Tuesday, July 28, 2015

Selamat Hari Raya ^_^

Assalamualaikum, 
Selamat Hari Raya,
Maaf Zahir dan Batin 

Permulaan post untuk bulan Syawal ni di mulakan dengan kata-kata indah dan sedia ada diketahui ramai. Hari ini adalah hari raya yang entah ke berapa hehe. Raya tahun ni tak semeriah seperti tahun2 sebelum nya atas sebab2 tertentu. Well, for me. Untuk org lain masih kekal meriah seperti biasa Alhamdulillah.

I've only spend 2 and half day dekat kampung halaman untuk beraya (kampung la sangat, bandar tu oii) spend time mungkin utk kali terakhir bersama2 famili sebelah 'sana'..  ehem

Tak jumpa sangat mami dadi cause masing2 busy (busylah sgt.. aku jer yg asyik takde kat rumah) jumpa diorang pun on the last day which is on Sunday sebelum aku fly. Sebak tengok mami nangis T_T sapa tak sebak oi..
Tapi mami, anakandamu ini pergi kerja jer, bukan pergi berperang pun.

Berjalan berjimba dengan kazen mengazen pun kurang tahun ni. Sangat-sangat kurang. AKan ku carry on forward ke tahun depan. Tapi tahun depan banyak dah penambahan kazen mengazen baru. 2 org dah nak kahwin. Tu yang dah confirm tu. Belum lagi yg tetiba nak kahwin. Hehehe.. oklah...

Post ni sebenarnya dah lama sangat terabai. Asyik tulis. Draft. Tulis Draft. So, walaupun pendek. AKu post kan jua.. hehe

4 comments:

  1. @cik amni
    alolo jgn cmya syg.. sorry. walaupun lambat tp ada nak? hehe

    ReplyDelete