambar2 time proses berjalan. Kerja belum siap. The end of if later if I got another time k.

Now tengah memerahkan otak membaca fakta untuk exam besok. Harap2 la lepas kan. Time ni sorang2 jer kat rumah sebab semua housemate dah balik semalam. Diorang semua dah habis exam. Tinggallah aku sorang kat sini. Hehe. Kepada yang bercuti. Selamat bercuti. Besok pun insyaAllah aku balik. Yang pasti cuti aku akan penuh macam biasa. Pre wedding kekawanan dan org orangan banyak. Event lagi. Nak siapkan banner lagi. Hehe
Well.. See you soon Kuching!