benda FREE

1:25 PM
testing menaip menggunakan netbook pemberian ikhlas (harap-harap ler ikhlas) daripada YB Dato' Seri Utama Dr. Rais Yatim. aku jarang jarang sangat nak dapat benda free ni. JAdi bila dah sekali sekala dapat. Perasaan tu adalah sangat sukar untuk digambarkan. Tak dapat nak gambarkan macam mana. Netbook kecik. Compact. Senang aku nak bawak pegi mana2. lagipun netbook battery dia mesti last longer daripada aku punya laptop yang memang battery tak dapat di guna lagi dah. nak beli battery baru belom kesampaian lagi. jadi hehehe... senang jugak nak buat kerja.(konon)
JAdi terima kasihlah kepada mereka mereka yang berkenaan menolong aku merealisasikan impian ini. cewahh! hehehe... aku dan hubby takda rejeki nak dapat BR1M. tapi masing2 dapat netbook setiap satu dan voucher buku pun dah Alhamdulillah.. sekarang nak menunggu bulan APril baru dapat voucher buku. KEpada penerima penerima voucher buku yang lain di luar sana. SIla tinggalkan sedikit buku2 yang santek dan berbaloi untuk say. jangan kebas semua ok? aku tau banyak yang dah dapat tu. hehehe... nanti aku nak try tanya hubby nak mintak sikit voucher dialah.. last year aku dapat mintak. this year dapat tak? nanti bulan 4 aku cuba. and tak dapat nak share gambar. Sebab takda gambar dalam ni. SO. aku share ayat jer. hehehe.. terima kasih kepada mereka2 sekali lagi. anda tahu siapa anda. =P

3 comments:

  1. untung dapat.kmk langsung x dapat.dengar jak orang dapat benda pree.apapun gunakanlah sebaik yang mungkin.hihi

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...jaga benar2 kotak pizza duak igek ya oi~~

    ReplyDelete
  3. @labu labi
    kenak ktk sik maok try mintak nun? hehe insyaALlah akan digunakan sebaik mungkin

    @mrs.ichiban
    kmk maseh sikpat lupak ktk nunggah nya kotak pizza aie. ahahaha lucu na ktk eh

    ReplyDelete

Powered by Blogger.