This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Wednesday, February 27, 2013

benda FREE

testing menaip menggunakan netbook pemberian ikhlas (harap-harap ler ikhlas) daripada YB Dato' Seri Utama Dr. Rais Yatim. aku jarang jarang sangat nak dapat benda free ni. JAdi bila dah sekali sekala dapat. Perasaan tu adalah sangat sukar untuk digambarkan. Tak dapat nak gambarkan macam mana. Netbook kecik. Compact. Senang aku nak bawak pegi mana2. lagipun netbook battery dia mesti last longer daripada aku punya laptop yang memang battery tak dapat di guna lagi dah. nak beli battery baru belom kesampaian lagi. jadi hehehe... senang jugak nak buat kerja.(konon)
JAdi terima kasihlah kepada mereka mereka yang berkenaan menolong aku merealisasikan impian ini. cewahh! hehehe... aku dan hubby takda rejeki nak dapat BR1M. tapi masing2 dapat netbook setiap satu dan voucher buku pun dah Alhamdulillah.. sekarang nak menunggu bulan APril baru dapat voucher buku. KEpada penerima penerima voucher buku yang lain di luar sana. SIla tinggalkan sedikit buku2 yang santek dan berbaloi untuk say. jangan kebas semua ok? aku tau banyak yang dah dapat tu. hehehe... nanti aku nak try tanya hubby nak mintak sikit voucher dialah.. last year aku dapat mintak. this year dapat tak? nanti bulan 4 aku cuba. and tak dapat nak share gambar. Sebab takda gambar dalam ni. SO. aku share ayat jer. hehehe.. terima kasih kepada mereka2 sekali lagi. anda tahu siapa anda. =P

Thursday, February 14, 2013

Entry 2013

First entry for 2013. (14 February 2013)
Last entry is on Saturday, July 14, 2012

Almost a year aku tak update blogkan ? Dan hampir dua atau tiga tahun aku tak aktif lagi kat dunia blogging ni. Kadang2 rindu dengan geng2 blogger dahulu. Yang tiap2 hari bersengkang mata komen sana sini, baca entry tak pernah tak senyum. Dari blog jugaklah aku kenal kamu2.. ya.. kawan2 yang aku ada sekarang kebanyakannya dari dunia blog. dan kebanyakan mereka juga sudah tak aktif lagi. I wonder why.
hehe..
Kenapa aku cakap hampir 3 tahun aku tak aktif? Sebab last sekali aku aktif berblogging adalah sebelum aku kahwin. dan Sebelum aku sambung study. Dan sekarang?
Aku dah nak habis study insyaAllah. dan hampir 2 tahun dah meredah alam perkahwinan.

setahu aku, banyak jugak dah geng2 blogger yang single mingle, cun melecun dulu dah banyak dah kena sunting orang. tak kurang juga yang banyak dah menimang cahaya mata.

Terfikir orang masih tak menjengok blog aku yang dah bersawang ni ?

Terfikir nak menaip sekejap malam ni, selepas membaca entry2 lama kat dalam 100 penulis dulu. Tak sangka nama aku masih kat sana. hehehe.. anyway, disebabkan kewujudan twitter dulu jugaklah membuatkan aku jarang kat sini. Tak puas hati terus update kat twitter. sebab dah banyak sangat merapu kat twitter, idea untuk menulis time tu terus hilang. Agak2 time tu dah takde orang nak baca entry aku lagi. Sebab kan aku dah merapu kat twitter? heehehe

Tak payah nak fikir panjang. aku tamatkan entry aku kat sini. Aku rasa takde org baca lagi pun blog yang dah hampir runtuh ni.