Thursday, January 7, 2016

Unwrap Gift and Doodles

 Remember last Christmas a friend of my giving me a gift ?

 Well, here it is. A plain colourfull paper book design.

Hadiah macam ini pun dah cukup buat aku happy. Serious. Anything regarding books, stationary kiut miut, or whatever lah. More than enough.

Now I have another extra book to doodles and noting! But, let me get back to that, still thinking nak buat apa dengan buku ni. Tengok paper dia yang colourful tu oh mai, rasa sayang pulak nak conteng. Tapi it was meant to be kan? so *wink*










And then I attached the doodles that I did yesterday time tgh keje takde idea nak buat design. So, doodling it is. There is one more actually, the one I make it at night, but it still not quite yet finish.
Tengokla lepas ni or malam sikit, I'll finish it. 



Add caption





Belom siap lagi (^_^)


Orait, have a nice day peeps.

BE AWESOME TODAY ok?


Till next time.

10 comments:

  1. Waaaaa ..kagum kmk dgn creativity ktk sis.. suka kmk diat .. best2 nya.. bkn semua org dilahirkn ada bakat mcm tok..

    Chaiyok sis!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. makseh sis. alhamdulillah. lom gne2 sis. masih mengasah.. kadang2 dtg malas sampey berbulan2 sik molah papa hahaha

      Delete
  2. singgah sini sblm lelap..kunjungan bls namenya...terima kasih..slm kenal dri kite...kwn bloger cik umi-tul katanya..(^_^)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam uchi. boleh.. singgah jer bila2 masa anytime.

      Delete
  3. Replies
    1. i know right. its highlight but still nice

      Delete
  4. sama la minat kita, buku or stationary kiut2..hihi..klo pergi kedai buku kan,,memang lama dekat part stationary

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan!! haha kalau kat part stationary tu rasa macam semua jer nak di amik. Berjam2 boleh kat sana jer haha

      Delete